Kolmannen osapuolen laajennukset InDesigniin

Lisää vielä enemmän suorituskykyä Adobe® InDesign® -ohjelmistoon. Löydät uusimmat ja hienoimmat laajennukset kolmansien osapuolten kehittäjiltä täältä.

Laajennuksia voi löytyä myös hakemalla kehittäjiä Yhteistyökumppanien haku -tietokannasta.

65BIT SOFTWARE

Tutustu yhteistyökumppaniimme

EasyCatalogCS
EasyCatalogCS:n tavoitteena on auttaa luetteloiden, esitteiden hinnastojen ja useiden muiden data- tai suunnittelulähtöisten julkaisutyyppien tuotannossa. Sinulla on tiedosto tai tietokanta, jonka sisältö on julkaistava käyttämällä Adobe InDesign CS -ohjelmistoa. Kuinka se tehdään? Mitä tapahtuu, jos tiedoston tai tietokannan tiedot muuttuvat viime hetkellä? Entä jos käytät monimutkaisia sivun suunnitteluja kullekin tiedoston tai tietokannan tietueelle? EasyCatalogilta saat vastauksen.

EasyHistoryCS
Oletko yrittänyt löytää InDesign CS:n historiapaneelin? Se on täällä! Esittelyssä InDesign CS:n historiapaneeli – tarkastele kaikkia käytettävissä olevia kumoamisen ja uudelleentekemisen vaiheita yhdessä kätevässä paletissa. Toisena vaihtoehtona EasyHistoryCS ottaa automaattisesti pikakuvia nykyisestä aukeamasta, kun dokumentti tallennetaan.

MultiDo
MultiDo on maksuton laajennus, jonka avulla voit suorittaa useita kumoamisen ja uudelleentekemisen toimintoja yhdessä vaiheessa käyttämällä uutta Undo multiple- ja Redo multiple -valikkovalintoja. Valikko päivittyy dynaamisesti ja näyttää 100 viimeisintä toimintoa.

AEXTRA

Tutustu yhteistyökumppaniimme

InDihyph
InDesign-käyttäjät voivat nyt hyödyntää Dieckmann-menetelmää tavutuksen lisäykseen. InDihyph-ohjelmisto tarjoaa hyvin tarkan tavutuksen ja neuvoo, miten tietty sana on paras tavuttaa. InDihyph on ottanut käyttöön erityiset algoritmit yhdistettyjen sanojen ja yhdyssanojen käsittelyyn sekä uudissanoille, jotka ovat kehittyneet tavanomaisessa käytössä.

InDihyph tukee Adobe InCopy® CS- ja InCopy CS2 -ohjelmistoja, minkä ansiosta sitä voidaan käyttää myös toimituksellisissa järjestelmissä. InDihyph on saatavana yli 40:llä kielellä.

InDitect Spelling Check
InCopy- ja InDesign-käyttäjät voivat nyt hyötyä Dieckmannin laadukkaasta oikeinkirjoituksen tarkistusmenetelmästä. InDitect käyttää kunkin kielen laajaa sisäistä sanakirjaa. Tätä valtavaa sanastoa täydentävät erityiset Dieckmann-algoritmit sanojen erilaisilla taivutuksille ja yhdyssanoille. InDitect tunnistaa tavalliset virheet, kuten väärin isolla kirjoitetut sanat. Sen avulla käyttäjät voivat mukauttaa ehdotetut sanaluettelot siten, että niissä on enemmän tai vähemmän korjausvaihtoehtoja.

InDitect on saatavana yli 30:lle kielelle.

Adobe Systems Incorporated

Tutustu yhteistyökumppaniimme

Adobe PageMaker Plug-in Pack 1.0
Hyödynnä suosittuja Adobe PageMaker® -ominaisuuksia, joita on parannettu InDesign CS -ohjelmistoa varten.

ANYGRAAF USA

Tutustu yhteistyökumppaniimme

Doris32

Doris32- resurssienhallinnan ja julkaisun tuotantojärjestelmä tarjoaa monikanavaista julkaisua painettua ja sähköistä mediaa varten. Se yhdistää tarinat, kuvat, grafiikan ja mainokset yhteiseen julkaisun tuotantojärjestelmään. Siinä on työkalut, jotka integroivat InDesign-pohjaisen sivutuksen, resurssienhallinnan, kuvien hallinnan, paperijulkaisun Internetin kautta, langattomasti ja sähköisesti, arkistoinnin, mainosten hallinnan sekä tuotannonsuunnittelun ja seurannan.

ATEX Media Command

Tutustu yhteistyökumppaniimme

Prestige Content Management Systems

Tämä tuote on täydellinen multimedia, julkaisujärjestelmä, joka käyttää standardirelaatiotietokantoja.

Axaio Software

Tutustu yhteistyökumppaniimme

MadeToPrint
MadeToPrint on kansainvälinen standardiratkaisu kaikkien tulostusprosessien parannukseen ja selkeytykseen InDesign- ja InCopy-ohjelmistoista. Tässä laajennuksessa on maksimiteho ja joustavuus tulostuksen automatisointiin ja PostScript®-, EPS- ja PDF-tiedostojen luontiin. MadeToPrint on korvaamaton työhevonen kenelle tahansa julkaisutoiminnan, graafisen taiteen tai esivalmistuksen käyttäjälle, joka käsittelee enemmän kuin viittä InDesign- tai InCopy-dokumenttia päivässä.

Cacidi Systems

Tutustu yhteistyökumppaniimme

Cacidi Extreme Suite 6.0 CS2

Cacidi Extreme Suite 6.0 CS2 on yhdistelmä Cacidi Extreme ‑tuotteita, joita tarvitaan mainosten, esitteiden ja luetteloiden täydelliseen automaattiseen tuotantoon. Cacidi Extreme Suite CS2 -ohjelmiston avulla työskentelet täysin integroidusti InDesignin kanssa ja voit hyödyntää täysin InDesign CS2 -ominaisuuksia, kuten läpinäkyvyys, heittovarjot ja muut.

Cacidi LiveMerge 1.0 CS2

Cacidi LiveMerge 1.0 CS2 -ohjelmiston avulla voit luoda ja käyttää uudelleen suunnitteluryhmän objekteja sekä saada tekstin ja kuvien tosiaikaisen syötön tuotteen tietokannasta. Voit keskittyä suunnitteluun ja taittoon, kun annat Cacidi LiveMergen ohjata dokumentin sisällön tilaa – tosiaikainen päivitys silmiesi edessä.

Catalog Extreme 4.0 Basic

Catalog Extreme 4.0 Basicin avulla moduulien luonti käy kätevästi. Luot yksinkertaisesti tarvitut tekstikentät, kuvakentät ja koristelukentät. Lisäät sitten halutut grafiikkaominaisuudet, kuten viivat, väritäytöt ja muut, suoraan InDesignissa. Tallennat moduulin sitten, kun olet tyytyväinen sen ulkonäköön.

Catalog Extreme 4.0 Update

Yhdessä Catalog Extreme 4.0 Basicin kanssa Update-laajennuksen avulla voit päivittää dokumenttia sen jälkeen, kun olet sen luonut.

Catalog Extreme 4.0 PageQue

Yhdessä Catalog Extreme 4.0 Basicin kanssa PageQue-laajennuksen avulla voit yhdistää manuaalisesti useita sivuja monimutkaiseksi monisivuiseksi esitteeksi tai luetteloksi.

Catalog Extreme 4.0 AutoCalc

Yhdessä Catalog Extreme 4.0 Basicin kanssa AutoCalc-laajennuksen avulla voit laskea suunnittelun jopa hyvin suurille tuoteluetteloille, hinnastoille, puhelinluetteloille ja muille vastaaville. Laajennus varaa automaattisesti tilan sivuilla tietokannasta saadun tekstitiedoston tietojen perusteella.

Contactsheet Pro 2.0

Contactsheet Pro 2.0:n avulla voi luoda laadukkaita kontaktiarkkeja ja kuvapaketteja, jotka hyödyntävät täysin InDesignin värinhallintaa sekä tulostus- ja vientitoimintoja.

Q-to-InDesign Batch 2.0

Q-to-InDesign Batch 2.0:n avulla voit muuntaa automaattisesti vanhat PageMaker- ja QuarkXPress-tiedostot InDesign-muotoon.

Cropmarks 2.0

Luot laadukkaita rajaus- ja leikkausvaramerkkejä yhteen tai useampaan valittuun objektiin käyttämällä Cropmarks 2.0 -ohjelmaa.

Comdus Solution

Tutustu yhteistyökumppaniimme

TradingBell InCat

TradingBell-luettelonhallintajärjestelmän avulla luetteloiden laatijat voivat koota tuotetietoja ja luokitella, hallita ja automatisoida tuoteluetteloiden julkaisun painoon, verkkosivuille, CD-levylle ja sähköisiin markkinapaikkoihin. TradingBell InCat on InDesign-laajennus, jolla voi käsitellä luettelotietoja tietokannassa, luoda sivutaittoja, jossa on täytetyt tuotetiedot, päivittää tietokannan päivityksiä luettelon sivuille ja muuta vastaavaa.

datalogics Inc.

Tutustu yhteistyökumppaniimme

DL Formatter
DL Formatter on hyvin nopea muuttuva tulostusratkaisu, joka sopii ihanteellisesti yksilöidyn viestinnän luontiin PostScript-, PDF- tai Personalized Print Markup Language (PPML) -muodossa tuotantoympäristöihin tai web-sovelluksiin.

Designers Bookshop

Tutustu yhteistyökumppaniimme

Grid Calculator Pro Edition
Grid Calculator Pro Edition on työkalu, jolla voi luoda ammattimaisia ruudukkopohjaisia taittoja nopeasti ja kätevästi. Tämä on ratkaisu, jonka avulla luot loistavan taiton mihin tahansa käyntikorteista aikakauslehtiin! Lataa maksuton demo.

Directory Resources Corporation

Tutustu yhteistyökumppaniimme

Bookman
Tällä yrityksellä on useita InDesign-parannuksia, jolla automatisoidaan Keltaiset sivut -puhelinluettelon sivutus.

DTP Tools

Tutustu yhteistyökumppaniimme

David Blatnerin InDesign-vinkit
Jos olet uusi InDesignin käyttäjä tai kokenut käyttäjä, aina on mahdollisuus oppia uutta tästä uskomattoman monipuolisesta ohjelmasta. InDesign-guru David Blatner kertoo suosituimmat InDesign-vinkkinsä ja -niksinsä tässä uudessa (ja maksuttomassa!) laajennuksessa.

Keyboard Shortcuts

Keyboard Shortcuts -laajennus on David Blatnerin ja DTP Tools -yrityksen suunnitelma, ja se auttaa löytämään ja määrittämään pikanäppäimet nopeasti ja kätevästi.

Page Control 1.0

• Muuta dokumentin yhden tai kaikkien sivujen tai aukeamien kokoa erikseen.
  • Luo samassa dokumentissa vaaka- ja pystysivuja.
  • Muuta sivupohjien kokoa.
  • Sivujen automaattinen koon muutos sivupohjan mukaan
  • Mukautetut taittopöydän koot
  • Tulosta tai vie PDF-muotoon säilyttämällä sivukoot.
  • InDesignin Sivut-paletin valikkoon ei ole lisätty uusia sivunhallinnan komentoja.

Maksuton Page Control Reader varmistaa, että palvelun tuottajat ja yhteistyökumppanit, joilla ei ole asennettuna Page Control -ohjelmaa, voivat kuitenkin käyttää ja muokata InDesign-dokumentteja, joissa on erikokoisia sivuja.

Layer Comps

Layer Comps -laajennus on kätevä tapa tallentaa tilannekuva dokumentin tasojen tietyistä tärkeistä ominaisuuksista.

Layer Groups

Layer Groups -laajennuksen avulla käyttäjät voivat lajitella tasoja kansioihin.

Toisen ominaisuuden avulla käyttäjät voivat valita, että koko tasoa ei tulosteta. Tällä tavalla heillä on kätevästi taso kommentteja tai vaihtoehtoisia objekteja varten ilman riskiä, että ne tulostetaan vahingossa.

X-ray

X-ray-laajennus luo paletin, jossa on lista kaikista InDesign-paneeleista ja työkaluriveistä. Käyttäjät voivat asettaa kullekin niistä halutun peittävyyden.

Luettelo voi näkyä joko kaikissa tai vain näkyvissä paneeleissa. Käyttäjät voivat kytkeä peittävyyden päälle tai pois päältä yhdellä napsautuksella tai pikanäppäimellä.

Text Count

Tämä laajennus sisältää työkalusarjan sijoittamattoman tekstin esitarkistukseen ja sen kätevään poistoon, tyhjän tilan täyttöön tarvittavan tekstin sisällön arviointiin, tekstin sovitukseen kehykseen ja useiden tekstiattribuuttien laskemiseen useilla eri alueilla.

Cross-References

Cross-References on modulaarinen järjestelmä, joka vastaa kaikkiin viitetarpeisiin. Se on vankka ratkaisu, joka on saanut innoituksen vastaavasta Adobe FrameMaker® ‑ohjelmiston ominaisuudesta. Se on tehostunut InDesign-ympäristössä suuremman joustavuuden ansiosta ja siinä käytetään kappale- ja merkkityylejä XML-pohjaisessa formaatissa.

History

Historyn avulla saadaan perustavanlaatuinen historiapaneeli InDesign-työtilaan.

Historyn peruutusominaisuudet eivät rajoitu nykyiseen työskentelyistuntoon ja muutoksia voidaan peruuttaa vuosia sen jälkeen, kun niitä on tehty. Mahdollisuus kaikkien dokumenttiversioiden säilytykseen säästää tallennustilaa ja kaistanleveyttä.

Tetris

Tetris InDesignille on maksuton laajennus, jonka avulla käyttäjät voivat pelata Tetris-peliä InDesign-paneelissa.

Em Software Inc.

Tutustu yhteistyökumppaniimme

DocsFlow
DocsFlow yhdistää Google Docsin yhteistyön muokkaustehon InDesignin taittotehoon.

DocsFlow-ohjelman avulla voit asettaa verkossa olevat Google Docs ‑dokumentit InDesignin juttusisältöön aivan kuin asettaisit normaaleja tekstitiedostoja. Vielä tärkeämpää on, että DocsFlow säilyttää dynaamisen linkin, joten voit yhdistää älykkäästi Google Docs ‑dokumentin muutokset InDesignin juttusisältöön kunkin linkin päivityksessä sen sijaan, että vain korvaisit ne. Näin ollen voit muotoilla, taittaa ja tehdä pieniä muokkauksia InDesignissa, kun sinä ja kollegasi muokkaatte yhdessä sisältöä tosiajassa Google Docs ‑dokumenteissa kadottamatta mitään työtä.

InCatalog

InCatalog luo läpinäkyviä linkkejä Adobe InDesign ‑dokumenttien ja tietokantojen tai laskentataulukoiden välille.

Voit päivittää hintoja, grafiikkaa tai tuotetietoja automaattisesti – voit muuttaa jopa versioita tai vaihtaa kieliä. Kun linkit on muodostettu helppokäyttöisen datan linkityspaletin avulla, muutoksia voidaan tehdä joko dokumenttiin tai tietokantaan. Se on täysin kaksisuuntainen – muutokset julkaistaan toiseen suuntaan, kun teet päivityksen. Linkitetyt elementit voidaan siirtää dokumenttien tai kirjastojen välillä menettämättä linkitystä.

InCatalog-laajennuksen avulla voit olla varma, että dokumentit ovat aina tietokannan mukaisia. InCatalog toimii yhdessä InDatan kanssa täydellisenä julkaisuratkaisuna.

InData

InDatassa on Adobe InDesignin täydellinen taiton, suunnittelun, typografian ja kuvien julkaisun teho, ja sen avulla voidaan suorittaa kaikki datalähtöiset toistuvat julkaisutehtävät.

Lyhyesti ilmaistuna InData toimii kuten tehostettu postitustietojen yhdistämisen toiminto. Luot mallipohjan normaalissa dokumentissa säännöillä, joissa kerrotaan, kuinka teksti ja grafiikka muotoillaan. Sitten yhdellä valikon käynnistyksellä InData muodostaa dokumentit hämmästyttävän nopeasti – jopa satojen tai tuhansien sivujen tuntinopeudella.

InFlow

InFlow tuottaa automaattisen sivujen lisäyksen InDesign-dokumentille. InFlow tunnistaa sijoittumattoman tekstin, kun näin tapahtuu, ja luo tarvittavan määrän uuden dokumentin sivuja linkittäen nykyisen tekstin jutun uusiin sivuihin, joten teksti juoksee automaattisesti.

Xtags

Xtags on tehokas tuonnin ja viennin tekstisuodin, joka tukee täydellistä QuarkXPress Tags ‑kieltä sekä sen omia laajennettuja tunnisteita valtavien dokumenttien laadintaan ja tehon keruuseen Adobe InDesignissa.

Xtagsin avulla voit laatia mitä tahansa tekstisisältöä täydellisellä muotoilulla, ankkureilla ja täyttää kuvia ja tekstiruutuja, säätää kuvan sisällön kokoa sisältyviin ruutuihin, säätää ruutujen kokoa sisältöön (teksti ja kuva) monilla joustavilla tavoilla, kääntää tekstiä ja tunnisteita syötössä, käyttää makroja vähentämään kirjoittamista, soveltaa sivupohjia ja aukeamia sekä tehdä muuta vastaavaa.

Tuotosta varten Xtags tallentaa minkä tahansa tekstijutun sisällön, mukaan lukien ankkuroidut teksti- ja kuvaruudut. Se tallentaa myös minkä tahansa valitun tekstin, kuvan tai ryhmän ruutujen rakenteen ja sisällön.

Extensis

Tutustu yhteistyökumppaniimme

Portfolio 8.5 (erillisversio)
Digitaaliset resurssit saatavillasi: tuhansia kuvioita, valokuvia ja muita digitaalitiedostoja, jotka on pidettävä järjestyksessä? Pidät ne järjestyksessä Portfolio 8.5:n avulla.

Portfolio Server 11

Luovien resurssien hallintaan työryhmille keskittyvä Portfolio Server 8.5 toimii tehokkaana luovien resurssien hallintajärjestelmän keskittimenä. Sen avulla saadaan toimintojen ydinjoukko, jota tarvitaan monipuolisen median pitämiseen liikkeessä reititettäväksi toisille käyttäjille/osastoille, lopulliseen toimitukseen asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai toimittajille tai suojattuun arkistointiin.

Suitcase for Windows

Suitcase for Windows® eliminoi kirjasinongelmat, joita luovilla ammattilaisilla on päivittäin. Siinä on teollisuuden vaatimuksia vastaava kirjasinhallinta Windows-tietokoneille ja työryhmien Windows-käyttäjille.

Suitcase Fusion

Suitcase Fusion eliminoi kirjasinongelmat, joita luovilla ammattilaisilla on päivittäin. Se yhdistää parhaat osat Suitcase- ja Font Reserve -laajennuksista ja muodostaa luotettavan ja selkeän hallinnan.

Suitcase Server X1

Suitcase Server on selkeä ratkaisu työryhmien kirjasinten hallintaan. Se varmistaa yhtenäisen kirjasinten käytön, poistaa kaksoiskirjasinten ongelmat ja hoitaa lisenssien ohjauksen.

Portfolio

Eliminoi organisoinnin työläs työ luomalla visuaalinen tietokanta valituista tiedostoista ja kansioista.

Suitcase

Suitcase tuottaa esikatseluita, sarjoja ja näytesivuja, joiden avulla oikean kirjasimen löytäminen on entistä helpompaa.

Suitcase Auto-Activation -laajennus InDesignille

Suitcase Auto-Activation -laajennus InDesignille 2.0 aktivoi kirjasimet sekä dokumenteissa että dokumentin EPS-kuvissa (jotka sisältävät upotettuja kirjasimia).

Finite Matters Ltd.

Tutustu yhteistyökumppaniimme

PatternStream 3 InDesign CS2- ja CS3-ohjelmistolle

PatternStream 3 InDesignille on vallankumouksellinen automatisoitu ja tietokantaan perustuva julkaisuohjelma, joka antaa InDesignia käyttäville grafiikkasuunnittelijoille tehokkaamman tavan tietojen hankintaan tietokannasta, XML-tiedostoista ja muista lähteistä datalähtöisiin projekteihin, kuten luettelot, hakemistot, raportit, hakuteokset ja muuta mallipohjaiset tiedot painetussa ja sähköisessä jakelussa.

Foil, Graphics, & More

Tutustu yhteistyökumppaniimme

InDesign Font Catalog

InDesign Font Catalog luo visuaalisen luettelon kaikista InDesignissa käytettävistä kirjasimista. Suunnittelijoille InDesign Font Catalogin hyöty on, että se luo ryhmitetyt kirjasinnäytön listaukset. Vain tavallinen kirjasin näytetään kokonaan ja kukin tyyli (lihavoitu, kursiivi, ääriviivat ja tiivistetty jne.) näytetään tyylillään lyhyessä listassa pääkirjasimen näytön alapuolella. Sivua kohden voidaan näyttää 3–15 kirjasinta käyttämällä yhtä kappaleen formaattia. Voidaan luoda myös vesiputousnäyttö vain yhdestä kirjasimesta sivua kohden tekstinäytteillä kahdeksasta 72 pisteeseen. Vaihtoehtoihin kuuluvat ohitusjärjestelmä ja ei-roomalaiset kirjasimet, otsikkorivin lisäys sivulle, kirjasinnäytteen pistekoot, mukautettu kappaleen teksti tai standardi ABCabc123/Quick brown/cozy lummox ja letter- tai A4-sivukoko.

InDesign Image Catalog

InDesign Image Catalog luo kansion kuvista/grafiikasta InDesign-tiedoston. Vaihtoehtoihin kuuluvat kuvien määrä sivulla, mukaan lukien tiedostonimi tai tiedostopolku, kuvien skaalaus ylös/alas, InDesign-dokumentin esiasetusten käyttö (jolloin voit hypätä nopeasti eri taittotyyppien välillä) ja alihakemistojen sisällyttäminen, kun asetetaan kaikki kuvat, kuten sivun ylätunniste/otsikko. Se voi sijoittaa useimmat grafiikkamuodot, joita InDesign sijoittaa: TIFF, EPS, AI, PSD, JPG, GIF, PDF (ilman salasanasuojausta, yksi sivu tai vain ensimmäinen sivu), BMP, PICT.

PDF Bee

PDF Bee yksinkertaistaa yksittäisen sivun PDF-tulostusta InDesignista. PDF Bee toimii automaattisessa tilassa tai yksittäisen dokumentin tilassa. Automaattisessa tilassa PDF Bee valvoo usein käytettyä kansiota, johon pudotetaan InDesign-tiedostoja, avaa tiedoston, vie PDF-tiedoston tai tulostaa PostScript-tiedoston ja erottaa sitten PS-tiedoston ja kopioi PDF-tiedostot takaisin valmiiden tiedostojen kansioon.

Vaihtoehtoihin kuuluvat PDF-tiedoston vienti InDesignista, vain PS-tiedoston tulostus ja erotus, tallennettujen PDF-viennin esiasetusten valinta, tallennetut tulostusesiasetukset, tallennetut distiller-työn valintatiedostot (paikallinen tietokoneelle tai ei), kirjasinkansioiden, jotka liittyvät InDesign-tiedostoon, automaattinen lataus, käyttäjän määrittämät PDF-tiedostojen vaihtoehtoiset tulostuspaikat (käytettäväksi Pitstop-palvelimen tai muun esitarkastuksen/jälkitarkastuksen ohjelmiston kanssa) ja käänteinen tiedoston nimeäminen.

GLUON, Inc.

Tutustu yhteistyökumppaniimme

Cropster ID
Saat ammattimaisen vaihtoehdon sivun mekaanisten ominaisuuksien asettamiseen. Voit lisätä sivulle väritettyjä oppaita, rajausmerkkejä, mittakaavanuolia, väripalkkeja, logoja, päivämääräleimoja ja muuta, kun työskentelet tietyllä leikkausvaralla, viimeistelyllä ja turvallisuusalueella. Voidaan luoda monimutkaisia taiteasetuksia, joissa valmiit apuviivat taitteille ja sidontareunusten merkinnät. Kaikki asetukset voidaan tallentaa esiasetuksina, joita voidaan käyttää myöhemmin kätevästi uudelleen.

ProScale ID

ProScale ID on maailman paras skaalaaja InDesignille. Siinä on vaativien suunnitteluammattilaisten vaatimat ominaisuudet. Sen avulla kohteet ja valinnat voidaan skaalata epäsuhteisesti ja kuitenkin siten, että teksti ja grafiikka eivät vääristy. Se myös muuttaa kokonaisen monisivuisen dokumentin kokoa yhdellä napsautuksella. Kaikki asetukset voidaan tallentaa esiasetuksina kätevää myöhempää käyttöä varten

Slugger IK

GLUON on ollut jo pitkän aikaa informaatioalueteknologian johtava toimittaja. Sluggerin avulla voit asettaa kriittisen tärkeät tiedot ja grafiikan automaattisesti joka sivulle (erillisellä tasolla). Tiedot päivitetään sitten automaattisesti Tulosta- ja Tallenna-toiminnoilla. Informaatioalueiden käytetty informaatio, informaation sijainti ja ulkonäkö ovat täysin mukautettavissa. Informaatioon voi sisältyä toimintoja, kuten viimeisen tallennuksen polku, kaksi viimeistä käyttäjää, aika, käytetyt kirjasimet, käytetyt kuvat, käytetyt värit ja 20 muuta toimintoa, joista kaikki ovat käyttäjän määritettävissä.

i.t.i.p GmbH

Tutustu yhteistyökumppaniimme

InMath

InMath on todellinen matemaattisen typografian laajennus InDesignissa ja InCopyssa Mac OS- ja Windows-käyttöjärjestelmissä. Se käyttää vain merkkejä kuvaamaan yhtälöitä ja se organisoi kaikki asetukset tyyleinä.

Readabilities

Readabilities-laajennus analysoi tekstin osia, tyypillisesti juttuja tai artikkeleita ja laskee objektiivisen mitan sen luettavuudelle tai ymmärrettävyydelle. Laajennus laskee New Dale-Chall -luettavuusindeksin; lisää indeksejä on tulossa pian.

Interlasa

Ads2Page 1.1
Ads2Page on laajennus, joka muuntaa sähköiset dummy-kopiot (mistä tahansa mainostaiton järjestelmästä) InDesign-sivuiksi, joissa mainokset on sijoitettu ja päivitetty automaattisesti.

News2Page 1.0
News2Page on laajennusten sarja, joka hallitsee uutistoimituksen toimituksellista työnkulkua ja toimii yhdessä InDesignin ja InCopyn kanssa.

Jeberien Consulting GmbH (Saksa)

Tutustu yhteistyökumppaniimme

AutoCredit

Tämä tuote luo ja ylläpitää automaattisesti IPTC-ylätunnisteiden tietoja tekstikehysten kuvista.

EasyPictureRes

EasyPictureRes näyttää automaattisesti InDesign-käyttäjille, jos kuvat eivät ole määritetylle resoluutioalueella.

J2S

Tutustu yhteistyökumppaniimme

J2SCatalog

J2SCatalog taittaa ja merkitsee informaatiokohteet automaattisesti alkaen XML-datalähteestä. InDesignin XML-tuontiominaisuutta voidaan sitten käyttää dokumentin päivitykseen.

J2SAutodata

J2SAutodataa voidaan käyttää dokumentin ja tai kirjan kokonaissivumäärän lisäykseen.

Knowbody

Tutustu yhteistyökumppaniimme

Cool Kerning

Cool Kerning mahdollistaa merkkiväliarvojen automaattiset päivitykset. Hallitset merkkivälejä erikoismerkkiparien välillä laatimalla merkkivälitaulukoita. Taulukot kootaan paketeiksi, joilla on versionumero. Paketit voidaan jakaa automaattisesti InDesign-dokumenttien sisällä siten, että päivitykset jäsennetään myös automaattisesti organisaatiossa, mikä mahdollistaa tehokkaamman laadunvarmistuksen kuin muiden taitto-ohjelmien tapauksessa. Cool Kerning -laajennuksen avulla tarvitaan vähemmän suunnittelijoita ja silti aikaa tarvitaan vähemmän oikeiden graafisten tulosten aikaansaantiin. Kaikki hoidetaan automaattisesti!

Cool Tracking

Kun laaditaan sivuja, joissa käytetään uutisotsikoita, usein tarvitaan seuranta-arvojen manuaalista lisäämistä. Cool Tracking -laajennuksen avulla käyttäjät voivat tehdä seurantataulukoita ja automatisoida prosessin. Diagrammin käyttö arvojen määritykseen ei ole uutta, mutta Cool Tracking tekee käteväksi useiden taulukoiden tallennuksen pakettien sisään. Niitä voidaan sitten jakaa koko organisaatioon. Tämä teknologia alentaa tuotantokustannuksia dramaattisesti ja tuottaa laadunvarmistuksen tasolla, johon muut taitto-ohjelmat eivät pysty. Kaikki hoidetaan automaattisesti!

Color Markup

Luo kuvatekstien tekstiruutuja, jotka osoittavat värin käyttöön. Kuvatekstien ruudut osoittavat myös värin käytön kuvien sisällä. Tätä laajennusta käytetään usein dokumentoimaan värin käyttöä tulostimille, mutta sen avulla voidaan myös tarkistaa, jos niissä käytettiin virheellisesti spottivärejä CMYK-värien sijasta. Kuvatekstien ruutujen tekstissä voi olla erillisiä värejä riippuen värityypistä (CMYK, spotti jne.)

HPGL Import

Monet käyttäjät, jotka muuntavat dokumentin PageMakeristä, eivät huomaa mahdollisuutta sijoittaa HPGL-kuvia InDesigniin. Tämän laajennuksen avulla voit sijoittaa HPGL-tiedostoja, jotka muunnetaan automaattisesti Adobe Illustrator® -tiedostoiksi. Jos teet paketin tulostimelle, Illustrator-dokumentti voidaan ottaa mukaan. Tämän mahdollistaa sen, että kolme osapuolta voi tulostaa dokumentin jopa ilman HPGL Import -laajennusta. Joka kerta kun laajennus havaitsee HPGL-tiedoston muutoksen, se generoi automaattisesti uudelleen Illustrator-tiedoston, joten tämä HPGL-tiedoston ”oheistuoteversio” on aina ajan tasalla.

Label It

Kun oikoluet sivuja, joissa on kuvia, on usein hyödyllistä tietää sijoitettujen kuvien nimet, erityisesti, jos kuvissa on versionumeroita tai muita tietoja. Label It -laajennuksen avulla voit luoda automaattisesti tekstiruutuja kaikkien kuvien päälle. Tällä dynaamisella ratkaisulla voi siirtää, poistaa tai korvata kuvia ja nimet päivitetään automaattisesti. Ohjaat nimien sijaintia (keskellä, yläkulmassa jne.) ja voit jopa asettaa kuvan ruudulle poikkeama-arvon. Jos sijoitat kuvat sivun reunaan (päällepainatuksen tarkoituksessa), voit asettaa marginaalin. Tämä varmistaa, että kaikkien kuvien nimet ovat luettavissa tulosteessa.

Scale Alert – maksuton laajennus

Jos olet kiinnostunut laadukkaasta kuvien tulostuksesta InDesignista, saatat haluta rajoittaa, kuinka paljon skaalaat kuvia – sekä ylös- että alaspäin. Kun käytät Scale Alertia, voit nähdä varoituksen joka kerta, kun tulostat dokumentin, jossa kuvat on skaalattu pyydetyn ulkopuolelle. Voit määrittää skaalauksen perustuen DPI- tai prosenttiarvoon. Tämä laajennus on maksuton rekisteröitymisen jälkeen.

Stamp It

Aseta lisätietoja informaatioalueelle. Voit kerätä kirjasinten ja kuvien käytön tietoja ja jopa täydellisen lokin jokaisesta käyttäjästä, joka on muuttanut dokumenttia. Tämä laajennus päivittää tiedot automaattisesti. Voit myös lisätä version ja tulostuslaskurit dokumenttiin, mikä tekee uusimman tulosteen löytämisen helpoksi, jos on valittava useista tulosteista, jotka ovat sekoittuneet. Stamp It -laajennuksen avulla voit myös tallentaa JPEG-kuvia kaikista dokumentin sivuista eikä vain ensimmäisestä sivusta.

TuneIT – maksuton laajennus

Tämän laajennuksen avulla voit ohjata iTunes-palvelua suoraan InDesignissa. Voit määrittää näppäimistön lyhytvalinnat toistolle/tauolle, seuraavalla ja edelliselle raidalle sekä muita toimintoja. Saat InDesign-paletin, josta voit valita toistoluettelot ja raidat. Tämä laajennus on maksuton rekisteröitymisen jälkeen.

macademy GbR (Saksa)

Tutustu yhteistyökumppaniimme

OPI Manager

OPI Manager antaa InDesign-käyttäjille täydellisen OPI-työnkulun käyttämällä HELIOS ImagesServeriä. Läpinäkyvyys, heittovarjot ja muut tehosteet, joita käytetään OPI-taittokuvissa, käsitellään oikein. Lisäominaisuudet, kuten pakkaus taitolla tai suuren resoluution kuvilla ja kaikkien kuvien uudelleenlinkitys yhdellä napsautuksella, ovat käytettävissä OPI Manager -paletin kautta.

Managing Editor Inc.

Tutustu yhteistyökumppaniimme

K4 ja SoftCare Overset Manager ja Notes Manager

Managing Editor Inc. toimii SoftCaren julkaisutyökalujen julkaisijana/järjestelmäintegraattorina Amerikoissa.

K4 Publishing System

K4 Publishing System on tiimityöjärjestelmä, joka integroi InDesign- ja InCopy CS- tai CS2-ohjelmistot avoimeksi ja skaalattavaksi SQL-tietokannaksi, jota on helppo hallita ja valvoa. K4 hallinnoi käyttäjiä, julkaisuja, käyttöoikeuksia, tuotannon osia ja työnkulun tiloja ja tarjoaa todellisen relaatiotietokannan hallintajärjestelmän, joka toimii kaikissa merkittävimmissä ympäristöissä.

SoftCare Overset Manager

InDesign- ja InCopy CS- tai CS2-ohjelmistojen SoftCare Overset Manager -lisäosan avulla voit valvoa kokonaisvaltaisesti tekstin pituutta tai ladontaa sekä laskea, näyttää, muokata ja tulostaa ladottavaa tekstiä. Lisäosa lisää tuotantovarmuutta varoittamalla tiedoston tulostuksen tai viennin yhteydessä, jos dokumentti on ladottu liian täyteen tekstiä. Se on ihanteellinen työkalu kaikille runsaasti tekstiä sisältäviä tiedostoja säännöllisesti käsitteleville.

SoftCare Notes Manager

InDesign- ja InCopy CS- tai CS2-ohjelmistojen SoftCare Notes Manager -lisäosa parantaa käyttäjien välistä viestintää Adoben muistilappuihin perustuvan toimivuuden pohjalta. Ylimääräinen paletti tarjoaa useita muistilappujen lajittelu-, suodatus- ja katseluvaihtoehtoja tekijän, päivämäärän ja sisällön perusteella.

Markzware

Tutustu yhteistyökumppaniimme

PUB2ID v3 – Publisher InDesigniin

PUB2ID (Microsoft Publisher Adobe InDesigniin) on InDesignin laajennus. Se tuottaa nopean, kätevän ja edullisen tavan siirtää Publisher-sisältöä InDesigniin uusina InDesign-dokumentteina. Tiedoston muunnos tehdään yhdellä napsautuksella käyttämällä Markzware-valikkokohdetta. Ei enää dokumenttien laadintaa alusta alkaen; PUB2ID antaa hyvän lähtökohdan Publisherin muuntoon InDesigniin.

Markzware PUB2ID kääntää sisällön monimutkaiset yksityiskohdat Publisher-dokumentissa ja luo ne välittömästi uudelleen InDesignissa. Kohteisiin, jotka voidaan muuntaa Publisherista InDesigniin, kuuluvat sivun koko, asemointi, värimallit, kirjasimet ja tyylit, tekstiattribuutit ja taulukot, tekstin juoksutus, tekstin käyristys ja linkitetyt tekstiruudut, sekä Publisher-tiedostoon upotettujen kuvien automaattinen poiminta.

PUD2ID toimii InDesign CS4- tai CS5-ohjelmistossa Mac OS- tai Windows-käyttöjärjestelmässä.

Q2ID v5 – Quarkista InDesigniin

Q2ID (QuarkXPress Adobe InDesigniin) on suosittu Adobe-laajennus InDesigniin. Sillä saadaan nopea, kätevä ja edullinen menetelmä siirtää sisältöä QuarkXPressisä to InDesigniin uuteen dokumenttiin. Datan muunnos tehdään yhdellä napsautuksella käyttämällä Markzware-valikkokohdetta. Ei enää dokumenttien laadintaa alusta alkaen; Q2ID tekee suurimman osan taittotyöstä puolestasi muuntamalla QuarkXPressistä InDesigniin.

Markzware Q2ID -tiedostonmuunnosohjelmisto tuottaa QuarkXPress-dokumentissa sisällön monimutkaiset yksityiskohdat, jotka sitten luodaan välittömästi uudelleen InDesignissa. Kohteisiin, jotka voidaan muuntaa QuarkXPressistä InDesigniin, kuuluvat sivun asemointi, värimallit, kirjasimet ja tyylit, kuvat ja tekstin attribuutit sekä taulukot, tasot, sekoitukset, linkitetyt tekstiruudut ja ankkuroidut ruudut, pantone-värit ja muut värimallit.

Q2ID toimii InDesign CS4- tai CS5-ohjelmistossa Mac OS- tai Windows-käyttöjärjestelmässä.

Meadows Publishing Solutions

Tutustu yhteistyökumppaniimme

AutoPrice
AutoPrice-laajennus linkittää InDesign-dokumentit mihin tahansa ulkoiseen tietojen tietokantaan. AutoPrice-laajennusta käytetään luetteloiden hinnoittelutietojen päivitykseen, vähittäisliikkeiden mainostiedotteisiin ja vastaaviin julkaisuihin sekä puhelinluettelojen, aikataulujen tai muiden vastaaviin tietojen päivitykseen, joihin voidaan viitata avainarvolla kuten tuotenumero (SKU).

DesignMerge

DesignMerge Pro Bundle on palkittu ohjelmistopaketti, joka on suunniteltu erityisesti muuttuville datamarkkinoille ja se on nyt saatavana InDesigniin. Helppokäyttöinen DesignMerge on valikkokäyttöinen ja se toimii minkä tahansa InDesign-dokumentin kanssa. Siinä on hienostunut postitustietojen yhdistämisen toiminto, vaihtelevan datan tulostus ja datan julkaisuominaisuudet.

MPS Page Printer

InDesignille suunnitellun Page Printerin avulla käyttäjä voi tulostaa monisivuisen dokumentin jokaisen sivun tai aukeaman erillisenä tiedostona. Hän voi valita tulostus-, muoto- ja nimeämisvaihtoehdoista. Page Printer on hyödyllinen työkalu kenelle tahansa, joka työskentelee kolmannen osapuolen asemointijärjestelmillä tai julkaisee PDF-sivuja webiin. Se on yhteensopiva InDesign CS- ja CS2 ohjelmiston kanssa Mac OS-käyttöjärjestelmässä.

MediaSpan Media Software

Tutustu yhteistyökumppaniimme

DragIn
DragIn-sivutuslaajennus piirtää automaattisesti tekstiruudut NewsEditPro-jutuille ja kuville (mukaan lukien leikkausviivat ja otsikot), sen avulla voit tallentaa muutokset, jotka on tehty sivuun NewsEditPro-tiedostoissa, tarkistaa jo sijoitettujen juttujen ja kuvien päivitykset ja muita toimintoja.

MetaDesign Solutions

Tutustu yhteistyökumppaniimme

HTTPBrowser

HTTPBrowser on välilehtipohjainen verkko-, FTP- ja tiedostoselain. Selaa samalla, kun suunnittelet ja nautit sopivimpien komponenttien pudotuksesta suoraan InDesign-sivulle.

MOAM Inc.

Tutustu yhteistyökumppaniimme

QwikMarx
QwikMarx on ratkaisu tarkempien taittojen luontiin, mikä helpottaa mittakaavamerkkien näkemistä näytössä tai tulosteessa kaikille osallisille. QwikMarx-laajennuksen avulla nämä merkit esitetään itse dokumentissa. Tämä tarkoittaa sitä, että kun mainos siirtyy julkaisuvaiheiden läpi, kullakin mainoksen kanssa työskentelevällä henkilöllä on selvä käsitys siitä, mitkä ovat poiston ja leikkausvaran mitat sekä mitkä ovat taitteen mitat. Tämä varmistaa, että mainosta katsovalla henkilöllä on aina mainoksen tarkat mitat, on se sitten laadittu skaalattuna pienemmäksi tai tulostettu pienennetyssä koossa.

North Atlantic Publishing Systems

Tutustu yhteistyökumppaniimme

CopyFlow Gold

CopyFlow Gold (CFG) lisää tehokkaat sivujen koontiominaisuudet InDesign CS3 ‑ohjelmistoon. Kun CFG on asennettu Mac OS- tai Windows-käyttöjärjestelmään, siinä on valikkovalinnat, joiden avulla käyttäjät voivat tuoda ja viedä niin monia tekstiruutuja kuin he haluavat samanaikaisesti yksinkertaisesti hiiren napsautuksella.

n'PINE, Inc.

Tutustu yhteistyökumppaniimme

MathMagic

MathMagic on täydellinen yhtälöiden muokkausohjelma, joka täyttää DTP-laadun ja tuottavuuden vaatimukset. MathMagic Pro on suunniteltu erityisesti InDesignille yhtälöitä ja matemaattisia symboleita varten.

Oppolis Software

Tutustu yhteistyökumppaniimme

GoPublish
GoPublish on täydellinen julkaisutyökalu, joka on laadittu selainkäyttöliittymän ympärille ja joka käyttää InDesignia sivuntaittoon. Tämä järjestelmä on suunnattu niille kustantajille, jotka hakevat yksinkertaista, edullista ratkaisua parantamaan nykyistä työnkulkua mutta ei suunnittelemaan sitä kokonaan uudelleen.

GoPublish säilyttää kaikki mainonnan, toimituksen ja suunnittelun tiedot ja kokoaa ne yhteen kattavaan ja koordinoituun työnkulkuun. GoPublish seuraa organisaation rakennetta ja myöntää erilaiset toiminta- ja käyttötasot jokaiselle käyttäjälle käyttämällä valmista tietoturvamallia.

Käyttämällä GoPublish-paletteja InCopy CS- ja InDesign CS ‑ohjelmistoissa, toimittajat ja suunnittelijat voivat suorittaa nyt rinnakkaisia työnkulkuja. Toimittajat voivat hallita copyfit-toimintoa täydellisesti. Tämän ainutlaatuisen työnkulun teknologian avulla GoPublish mahdollistaa sen, että kirjoittajat, toimittajat ja suunnittelijat voivat työstää samanaikaisesti samaa InDesign CS -dokumenttia kirjoittamatta toistensa muutosten päälle. InCopy CS selkeyttää samanaikaisesti toimituksellista tarkistusta ja tarkistuskierroksia, mikä parantaa esivalmistuksen tuotannon nopeutta.

GoGet

GoGet tuo automaattisen grafiikan tuonnin ulottuvillesi. GoGet lisää InDesignin toimintoja ja tehokkuutta. Tuo automaattisesti grafiikat mistä tahansa tiedostorakenteesta käyttämällä GoGet-laajennusta. Piirrä kuvan ruutu sivulle, lisää GoGet-tiedostonimen tunniste ja olet valmis tuontiin.

Paladin Software

Tutustu yhteistyökumppaniimme

Paladin Unit Converter

Paladin Unit Converter lisää InDesigniin paletin, joka tekee muunnoksia yli 100 pituus-, tilavuus- ja painoyksikön joukossa.

pcsdotNet

Tutustu yhteistyökumppaniimme

Adapt
Adapt-järjestelmässä on kaikki perinteisen suuren julkaisujärjestelmän toiminnot. Adapt menee vielä pidemmälle ja tarjoaa sanomalehdille mahdollisuuden siirtää joustavasti nykyinen työnkulkunsa InDesign-pohjaiseen järjestelmään.

Quickcut N.A., LLC

QuickPrint

QuickPrint suorittaa laadunvarmistustarkistuksia varmistaakseen, että työ vastaa yksittäisten kustantajien asettamia määrityksiä ja että se tuotetaan halutussa muodossa.

Recosoft Corporation

Tutustu yhteistyökumppaniimme

PDF2ID
PDF2ID on PDF2ID-dokumentin muunnostyökalu InDesigniin. Se muuntaa PDF-dokumentit täysin muokattavaksi InDesign-tiedostoksi. Se luo uudelleen dokumentin aiotun rakenteen ja taiton muodostamalla kappaleet, soveltamalla tyylejä, yhdistämällä uudelleen erillisiä grafiikkaelementtejä, poimimalla kuvia, luomalla taulukoita ja palauttamalla merkinnät ja muut elementit automaattisesti.

Rococo Co., Ltd.

MetaWorks
MetaWorks on XML-automatisoitu muotoilulaajennus, joka toimii InDesign 3.0.1 -ohjelmistossa tai uudemmassa. Se suorittaa metatietojen ohjeet pienen ja suuren mittakaavan julkaisuyrityksissä pienentäen kustannuksia ja lyhentäen toimitusaikaa.

RogueSheep

InEventScript
InDesign CS- ja InCopy CS -ohjelmistoille tarkoitetun InEventScript-laajennuksen avulla komentosarjat voidaan suorittaa automaattisesti avainhetkinä sovelluksen käytön aikana. Tapahtumat, kuten käynnistys, dokumentin avaus ja sulkeminen sekä tulostus voivat kaikki laukaista valitsemiesi komentosarjojen suorituksen.

Magma Effects

Magma Effects ‑laajennuksen avulla voit soveltaa erilaisia kuvan parannuksen ja tyylittelyn tehosteita suoraan mihin tahansa bittikarttakuvaan, joka on sijoitettu InDesigniin. Parannat valokuvia väreillä tai valkoisen kohdan säädöllä ja tarkennuksella. Sovellat erikoistehosteita, kuten tähtien loiste, zoomaushimmennykset ja lasin vääristymä. Teet kuvistasi erottuvia poistumatta InDesignista toiseen sovellukseen.

Rorohiko Ltd.

Tutustu yhteistyökumppaniimme

Lightning Brain LayerLifter

Lightning Brain LayerLifter lisää tasojen kontekstivalikon sivun kohteisiin.

Lightning Brain LikeFindsLike

Lightning Brain LikeFindLike auttaa valitsemaan nopeasti samanlaisia kohteita, jotka ovat levinneet sivulle tai aukeamalle. Sen sijaan että pitää napsauttaa useita kertoja useiden samantyyppisten levinneiden kehysten valitsemiseksi, voit nyt valita yhden kehyksen ja valita kaikki muut samanlaiset kehykset hetkessä tämän työkalun avulla.

Lightning Brain TextStitch

Lightning Brain TextStitch auttaa käyttäjää vähentämään tarvittavia napsautuksia, kun ketjutetaan ja poistetaan ketjutus monen kehyksen tekstijuoksutuksista. On olemassa kaksi ketjutusmenetelmää: Quick Stitch kehysten ketjuttamiseen käyttäjän määrittämässä järjestyksessä yhdellä hiiren napsautuksella kehystä kohden ja Auto-Stitch vapaiden kehysten täysin automatisoituun ketjutukseen.

Lightning Brain ClipAThing

Lightning Brain ClipAThing -laajennus voi käyttää ja soveltaa upotettuja leikkauspolkuja InDesign-dokumenttiin sijoitetuista kuvista. ClipAThing voi joko skannata InDesign-dokumentin tai nykyisen valinnan, löytää upotettuja leikkauspolkuja (kuten Adobe Photoshop® -ohjelmistossa luodut) sekä soveltaa näitä leikkauspolkuja InDesignissa.

Lightning Brain ChatterGoofy

Lightning Brain ChatterGoofy emuloi QuarkXPressin tunnetun Jabberwocky XTension -ominaisuuden toimintoja. Se on yhteensopiva Jabberwockyn kanssa ja hyväksyy vietyjä Jabberwocky-sarjoja.

Lightning Brain ImageLibraryLoader

Tämän laajennuksen avulla käyttäjät voivat valita kansion ja täyttää kelluvan paletin automaattisesti millä tahansa sen sisältämillä kuvilla. ImageLibraryLoaderin käyttö kuvien hallintaan on paljon nopeampaa kuin yritys sijoittaa kuvia käyttämällä perinteisiä menetelmiä, kuten niiden sijoitus tai Adobe Bridgen käyttö.

Lightning Brain Color2Gray

Lightning Brain Color2Gray -laajennuksen avulla voit muuntaa sijoitetut värilliset bittikarttakuvat harmaasävyasteikkoon muuttamatta alkuperäistä värikuvaa. Alkuperäinen kuva ei muutu ja pysyy värillisenä, mutta se tulostetaan harmaasävykuvana.

Lightning Brain Text Exporter

Text Exporter -laajennuksen avulla käyttäjät voivat viedä kaikki InDesign-dokumentin jutut yhteen tiedostoon. Ominaisuuksia ovat:

• Vienti kolmessa eri tiedostomuodossa: RTF-muoto, InDesignin nimiöity teksti ja teksti.
  • Viet juttuja, jotka kuuluvat tiettyyn sivualueeseen.
  • Voit jättää pois sivupohjilla olevat jutut.
  • Voit jättää pois taittopöydällä olevat jutut.
  • Voit jättää pois jutut niiden merkkimäärän perusteella.
  • Lajittelet juttuja niiden sijainnin perusteella sivulla.

Active Page Item Developer Toolkit

Active Page Item Developer Toolkit -laajennuksella kehität nopeasti ohjelmistoa InDesigniin. Luot ammattimaisia ratkaisuja InDesign CS-/CS2-/CS3-ohjelmistolle käyttämällä yksinkertaista ExtendScriptiä (JavaScript). APIDT tekee ExtendScriptistä tärkeän ammattimaiselle ohjelmistokehitykselle. Tarkista maksuttomista vihjeistä esimerkkejä siitä, mitä voidaan saavuttaa.

Lightning Brain StoryParker

Lightning Brain StoryParker auttaa sotkuisten sivujen hallinnassa. Jokainen sivun kohde voidaan "pysäköidä" väliaikaisesti eli se voidaan asettaa sivuun johonkin taittopöydän kohtaan. Myöhemmin se voidaan siirtää yhdellä napsautuksella takaisin kohtaan, josta se oli peräisin.

Lightning Brain Sudoku-generaattori InDesignille

Jos olet sanoma-, aikakaus- tai tiedotuslehden kustantaja, tämän laajennuksen avulla voit laatia yhden tai useampia Sudoku-pelin suoraan InDesign CS- tai CS2-dokumentissa – esimerkiksi pulmapelien sivulle tai voit laatia kokonaisen Sudoku-kirjasen. Pystyt hallitsemaan syntyneiden pelien ulkonäköä – generaattori huolehtii niiden varsinaisen sisällön laadinnasta.

Place and Scale

Place and Scale -laajennuksen avulla voit sijoittaa automaattisesti bittikarttakuvia (valokuvia) ylös- tai alaspäin, kun sijoitetaan sopimaan tarkasti esimääritettyyn tulostusresoluutioon.

Color2Gray

Color2Gray-laajennuksen avulla voit muuntaa sijoitetut värilliset bittikarttakuvat harmaasävyasteikkoon muuttamatta alkuperäistä värikuvaa. Alkuperäinen kuva ei muutu ja pysyy värillisenä, mutta se tulostetaan harmaasävykuvana. Harmaata kuvaa voidaan näköistää vain mustalla (K) levyllä.

Sudoku Generator

Sudoku Generator -laajennuksen avulla voit luoda yhden tai useampia ainutlaatuisia uusia Sudoku-pelejä InDesign-dokumentissa ja generoida myös vastaavat ratkaisusivut – ideaalinen automaattiseen Sudoku-kirjojen luontiin.

TextExporter

TextExporter-komentosarjalaajennus tallentaa kaikki InDesign-dokumentin jutut yhteen tulostustiedostoon. Tuetut tiedostomuodot ovat RTF-muoto, InDesignin nimiöity teksti ja pelkkä teksti.

HistoryLog

Tämän yksinkertaisen työkalun avulla voit tehdä kaksi asiaa:

• Voit säilyttää aikaleiman tekstikehyksessä, jotta se päivitetään automaattisesti määritetyssä tekstikehyksessä olevan dokumentin jokaisella tallennuskerralla.
  • Voit säilyttää määritetyssä tekstikehyksessä olevaan InDesign-dokumenttiin tehtyjen tiedostomuutosten automatisoidun lokin.

RR Systems, Inc

Tutustu yhteistyökumppaniimme

Catalog Composer 4.0 Standard-Print Publisher

Catalog Composer ‑ohjelmistopaketin avulla voit tallentaa rajattoman määrän tuotetietoja sen relaatiotietokantaan. Näin voit luoda kätevästi monikielisiä luetteloita käyttämällä Print Publisherin InDesign-laajennusta.

Sansui Software PVT Ltd.

Tutustu yhteistyökumppaniimme

XPublisha

XPublisha on työkalu vaihtelevan datan julkaisuun ja luettelojen julkaisuautomaatioon. XPublisha juoksuttaa XML-koodia datatiedostoista paikkamerkkeihin InDesign-dokumentissa muutamassa kätevässä vaiheessa. Tämä tarkoittaa, että voit juoksuttaa tuhansia tietueita sadoille sivuille suhteellisen vaivattomasti.

Fractions'N'Prices

Fractions'N'Prices on InDesignin laajennus, joka automatisoi murtolukujen ja hintojen muotoilun sivun tekstissä. Sen avulla voit myös poistaa kaikki manuaaliset merkkivälit, joita on käytetty merkkien välillä tai poistaa merkkivälin merkkiväliparista.

InDesign HTTP

InDesign HTTP -laajennus luo liitännän digitaalisten resurssien hallintajärjestelmiin kaikkialla maailmassa. Sen avulla voit hakea ja noutaa resursseja InDesignista ja arkistoida niitä InDesigniin webin kautta ilman selainta tai tietokonesovellusta. InDesign HTTP -laajennuksen avulla voit hallita kaikkia digitoituja tiedostoja – kuvia, grafiikkaa, tekstiä, logoja, dokumentteja ja web-sivuja. Tämä mahdollistaa kätevän ja oikea-aikaisen yrityksenlaajuisen käytön ja syötön tehokkaasti perinteisiin ja uusiin median julkaisukanaviin.

Split Box fx

Split Box on vallankumouksellinen InDesignin laajennus, jonka avulla käyttäjät voivat nopeasti jakaa tavalliset InDesignin teksti- ja kuva-alueet taideteoksiksi. Käytät yksinkertaisia pudotusvalikoita hienoja tehosteita varten tai yhdistät useita tehosteita.

Siftology

Tutustu yhteistyökumppaniimme

SmartWriter

SmartWriter-laajennus analysoi työtäsi, kun laadit dokumenttia ja toimittaa automaattisesti aiheeseen liittyvää ja sitä tukevaa materiaalia näyttöön välitöntä käyttöä varten.

Silicon Publishing

Tutustu yhteistyökumppaniimme

Silicon Connector -laajennuksen avulla voit luoda linkin suoraan InDesignista web-sivuilla tai web-isännöidyssä DAM-järjestelmässä oleviin resursseihin. Tämä vähentää aikaa, jota tarvitaan tiedostopohjaiseen linkitykseen tai WebDAV-käyttöön tarvittaviin useisiin vaiheisiin. Sen sijaan että siirrettään tiedostoja verkon tiedostojen jaon ja uudelleenlinkityksen välillä tai paketoidaan linkitettyjä resursseja, yksittäinen vedä ja pudota -toiminto tekee kestävän linkin, jota InDesign-tiedosto voi käyttää mistä tahansa web-yhteyden omaavasta Mac- tai PC-tietokoneesta.

SoftCare Software-Service GmbH

Tutustu yhteistyökumppaniimme

SoftCare K2
Tämä työryhmän julkaisuratkaisu yhdistää suurten järjestelmien tehon ja luotettavuuden pienempien kustantajien, mainostoimistojen tai yritysten erityisvaatimuksiin. Optimaalinen InDesignin ja InCopyn integraatio varmistaa maksiminopeuden ja huipputason ammattimaisen julkaisun, jossa on kätevät käsittelytoiminnot.

SoftCare Notes Manager 3.0

SoftCare Notes Manager -laajennus muuttaa täysin tavan, jolla työskentelet sidotuilla huomautuksilla InDesignissa ja InCopyssa. Toimituksen henkilökunta kommunikoi tehokkaammin käyttämällä huomautuksia, koska huomautusten näyttö ja navigointi on kätevämpää ja nopeampaa.

SoftCare Overset Manager 5.0

SoftCare Overset Manager -lisäosan avulla voit valvoa kokonaisvaltaisesti tekstin pituutta tai sijoittamatonta tekstiä sekä laskea, näyttää, muokata ja tulostaa sijoittamatonta tekstiä. SoftCare Overset Manager on ihanteellinen työkalu kenelle tahansa, joka käsittelee säännöllisesti paljon tekstiä sisältäviä tiedostoja.

Teacup Software

Tutustu yhteistyökumppaniimme

BarcodeMaker

Viivakoodeja yksinkertaisesti ja nopeasti Adobe InDesigniin. Yhdellä yksinkertaisella paletilla voit mukauttaa yli 50 erilaista viivakoodia haluamallasi tavalla. Luo vektoripohjaisia EPS-tiedostoja, jotka voit upottaa dokumenttiin tai linkittää levyllä. Tukee yli 50 erilaista 1D- ja 2D-viivakoodia, joihin kuuluvat muun muassa ISBN, UPC, EAN, OneCode, DataMatrix ja MaxiCode.

DataLinker

Yhdistä tiedot nopeasti ja tehokkaasti Adobe InDesign ‑dokumentteihin Teacup Softwaren DataLinkerin avulla. Linkitä tiedot InDesign-sivulla minne tahansa tai yhdistä tiedot dokumenttiin ja taulukkoihin. Luo linkkejä ODBC- tai CSV-tietolähteisiin. DataLinker integroituu BarcodeMakeriin ja mahdollistaa viivakoodien massatuotannon.

PatternMaker ja PatternPack

Tämä maksuton laajennus tuo InDesigniin laadukkaat PostScript-kuviot. Täytä mikä tahansa kehys kuviolla sekä muunna, muuta ja uudista sitten kullekin kuviolle rajattomia variaatioita! PatternPack-laajennuksella voit ostaa vielä 13 kuviota lisää.

Triple Triangle Inc.

Tutustu yhteistyökumppaniimme

Spec Cubed

Spec Cubed luo yksinkertaisen ja tehokkaan tavan analysoida visuaalisesti InDesign-dokumenttien sisältöä. Analysoimalla yli 150 attribuuttia, kuten rivivälistys ja seuranta tai heittovarjojen ominaisuudet ja tehokas rasteriresoluutio, Spec Cubed yksinkertaistaa merkittävästi visuaalisten tyyliohjeiden ja määrittelyarkkien luontia. Spec Cubed mahdollistaa myös monimutkaisten dokumenttien visuaalisen eritarkastuksen.

Color Spec Cubed

Color Spec Cubed vähentää virheitä ja parantaa viestintää merkitsemällä visuaalisesti InDesign-dokumentteja värin, kirjasinten ja sijoitetun grafiikan käyttötiedoilla.

Slug Cubed

Slug Cubed yksinkertaistaa informaatioalueiden suunnittelua ja ylläpitoa. Ne ovat sivuelementtejä, jotka sisältävät standardoituja tietoja dokumentin sisällöstä ja tilasta. Se tarjoaa informaatioalueen asettelulle vertaansa vailla olevan vapauden ja yksinkertaisuuden, ennennäkemättömän tehon laajuudessa, jolla se päivittää automaattisesti tukemiaan kenttiä, sekä verrattoman monipuolisuuden kyvyssä ilmoittaa suunnittelijoille arvoista työnkulun kannalta järkevällä tavalla.

Van Gennep M.A.C. BV

Tutustu yhteistyökumppaniimme

PlanSystem3

PlanSystem3 on kolmannen sukupolven suunnittelun, prosessoinnin ja työnkulun hallintajärjestelmä, jossa on verrattomat yrityksenlaajuiset toimintojen integraatio-ominaisuudet ja prosessin hallintatyökalut. Näihin kuuluvat tosiaikainen sisällön/resurssien hallinta, versio-/tuotesuunnittelu, tuotannon tilan ja aikarajan valvonta sekä kaikkien tuotannossa olevien tiedostojen elementtien seuranta. Sen ylivoimaisten mainosten ja artikkelien järjestyksen suunnittelun ja automaatiotyökalujen lisäksi PlanSystem3 integroi InDesignin ja InCopyn suosittuihin tietokantoihin käyttöympäristöjen välisessä ympäristössä. Sen lisäksi sen avulla voidaan hallita aineettomia resursseja ja minkä tyyppisiä tiedostoja tahansa, kuten Microsoft Word ‑dokumentit tai Excel-laskentataulukot, ja kytkeytyä mainonnan ja kolmansien osapuolten järjestelmiin, kuten Fotoware, Mediabank tai Chuckwalla. PlanSystem3-laajennus luo ainutlaatuisen yhteistyön työnkulun hallinnan ratkaisun aikakauslehtien ja kirjojen kustantajille sekä luettelojen toimittajille, vähittäisliikkeille ja suunnitteluyrityksille.

Virginia Systems

Tutustu yhteistyökumppaniimme

Sonar Bookends InDex

Sonar Bookends InDex automatisoi hakemiston ja sisältöluettelon laadinnan.

Sonar Bookends InDex Pro

Sonar Bookends InDex Pro on johtava automaattinen hakemiston ja sisältöluettelon laadintaohjelma.

Sonar Bookends InFnote 3.0

Hallitset kätevästi ala- ja loppuviitteitä. Yhteensopiva InDesign CS:n kanssa.

Sonar Bookends InSeq 3.0

Numeroi automaattisesti kuvat, taulukot ja mitkä tahansa viitteet tekstissäsi. Yhteensopiva InDesign CS:n kanssa.

Sonar Bookends InXref 3.0

Upota kätevästi sivuviitteitä taulukoille, liitteille, luvuille ja kuville. Yhteensopiva InDesign CS:n kanssa.

XMPie, Inc.

Tutustu yhteistyökumppaniimme

uCreate

uCreate on XMPie PersonalEffect Cross Media -yksilöintijärjestelmän luova moduuli, jossa on tehokas kytkentä tietokantaan, liiketoimintasääntöjen ohjelmointi ja luova vapaus.

uDirect Professional

uDirect Professional on laajennus hyvin luovien vaihtelevien tietojen painotuotannolle. Se toimitetaan XMPie uPlan -laajennuksella, jota käytetään edistyneeseen tietokantakytkentään ja liiketoimintasääntöjen ohjelmointiin. Laajennuksia on olemassa kuvien yksilöintiin Photoshopilla ja dynaamiseen kaavioiden luontiin InDesignilla.

Zevrix Solutions

Tutustu yhteistyökumppaniimme

BatchOutput

BatchOutput tulostaa automaattisesti, vie Adobe PDF -muotoon ja tallentaa PostScript-muotoon monia InDesign-dokumentteja. Tulostat monisivuiset dokumentit erillisinä sivuina erillisillä tiedostonimillä ja muutat työn nimen tulostinjonossa. Valitset vain dokumentit, säädät asetukset ja BatchOutput tekee loput puolestasi. BatchOutput on ihanteellinen painoille, palveluntuottajille, kustantamoille ja mainostoimistoille.

InPreflight

InPreflight on kattava laadunvalvonnan ja pakkauksen ratkaisu InDesignille. Se kerää laajat tiedot dokumentin kirjasimista, väreistä ja linkeistä. Sen avulla voit paikantaa ongelmat välittömästi käyttäjän määrittämien asetusten mukaisesti. Saat tiedot linkkien attribuuteista, jotka eivät ole käytössä InDesignissa, valitset erilaisia attribuutteja, jotka merkitään ongelmina, muodostat esitarkastusraportti ja niin edelleen. Tehokkaan pakkausmoduulin avulla voit esitarkastaa ja paketoida useita dokumentteja yhteen kansioon tai erikseen.

LinkOptimizer

LinkOptimizer pienentää InDesign-dokumenttiin linkitettyjen kuvien kokoa poistamalla liialliset kuvan tiedot. Se vähentää automaattisesti kuvan resoluutiota, skaalaa ja rajaa kuvia Photoshopissa niiden InDesign-mittakaavan ja määritetyn resoluution mukaan ja tuo ne uudelleen InDesigniin 100 %:n koossa. Säästät tallennustilaa, aikaa ja tuotantokustannuksia, nostat tulostusnopeutta, nopeutat töiden siirtoa sekä teet muuta vastaavaa.

Slendro Solutions

Tutustu yhteistyökumppaniimme

Slendro PictureLinks
PictureLinks-laajennuksen avulla käyttäjät voivat valita juuri haluamansa sarakkeen. Muita valintoja ovat tiedostokoko, muokkausalue ja värimalli.

Slendro StyleReporter

StyleReporter asettaa tyylin merkinnät kullekin InDesign-dokumentin jutulle. Se voi merkitä kappaletyylejä ja merkkityylejä. Kaikki merkinnät asetetaan erilliselle tasolle ja merkkityyli määritetään merkinnöille, jotta käyttäjät voivat mukauttaa merkinnät tarpeittensa mukaan.

PictureManager

PictureManager antaa InDesign-käyttäjille kaikki tarvittavat tiedot dokumentissa käytetyistä kuvista, kuten kuvan koko, todellinen PPI, efektiivinen PPI ja muut. Sen avulla voidaan myös hakea kuvia ja sitten vetää ja pudottaa kyseiset kuvat taittoon.

SearchLinks

Slendro SearchLinks auttaa käyttäjiä hakemaan sijoitettuja, for-position-only-kuvia, jotka on ladattu Xinet WebNative -palvelimiin, kun he ovat konfiguroineet SearchLinks-laajennuksen toimimaan Xinet WebNative -tietokannan kanssa. Tyypillinen haun valmistumisaika on kahdesta kolmeen sekuntiin. Käyttäjät voivat sitten vetää ja pudottaa tulokset suoraan taittoihin.

Slendro PictureLinks

Voit käyttää yksityiskohtaisia kuvan tietoja, kuten linkin nimi, tila, tiedoston koko, sivunnumero, kuvatyyppi (rasteri tai vektori), kuvan todellinen PPI, kuvan efektiivinen PPI, kuvan väritila, kuvan koko ja linkitetyn tiedoston muutospäivä, suoraan kuvasta, joka on asetettu InDesign-taittoon. Tähän sisältyy mahdollisuus generoida kuvien käyttöraportteja.

Slendro StyleReporter

Vie tyyliarkkeja InDesignista taulukoituna raporttina, johon kuuluu attribuutteja, kuten kirjasin, paino/tyyili, koko, rivivälistys, tila yläpuolella, tila alapuolella, alleviivaus, väri, värisävy, tavutus ja muut. Raportti voidaan viedä myös Microsoft Excel -laskentataulukkona ja käyttää lisämuotoiluvaihtoehtoja.