Kun InDesign- tai InCopy-versiota CS4 tai sitä uudempaa versiota käytetään vuoden 2012 Mac OS X Lion -käyttöjärjestelmässä, näkyviin tulee tyhjä varoitusikkuna. Sovellus kaatuu tiettyjä toimintoja suoritettaessa.

Ratkaisut

Ratkaisu 1

• InDesign CS4 ja sitä uudemmat versiot: Päivitä Mac OS X -versio 10.7 tai 10.8.
  • Vain InDesign CS6: Asenna InDesign CS6 -versioon uusimmat päivitykset valitsemalla sovelluksessa Ohje > Päivitykset.

Ratkaisu 2

1. Lataa ja suorita seuraava komentosarja.

Lataa

2. Komentosarjassa pyydetään valitsemaan päivitettävä InDesign- tai InCopy-ohjelma. Ohjaa komentosarja nykyiseen asennukseen.

Ratkaisu 3

Seuraavat vaiheet ovat samat kuin ratkaisussa 1, mutta tiedostot kopioidaan manuaalisesti. Suorita vaiheet, jos ratkaisu 2 epäonnistuu.

1. Sulje InDesign ja lataa zip-arkisto, joka sisältää kolme InDesign-kuvaketta.

Lataa

Huomautus:

Kun nämä tiedostot ovat paikallaan kansiossa, lisäpäivitysten tulisi edelleen olla mahdollisia. Huomaa kuitenkin, että muokattavana on vanha sovellustiedosto. Kun sovelluksen sisältöä siirretään tai muutetaan, sovellus saattaa olla tarpeen asentaa uudelleen.

Adobe suosittelee kaikkien virallisten päivitysten asentamista ennen kuin tiedostot sijoitetaan sovelluskansioon. Päivitykset saa Adoben verkkosivustolta tai valitsemalla Ohje > Päivitykset.

2. Pura kuvakkeet zip-tiedostosta helposti löytyvään paikkaan, kuten työpöydälle.

3. Siirry kansioon /Applications/Adobe InDesign CS6/ tai kansioon, johon sovellus on asennettu.

4. Osoita InDesign-sovellustiedostoa kakkospainikkeella tai CTRL-osoita sitä ja valitse Näytä pakkauksen sisältö.

5. Siirry InDesign-sovellustiedostossa kohtaan /Contents/MacOS/Required/ ja etsi tiedosto Application UI.InDesignPlugin. Valitse jälleen Näytä pakkauksen sisältö.

6. Siirry laajennuksen Resources-kansioon ja edelleen kansioon nimeltä idrc_PNGA.

7. Kopioi puretun zip-tiedoston kolme kuvaketiedostoa kansioon idrc_PNGA.

8. Käynnistä InDesign uudelleen.

Ratkaisu 4

Älä asenna (vuoden 2012 puolivälissä julkaistua) Mac OS X -ohjelmistopäivitystä versioon 10.7.4. Jos päivitys on jo asennettu, yritä poistaa se Mac OS X Lion -käyttöjärjestelmän palautustoiminnolla.

Lisätietoja

Uusin Mac OS X Lion -päivitys on poistanut API-tiedoston, jota InDesign käyttää järjestelmäkuvakkeiden yhteydessä. Kun tiedostot viedään suoraan sovelluksiin, vaikutus on sama kuin API-tiedoston toimiessa.

Adobe on varmistanut yhteistyössä Applen kanssa, että nämä API-tiedostot sisältyvät uusimpaan Mac OS 10.8 -julkaisuun.

Tällä hetkellä ainoa CS4-versiossa toimiva ratkaisu on uuden Mac OS 10.8 -käyttöjärjestelmän asentaminen.