Olen maksava Creative Cloud -jäsen, ja minulla on Lightroom asennettuna. Kuinka voin päivittää Lightroomin Creative Cloudin kautta?

Jos sinulla on jo Lightroomin kokeiluversio tai maksullinen versio asennettuna, sinun ei tarvitse poistaa sen asennusta. Valitse vaihtoehto asentaa Lightroom joko Creative Cloud -työpöytäsovelluksen tai Creative Cloud-latauskeskuksen kautta. Tämä päivittää kokeiluversion tai maksetun version asennuksen täydellä käyttöoikeudella varustettuun versioon, joka kuuluu jäsenyyteesi.

Miksi Lightroomia ei löydy Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta?

Jos olet maksava Creative Cloud -jäsen, Lightroom ei välttämättä näy Creative Cloud -sovelluksessa, mikäli tietokoneesi ei täytä järjestelmävaatimuksia. Tarkista, että järjestelmäsi täyttää Lightroomin uusimman version vähimmäisvaatimukset.

Jos käytät Creative Cloudin kokeiluversiota, Lightroomin kokeiluversio ei ole saatavilla Creative Cloudin kautta. Se on kuitenkin saatavilla itsenäisenä kokeiluversiona. Katso Lightroom-kokeiluversion latausta ei näy luettelossa | Creative Cloud -työpöytäsovellus.

Huomautus:

Lightroom edellyttää 64-bitin yhteensopivaa käyttöjärjestelmää.

Miksi Lightroomin Creative Cloud -versio ei ota aiemmin ostetun Lightroom-version sarjanumeroa?

Et voi käyttää aiemmin hankitun Lightroom-version sarjanumeroa, kun asennat Lightroomin Creative Cloud -version. Creative Cloud -tuotteiden käyttöoikeus myönnetään Adobe ID -tunnuksen kautta. Vaikka Lightroomin Creative Cloud -asennuksen mukana toimitetaan sarjanumero, sitä käytetään vain rekisteröitymiseen, ei tuotteen asennukseen.

Voinko asentaa Lightroomin mukautettuun sijaintiin Creative Cloudin kautta?

Voit asentaa Lightroom CC 2015 -ohjelman mukautettuun sijaintiin.

Aiemmat Lightroom-versiot (5.0 ja sitä aiemmat versiot) oli pakko asentaa paikalliselle asemalle, eikä niitä ollut mahdollista asentaa mukautettuun sijaintiin, kuten muihin Creative Cloud -sovelluksiin.

Voiko Lightroomin käyttökielen vaihtaa?

Photoshop Lightroom CC / Photoshop Lightroom 6 on saatavilla seuraavilla kielillä: Deutsch; English; Español; Français; Italiano; Nederlands; Português (Brasil); Svenska; 日本語; 简体中文; 繁體中文, 한국어

Jos haluat vaihtaa kielen, katso Kieliasetuksen vaihtaminen.

Saanko tulevia Lightroomín päivityksiä osana Creative Cloud -jäsenyyttäni?

Kyllä. Saat Lightroomin tulevia päivityksiä osana Creative Cloud -jäsenyyttäsi.

Voinko yhä hankkia Lightroomin Creative Cloudin ulkopuolella?

Kyllä. Lightroom on edelleen saatavilla erillistuotteena, joka on hankittavissa perinteisellä pysyvällä käyttöoikeudella.

Onko Lightroomissa ominaisuuksia, jotka ovat saatavilla vain Creative Cloud -jäsenille?

Lightroomin mobiiliversio on vain Creative Cloudin ominaisuus.

Lightroom CC (2015.1) -päivityksestä alkaen seuraavat ominaisuudet ovat yksinoikeudellisia Creative Cloud -jäsenille:

• Udun poisto
  • Paikalliset säädöt mustille/valkoisille

Kuinka voin käyttää Lightroomia Creative Cloudin kanssa?

• Voinko tallentaa Lightroom-luetteloni 20 Gt:n tallennustilaan, joka kuuluu Creative Cloud -jäsenyyteeni? Ei, Lightroom-luetteloja ei voi tallentaa Creative Cloudiin eikä Lightroom-luetteloa voi tallentaa asemaan, jossa on verkkoyhteys. Sinun on tallennettava Lightroom-luettelot tietokoneeseesi tai paikallisesti liitettyyn kiintolevyasemaan.
  • Vanheneeko Lightroom-luetteloni, jos lopetan Creative Cloud -jäsenyyteni? Ei, luettelo ei vanhene.
  • Menetänkö valokuvani, jos lopetan Creative Cloud -jäsenyyteni? Ei. Lightroom ei vaihda valokuvien sijaintia. Ne pysyvät siellä, mihin olet ladannut ne tietokoneeseesi tai mistä olet tuonut ne Lightroomiin.
  • Onko Lightroomissa vientijulkaisupalvelua Creative Cloudiin julkaisemista varten? Tällä hetkellä ei ole erityistä julkaisupalvelua Creative Cloudille tai Business Catalystille.
  • Voinko tallentaa alkuperäiset Lightroom-kuvat Creative Cloudiin? Ei, sinun on tallennettava alkuperäiset kuvasi paikallisesti tietokoneelle, ulkoiselle asemalle tai asemalle, jossa on verkkoyhteys.Lightroom luo ja synkronoi älykkäitä Smart Preview -esikatselunäkymiä työpöytätietokoneen ja mobiililaitteen välillä. Smart Preview -esikatselunäkymät ovat alkuperäisten kuvien kopioita, joihin on mahdollista tehdä ei-vahingoittavia muokkauksia – muokkauksia, joista on mahdollista palata alkuperäiseen kuvaan. Alkuperäiset tiedostot pysyvät työpöydällä, eikä Lightroomin mobiiliversio tallenna, synkronoi tai käytä niitä. Lightroomin mobiilisovellusta ei tule käyttää varmuuskopiointipalveluna.
  • Siirtyykö Lightroomin kokeiluversiossa tekemäni muokkaus Creative Cloud -versioon? Kyllä. Luettelosi, joka tallentaa kaikki Lightroomissa tekemäsi muokkaukset, pysyy ennallaan, kun käytät Lightroomin Creative Cloud -versiota.
  • Katso Lightroomin mobiiliversiota koskevia lisäkysymyksiä Adobe Lightroomin mobiiliversion usein kysytyt kysymykset.