Adobe Media Encoder CC 2015 (9.0.1) -viankorjauspäivitys on nyt käytettävissä.

Voit ladata ja asentaa päivityksen Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta. Voit myös tarkistaa uusien päivitysten saatavuuden missä tahansa Adobe-sovelluksessa valitsemalla Ohje > Päivitykset. Lisäksi voit ladata ja asentaa päivityksen manuaalisesti Windows- ja Mac OS -käyttöjärjestelmissä.

Lisätietoja kaikista Adobe Professional -video- ja äänisovellusten päivityksistä saat tältä sivulta.

Jos sinulla on tähän päivitykseen liittyviä kysymyksiä, liity keskusteluun Adobe Media Encoder -käyttäjien foorumissa. Toimintopyyntöjä tai vikailmoituksia voit lähettää täällä.

Tämän päivityksen viankorjaukset ja muutokset

• Korjattu vientitiedostoissa äänimelua aiheuttanut ongelma.
  • Määritä aloitusaikakoodi -toiminto käsittelee nyt kunnolla kuvataajuuden vaihtelut.
  • Korjattu ongelma, jonka vuoksi Lumetri-väri-ilmeitä ei otettu käyttöön, kun resurssit jonottivat Adobe Premiere Pro -sovelluksesta Adobe Media Encoder -sovellukseen.
  • Mukautetun Lumetri-ilmeen/LUT:n valinta toimii nyt odotusten mukaisesti.
  • QuickTime Match Source (Rewrap) -esiasetus toimii nyt 24P-purun sisältävällä DVCPRO-lähdemateriaalilla.
  • Korjattu Windows-ongelma, jossa After Effects ei voinut jonottaa Adobe Media Encoder -sovellukseen, jos se oli asennettu muuhun kuin oletussijaintiin.
  • Korjattu tiettyjen AVI-tiedostojen viennin jumiutuminen.
  • Uuden lähteen seurantakansion uudelleenskannaaminen ei enää aiheuta Adobe Media Encoderin kaatumista.
  • Nimi- ja aikakoodipeittokuvia käyttävien lähteiden käsittelyn suorituskykyä parannettu.
  • Jonotettuja kohteita ei enää poisteta jonosta heti viennin päätyttyä.
  • Korjattu ongelma, jonka vuoksi joissakin H.264-vientitiedostoissa merkittiin virheellisesti olevan muuttuva kuvataajuus.
  • Korjattu QuickTime-paketoituihin IMX- ja ProRes-tiedostoihin viennissä havaittuja kaatumisia ja jumiutumisia.
  • Korjattu ongelma, joka aiheutti satunnaisia mustia kuvia QuickTime-paketoiduissa XDCAM- ja IMX-vientitiedostoissa.
  • Korjattu erilaisia vähäisiä käyttöliittymäongelmia.
  • SurCode-kooderi poistettu. Tälle komponentille käytetään sen sijaan sisäänrakennettua Dolby-vientiä. Jos olet aikaisemmin ostanut SurCode-laajennuksen täyden version, sinun on asennettava se uudestaan Adobe Media Encoder 9.0.1 -päivityksen asentamisen jälkeen.

Huomautus:

15. syyskuuta 2017 alkaen Adobe Creative Cloud -sovellukset antavat oman käyttöjärjestelmäsi (OS) purkaa/koodata Dolby Digital- ja Dolby Digital Plus -äänitiedostomuodot. Adobe ei enää sisällytä Dolby-kirjastoja Creative Cloud -tuotteisiin.

Lisätietoja siitä, miten tämä vaikuttaa Dolby-äänen toistamiseen tuotteessasi, on artikkelissa Adobe Creative Cloud -sovellukset käyttävät käyttöjärjestelmän Dolby-tukea.