Ota selvää, miten voit peruuttaa tilauksen, poistaa vuosittaisen automaattisen uusinnan käytöstä sekä perehtyä hyvityksiin ja aikaisen lakkautuksen maksuihin.

Tietoja tilauksen peruuttamisesta

Jos ostit tilauksen suoraan Adobelta

Voit peruuttaa Creative Cloud ‑sopimuksen tilauksen verkossa milloin tahansa. Perehdy ohjeisiin:

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanallasi Adobe ID ‑tiliisi.

2. Valitse Tilaukset ja tuotteet ‑kohdassa peruutettavan sopimustilauksen vieressä Tilauksen hallinta.

Tilauksen hallinta
  3. Valitse Tilauksen tiedot ‑kohdassa Peruuta tilaus.

Peruuta tilaus
  4. Ilmoita seuraavassa näytössä peruutuksen syy ja valitse sitten Jatka.

5. Seuraavassa näytössä voit pitää sopimuksesi, jatka peruutusta tai keskustella asiakastuen kanssa.

6. Jos jatkat peruutusta, saat sähköpostivahvistuksen.

Huomautus:

Jos haluat hankkia uuden Creative Cloud ‑sopimuksen, siirry Creative Cloudin tilaussivulle.

Jos ostit sopimuksen jälleenmyyjältä (Amazon, iTunes, Best Buy jne.)

Jos ostit sopimuksen muulta myyjältä kuin Adobelta, pyydä apua myyjältä.

Jos ostit Creative Cloud for Team ‑tilauksen

Jos haluat peruuttaa Creative Cloud for Team ‑tilauksen, ota yhteyttä tukeen.

Ota selvää, oletko oikeutettu hyvitykseen

Vuositilaus (maksu kuukausittain)

Jos peruutat tilauksesi 14 päivän kuluessa, saat täydellisen hyvityksen.

Jos peruutat tilauksesi yli 14 päivän kuluttua, palvelu jatkuu kyseisen kuukauden laskutusjakson loppuun asti, ja sinulta peritään aikaisen lakkautuksen maksuna 50 % jäljellä olevasta sopimusvelvoitteesta. Jos sinulla on sopimuksestasi sen peruutushetkellä jäljellä esimerkiksi 5 kuukautta ja maksat 20 $ kuukaudessa, maksat 100 $:n jäljellä olevasta saldosta 50 % = aikaisen lakkautuksen maksu 50 $.

Vuositilaus (maksu ennakkoon)

Jos peruutat tilauksesi 14 päivän kuluessa, saat täydellisen hyvityksen. Jos peruutat tilauksesi yli 14 päivän kuluttua, maksuasi ei hyvitetä, ja palvelu jatkuu sopimusjakson loppuun asti.

Kuukausittainen tilaus

Jos peruutat tilauksesi 14 päivän kuluessa, saat täydellisen hyvityksen. Jos peruutat tilauksesi yli 14 päivän kuluttua, maksuasi ei hyvitetä, ja palvelu jatkuu kyseisen kuukauden laskutusjakson loppuun asti.

Huomautus:

Hyvitystä voi hakea vain 14 päivän ajan alkuperäisestä ostoksesta, ei myöhemmistä uusinnoista.

Perehdy kaikki sovellukset sisältävän tilaussopimuksen ehtoihin ja siihen, miten ne vaikuttavat hyvityksiin.

Maksuttomien etujen hyödyntäminen sopimuksen peruuttamisen jälkeen

• Voit sopimuksen peruuttamisen jälkeen edelleen käyttää maksutonta Creative Cloud ‑jäsenyyttä.
  • Jos olet tallentanut työsi tietokoneeseen, voit edelleen käyttää näitä laitteessasi olevia tiedostoja.
  • Et kuitenkaan enää voi käyttää Creative Cloud ‑sovelluksiasi etkä useimpia maksulliseen Creative Cloud ‑sopimustilaukseesi sisältyviä palveluita.
  • Sallitun pilvitallennustilasi koko vähennetään 2 Gt:uun.