Virhe Lightroomin käynnistämisessä Windows 8.1- ja 10 -käyttöjärjestelmissä

Kohtaat virheen ”Could not call C function: private_load_AgCoreTest” (C-toiminnon kutsuminen ei onnistunut: private_load_AgCoreTest), kun käynnistät Adobe Lightroom CC:n tai 6:n Windows 8.1- tai 10- käyttöjärjestelmässä.

Ratkaisu: Lataa ja asenna DLL-paketti Lightroomin asennusvalikkoon

1. Lataa Lightroom 64-Bit DLLs -paketti:

Huomautus:

Paketti sisältää kaksi tiedostoa: msvcr100.dll ja msvcr80.dll.

2. Pura ladattu paketti kaksoisnapsauttamalla sitä. Valitse kysyttäessä vaihtoehto Pura kaikki tiedostot.

3. Kun olet purkanut paketin, näet kansion nimeltä Lightroom_64-Bit_DLLs. Se sisältää seuraavat kaksi tiedostoa:

• msvcr100.dl
    • msvcr80.dll

Kopioi nämä kaksi tiedostoa kansioon C:\Ohjelmatiedostot\Adobe\Adobe Photoshop Lightroom\.

4. Käynnistä Lightroom uudelleen.