Ota selvää, miten voit peruuttaa jäsenyyden (tilauksen), ja perehdy hyvityksiin sekä aikaisen lakkautuksen maksuihin.

Peruutusohjeet

Jos ostit tilauksen suoraan Adobelta

Voit peruuttaa Creative Cloud ‑sopimuksen tilauksen milloin tahansa. Perehdy ohjeisiin:

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanallasi Adobe ID ‑tiliisi.

2. Valitse Tilaukset ja tuotteet ‑kohdassa peruutettavan sopimustilauksen vieressä Tilauksen hallinta.

Tilauksen hallinta
  3. Tee jokin seuraavista toimista:

• Valitse Tilauksen tiedot ‑kohdassa Peruuta tilaus.
    • Jos Peruuta tilaus ‑vaihtoehtoa ei tule näkyviin, ota meihin yhteyttä tilauksesi peruuttamiseksi.
    Cancel-plan-online-or-contact-us-to-cancel
    Näyttöön tulee maastasi riippuen jompikumpi kahdesta näytöstä: Yllä olevassa näytössä on Peruuta tilaus ‑vaihtoehto, kun taas alla olevassa sitä ei ole.
  4. Jos napsautit Peruuta tilaus ‑vaihtoehtoa, ilmoita peruutuksen syy ja napsauta Jatka.

5. Seuraavassa näytössä voit pitää sopimuksesi, jatka peruutusta tai keskustella asiakastuen kanssa.

Jos jatkat peruutusta, saat sähköpostivahvistuksen.

Huomautus:

Jos haluat hankkia uuden Creative Cloud ‑sopimuksen, siirry Creative Cloudin tilaussivulle.

Jos ostit sopimuksen jälleenmyyjältä (Amazon, iTunes, Best Buy jne.)

Jos ostit sopimuksen muulta myyjältä kuin Adobelta, pyydä apua myyjältä.

Jos ostit Creative Cloud for teams ‑tilauksen

Jos haluat peruuttaa Creative Cloud for teams ‑tilauksen, ota meihin yhteyttä.

Mitä tapahtuu, kun peruutan tilauksen?

Saanko hyvityksen?

Vuositilaus (maksu kuukausittain)

Jos peruutat tilauksesi 14 päivän kuluessa, saat täydellisen hyvityksen.

Jos peruutat tilauksesi yli 14 päivän kuluttua, palvelu jatkuu kyseisen kuukauden laskutusjakson loppuun asti, ja sinulta peritään aikaisen lakkautuksen maksuna 50 % jäljellä olevasta sopimusvelvoitteesta. Jos sinulla on sopimuksestasi sen peruutushetkellä jäljellä esimerkiksi 5 kuukautta ja maksat 20 $ kuukaudessa, maksat 100 $:n jäljellä olevasta saldosta 50 % = aikaisen lakkautuksen maksu 50 $.

Vuositilaus (maksu ennakkoon)

Jos peruutat tilauksesi 14 päivän kuluessa, saat täydellisen hyvityksen. Jos peruutat tilauksesi yli 14 päivän kuluttua, maksuasi ei hyvitetä, ja palvelu jatkuu sopimusjakson loppuun asti.

Kuukausittainen tilaus

Jos peruutat tilauksesi 14 päivän kuluessa, saat täydellisen hyvityksen. Jos peruutat tilauksesi yli 14 päivän kuluttua, maksuasi ei hyvitetä, ja palvelu jatkuu kyseisen kuukauden laskutusjakson loppuun asti.

Huomautus:

Hyvitystä voi hakea vain 14 päivän ajan alkuperäisestä ostoksesta, ei myöhemmistä uusinnoista.

Perehdy Creative Cloud -tilauksen ehtoihin ja siihen, miten ne vaikuttavat hyvityksiin.

Maksuttoman jäsenyyden edut peruutuksen jälkeen

• Voit sopimuksen peruuttamisen jälkeen edelleen käyttää maksutonta Creative Cloud ‑jäsenyyttä.
  • Voit jatkaa Adobe XD:n käyttöä maksuttomalla aloitussopimuksella. Lue lisää.
  • Jos olet tallentanut työsi tietokoneeseen, voit edelleen käyttää näitä laitteessasi olevia tiedostoja.
  • Et kuitenkaan enää voi käyttää Creative Cloud ‑sovelluksiasi etkä useimpia maksulliseen Creative Cloud ‑sopimustilaukseesi sisältyviä palveluita.
  • Sallitun pilvitallennustilasi koko vähennetään kahteen gigatavuun.

Huomautus:

Jos ylität tallennusrajoituksen, sinulla on 90 päivää aikaa vähentää verkkotilan käyttöä. Tämän jälkeen saattaisit menettää oikeudet joidenkin tai kaikkien Creative Cloud ‑palvelimille tallennettujen tiedostojen käyttöön.