Perehdy tilauksen (jäsenyyden) peruuttamiseen, hyvityksiin sekä aikaisen lakkautuksen maksuihin.

Peruuta myymälästä hankittu sopimus

Jos teit Creative Cloud -sopimuksen myymälässä (kuten Amazon, App Store, Google Play tai Best Buy), ota yhteyttä myyjään.

Suoraan Adobelta ostetun sopimuksen peruutus

Peruuta Creative Cloud for individuals -sopimus tai Adobe-tilin maksuton kokeiluversio toimimalla seuraavasti:

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi (sähköpostiosoitteesi) ja salasanallasi Adobe-tiliisi.

2. Valitse Tilaukset-kohdassa Tilauksen hallinta sen sopimuksen kohdalla, jonka haluat peruuttaa.

Tilauksen hallinta

Etkö näe Tilauksen hallinta -vaihtoehtoa? Ota yhteyttä tilauksesi peruuttamiseksi.

3. Valitse Tilaus ja maksu ‑kohdassa Peruuta tilaus.

Peruuta tilaus

Etkö näe Peruuta tilaus -vaihtoehtoa? Ota yhteyttä tilauksesi peruuttamiseksi.

4. Ilmoita peruutuksen syy ja valitse sitten Jatka.

5. Seuraavassa näytössä voit valita toisen sopimuksen, pitää sopimuksesi, jatkaa peruutusta tai keskustella Adoben asiakaspalvelun kanssa.

Jos jatkat peruutusta, sinulle lähetetään sähköpostitse vahvistus peruutuksen onnistumisesta.

Huomautus:

Voit Creative Cloud -sopimuksen peruuttamisen jälkeen edelleen hyödyntää maksuttomia jäsenetuja.

Teams-sopimuksen peruuttaminen

Jos haluat peruuttaa Creative Cloud for teams ‑tilauksen, ota meihin yhteyttä.

Voinko saada hyvityksen?

Vuositilaus (maksu kuukausittain)

Jos peruutat tilauksesi 14 päivän kuluessa, saat täyden hyvityksen.

Jos peruutat tilauksesi yli 14 päivän kuluttua, palvelu jatkuu kyseisen kuukauden laskutusjakson loppuun asti, ja sinulta peritään aikaisen lakkautuksen maksuna 50 % jäljellä olevasta sopimusvelvoitteesta. Jos sinulla on sopimuksestasi sen peruutushetkellä jäljellä esimerkiksi 5 kuukautta ja maksat 20 $ kuukaudessa, sinun on maksettava 100 $:n jäljellä olevasta saldosta 50 % = aikaisen lakkautuksen maksu 50 $.

Vuositilaus (täysi maksu ennakkoon)

Jos peruutat tilauksesi 14 päivän kuluessa, saat täyden hyvityksen. Jos peruutat tilauksesi yli 14 päivän kuluttua, maksuasi ei hyvitetä, ja palvelu jatkuu sopimusjakson loppuun asti.

Kuukausittainen tilaus

Jos peruutat tilauksesi 14 päivän kuluessa, saat täyden hyvityksen. Jos peruutat tilauksesi yli 14 päivän kuluttua, maksuasi ei hyvitetä, ja palvelu jatkuu kyseisen kuukauden laskutusjakson loppuun asti.

Huomautus:

Hyvitystä voi hakea vain 14 päivän ajan alkuperäisestä ostoksesta, ei myöhemmistä uusinnoista.

Perehdy Creative Cloud -tilauksen ehtoihin ja siihen, miten ne vaikuttavat hyvityksiin.

Mitä tapahtuu, kun peruutan tilauksen?

Et kuitenkaan enää voi käyttää Creative Cloud ‑sovelluksiasi etkä useimpia maksulliseen Creative Cloud ‑sopimustilaukseesi sisältyviä palveluita Creative Cloud -tilauksesi perumisen jälkeen.

Maksuttomat jäsenedut

Voit Creative Cloud -sopimuksen peruuttamisen jälkeen edelleen hyödyntää maksuttomia jäsenetuja.

Creative Cloudin tallennus

Peruutuksen jälkeen sallitun pilvitallennustilasi koko vähennetään kahteen gigatavuun. Jos ylität tallennusrajoituksen, sinulla on 90 vuorokautta aikaa vähentää verkkotilan käyttöä. Tämän jälkeen saattaisit menettää oikeudet joidenkin tai kaikkien Creative Cloud ‑palvelimille tallennettujen tiedostojen käyttöön. Lisätietoja tallennustilasta on ohjeaiheessa Kuinka tiedän, kuinka paljon tallennustilaani olen käyttänyt?

Jos olet tallentanut työsi tietokoneeseen, voit edelleen käyttää näitä laitteessasi olevia tiedostoja.

Lightroom-kuvat

Adobe säilyttää alkuperäiset kuvasi yhden vuoden ajan jäsenyytesi päättymisestä. Tänä aikana voit edelleen käynnistää Lightroom :n ladataksesi alkuperäiset tiedostosi pilvipalvelustamme.

Lightroom Classic -kuvat

Voit edelleen käyttää kaikkia paikallisella kiintolevyllä olevia valokuvia Lightroomin tietokoneversion avulla. Voit myös tuoda ja järjestellä valokuvia sekä viedä muokatut valokuvat vienti-, julkaisu-, tulostus-, verkko- ja diaesitystoiminnoilla. Kehitys- ja karttamoduuleja sekä Lightroom for mobilea ei enää voi käyttää jäsenyyden päättymisen jälkeen.