Inkin ja Sliden usein kysytyt kysymykset

Tarvitsemasi asiat

gen_step1_b_20

iPad

iPad 4, iPad Air 1, iPad Mini tai Retina-näytöllä varustettu iPad Mini. Etkö ole varma, mikä iPad sinulla on?

Tarkista nyt

gen_step2_b_20

Sovellukset

Adobe Illustrator Draw ja Photoshop Sketch.

Lataa nyt

gen_step3_b_20

Creative Cloud

Mikä tahansa Creative Cloud ‑jäsenyys käy, myös maksuton jäsenyys.

Liity nyt

gen_checkbox_b_20

Käytön aloittaminen

Opastusohjelmia, joilla pääset alkuun.

Katso nyt

Usein kysytyt kysymykset

Ink ja Slide on suunniteltu toimimaan iPad 4:n, iPad Air 1:n, iPad Minin tai Retina-näytöllä varustetun iPad Minin kanssa. (Huomautus: iPad Air 2:ssa on tunnettu, ajoittain ilmenevä ongelma, jonka vuoksi Ink lakkaa piirtämästä kesken vedon.) Ink ja Slide eivät ole yhteensopivia iPad Pron tai viidennen sukupolven tai sitä uudempien iPadien kanssa.

Haluatko tarkistaa omistamasi iPadin? Siirry tänne ja ota selvää.

Ink ja Slide on suunniteltu toimimaan Adobe Illustrator Draw’n ja Photoshop Sketchin kanssa.

Inkiä ja Slidea myy Adonit, jonka kanssa teimme yhteistyötä, kun kehitimme Inkin ja Sliden. Lisätietoja saat Adonitilta osoitteesta help@adonit.net.

Adobe Inkillä ja Slidella on 30 päivän Ei kysymyksiä ‑palautuskäytäntö ja 1 vuoden takuu. Voit käynnistää palautuksen siirtymällä Adonitin palautussivulle.

Adobe Ink muodostaa yhteyden Creative Cloudiin ja antaa sinun siirtää suosikkipiirroksesi, -kuvasi ja -Color-teemasi (sekä jopa kopioida ja liittää taideteoksia) laitteiden kesken. Kun Ink on otettu käyttöön ja rekisteröintiprosessi on suoritettu loppuun, kynä liitetään turvallisesti Creative Cloud ‑tiliisi.

Kyllä. Adobe suojaa Ink-käyttäjien tunnistetietoja. Valmistusprosessin aikana jokaiseen kynään liitetään yksilöllinen tunnus. Kun kirjaudut Creative Cloudiin Inkillä käyttämällä Adobe Illustrator Draw’ta tai Adobe Photoshop Sketchiä, kynän yksilöllinen tunnus liitetään Creative Cloud ‑tiliisi.

Et, sillä Adobe Inkillä ei ole GPS-linkkiä.

Pilvileikepöydän avulla voit nopeasti tallentaa ja hakea luovat resurssisi (piirrokset, valokuvat ja suosikkisisältösi) käyttämällä Kynänkärki-valikkoa. Voit kopioida sisällön painamalla Inkin painiketta, kun kärki on näytöllä.

Leikepöydän sisältö näytetään sovelluksen piirrosnäkymässä, ja voit liikkua kosketuseleillä, pyyhkäisemällä vasemmalta oikealle. Napauttamalla sisältöä lyhyesti voit asettaa sen jonoon liittämistä varten.

Voit käyttää Adobe Inkiä ja Slidea ilman Creative Cloud ‑jäsenyyttä. Pilvipohjaiset toiminnot, kuten Kynänkärki-valikko, josta voit käyttää Color-teemoja, pilvileikepöytää ja jakamista Behanceen, eivät kuitenkaan ole käytettävissä.

Inkiä ja Slidea tukevat sovellukset (Adobe Illustrator Draw ja Adobe Photoshop Sketch) edellyttävät Creative Cloud ‑jäsenyyttä. Jos sinulla ei ole jäsenyyttä, voit rekisteröityä ilmaiseksi suoraan sovelluksista.

Inkiä ja Slidea voidaan käyttää minkä tahansa Creative Cloud ‑tilin kanssa, maksuttomat ja maksulliset jäsenyydet mukaan lukien.

Pidä Adobe Inkin painiketta painettuna 3 sekunnin ajan. Merkkivalot vaihtuvat Adobe Inkin käynnistyessä sateenkaaren väreissä.

1. Avaa Inkin ja Sliden kanssa yhteensopiva sovellus.
  2. Napauta Kynä-valikkoa.
  3. Pidä kynän kärkeä näytössä kohteen päällä muodostaaksesi siitä pariliitoksen iPadiin.

Ilmaisin muuttuu hetkeksi vihreäksi, kun Adobe Ink muodostaa yhteyden.

Slideen ei tarvitse muodostaa pariliitosta. Aseta se näyttöön aloittaaksesi käytön minkä tahansa yhteensopivan sovelluksen kanssa.

Kun olet muodostanut pariliitoksen Adobe Inkistä iPadiin, yhdistä se Adobe Creative Cloudiin ja määritä haluamasi asetukset.

1. Avaa Inkin ja Sliden kanssa yhteensopiva sovellus.
  2. Napauta Kynä-valikkoa.
  3. Valitse Määritä muste.
  4. Valitse tunnistetietojen väri ympyrästä ja napauta Seuraava.
  5. Anna Adobe Inkille nimi. Napauta Seuraava.
  6. Valitse vaihtoehto, joka osoittaa, kuinka yleensä pitelet Adobe Inkiä. Napauta Seuraava.
  7. Napauta Yhdistä Creative Cloudiin ‑näytössä Selvä, mennään.
  8. Näkyviin tulee loppunäyttö, jossa näkyvät asetuksesi. Napauta Sulje.

Pääset helposti alkuun. Perehdy pika-aloitusoppaaseen. Löydät perusteiden opettelua varten myös yksityiskohtaisia opastusohjelmia.

Adobe Inkin akun tila näkyy liitetyissä sovelluksissa. Napauttamalla Kynän tila ‑valikkoa näet akun ilmaisimen kynän nimen vieressä. Jos akun varaustila on liian alhainen laitteen käyttöä varten, ilmaisin välähtää kaksi kertaa punaisena.

Adobe Inkiä ei normaalisti tarvitse sammuttaa, sillä se siirtyy automaattisesti lepotilaan. Jos haluat kuitenkin sammuttaa sen, pidä painiketta vähintään 15 sekunnin ajan painettuna kynän kärkeä koskettamatta. Ilmaisin välähtää kaksi kertaa punaisena juuri ennen kynän sammumista.

Adobe Slidea voi käyttää suoraan mistä tahansa tuetusta sovelluksesta. Sinun ei tarvitse ladata Adobe Slidea, kytkeä sitä päälle tai liittää sitä sovellukseen. Aseta se näyttöön käyttääksesi sitä yhteensopivan sovelluksen kanssa.

Kun olet ottanut Adobe Inkin käyttöön, kaksoisnapsauta Adobe Ink ‑painiketta. Ilmaisin palaa mukautetuille tunnistetiedoille määrittämilläsi väreillä.

Inkin ja Sliden tuesta vastaa kumppanimme Adonit. Ota yhteyttä sen tukitiimiin osoitteessa help@adonit.net, jos tarvitset apua kynään tai viivaimeen liittyvien ongelmien vianmäärityksessä. Jos sinulla on Adoben mobiilisovelluksiin liittyviä ongelmia, ota yhteyttä Adoben tukeen.

Adobe Ink muodostaa yhteyden iPadiin Bluetooth 4.0:lla. Yhdistä Adobe Ink käyttämällä yhteensopivaa sovellusta, kuten Adobe Photoshop Sketchiä tai Adobe Illustrator Draw’ta. Jos sinulla on yhteyden muodostamiseen liittyviä ongelmia, tarkista seuraavat asiat:

• Adobe Ink on ladattu ja käynnissä.
  • iPadisi on yhteensopiva. Lisätietoja saat näiden usein kysyttyjen kysymysten laitteiden ja ohjelmistojen yhteensopivuutta käsittelevistä tiedoista.
  • Sovellus tukee Inkiä ja Slidea.
  • Bluetooth on käytössä. Yritä käynnistää Bluetooth uudelleen.
  • Yritä yhdistää toinen laite Bluetoothilla iPadiin varmistaaksesi, että Bluetooth toimii.
  • Yritä yhdistää Adobe Ink toiseen iPadiin, esimerkiksi ystäväsi laitteeseen. Adobe Photoshop Sketch- ja Adobe Illustrator Draw ‑sovellukset ovat maksuttomia, joten ystäväsi voi ladata ne myös.

Yritä käynnistää sekä iPad että Adobe Ink uudelleen. Jos Adobe Inkin ja iPad välisen pariliitoksen muodostamisessa on edelleen ongelmia, ota yhteyttä Adonitin tukitiimiin osoitteessa help@adonit.net.

Adobe Ink latautuu, kun asetat sen lataustelineeseen ja se on liitettynä verkkovirtaan. Lataustelineen ilmaisin vilkkuu punaisena Adobe Inkin latautuessa. Kun akun varaustaso on yli 80 %, ilmaisin palaa sateenkaaren väreissä.

Jos Ink ei lataudu, kokeile seuraavaa:

• Varmista, että olet poistanut kynän takana olevan kirkkaan suojakalvon.
  • Varmista, että USB-kaapeli on liitetty oikein.
  • Varmista, että tietokoneen tai keskittimen USB-portti toimii oikein. Yritä liittää vahvistukseksi toinen USB-laite.
  • Yritä ladata laite tietokoneen tai USB-keskittimen sijaan seinässä olevan USB-sovittimen kautta.
  • Tarkista USB-kaapeli vaurioiden varalta. Yritä käyttää toisen laitteen, kuten puhelimen tai kameran, kaapelia.

Jos Adobe Inkin lataamisessa on edelleen ongelmia, ota yhteyttä Adonitin tukitiimiin osoitteessa help@adonit.net.

Huomautus:

Adobe Slide ei edellytä lataamista.

Adobe Ink käyttää iPadin Wi-Fi- tai mobiilidatayhteyttä kommunikoidakseen Adobe Creative Cloudin kanssa. Kokeile seuraavaa:

1. Varmista, että pystyt käyttämään Creative Cloudia iPadista. Jos et pysty muodostamaan yhteyttä sivustoon, ongelma saattaa johtua Internet-yhteydestä.
  2. Kirjaudu Adobe ID:lläsi Creative Cloud -sivustoon. Jos tarvitset Adobe ID:hen ja salasanaan liittyvää apua, perehdy Adobe ID:n ohjeeseen.

Jos pystyt kirjautumaan Creative Cloud ‑sivustoon, mutta et vieläkään pysty liittämään Adobe Inkiä Creative Cloud ‑tiliisi, ota yhteyttä Adoben tukeen.

iPad Air 2:ssa on tunnettu, ajoittain ilmenevä ongelma, jonka vuoksi Ink lakkaa piirtämästä kesken vedon. Perusteellisen tutkinnan perusteella epäilemme, että ratkaisu edellyttää Applen tukea. Teemme sen kanssa yhteistyötä, jotta voimme ratkaista ongelman mahdollisimman pian.