line_mnemonic_no_shadow_128px

Adobe Linessä perinteiset piirtotyökalut, kuten viivoittimet, kulmaviivaimet ja kuviomallit on uudistettu mobiilimaailmaa ajatellen.

Yleiset tiedot

Miksi Adobe Line poistettiin sovelluskaupasta?

Kolme päällekkäisiä toimintoja sisältävää sovellusta hämmensi käyttäjiä. Yhdistämällä Linen ainutlaatuiset toiminnot Photoshop Sketchiin ja Illustrator Drawiin on helpompi tuottaa vaikuttavia piirroksia ja luoda kauniita vektorikuvia.

Linen nykyiset käyttäjät voivat edelleen käyttää sovellusta. Lineen ei kuitenkaan enää julkaista uusia päivityksiä eikä siihen anneta tukea, ja se poistetaan sovelluskaupasta 5. lokakuuta.

Lisätietoja vaikuttavien maalausten tekemisestä Photoshop Sketchillä ja sovelluksen hankinnasta saat napsauttamalla tätä: https://www.adobe.com/products/sketch.html.

Lisätietoja vektoreiden piirtämisestä Adobe Draw’lla ja sovelluksen hankinnasta on osoitteessa https://www.adobe.com/products/draw.html.

Mitkä Linen toiminnot siirrettiin Photoshop Sketchiin ja Adobe Illustrator Draw’hin?

Sketch tukee

• Linen Kynä-toimintoa, kuten myös merkintöjä
  • perspektiiviruudukoita ja graafisia ruudukoita
  • Line-projekteja (voit tuoda ne Sketchiin).

Draw tukee

• perspektiiviruudukoita ja graafisia ruudukoita.

Voivatko Linen nykyiset käyttäjät jatkaa sovelluksen käyttöä myös sen jälkeen, kun se on poistettu sovelluskaupasta?

Kyllä. Nykyiset käyttäjät voivat edelleen asentaa Illustrator Linen ja käyttää sitä.

Voinko asentaa Linen sen jälkeen, kun se on poistettu sovelluskaupasta?

Kyllä, jos olet asentanut Linen aikaisemmin, voit edelleen käyttää sitä, mutta siihen ei enää ole saatavilla uusia päivityksiä tai virheenkorjauksia. Jos haluat asentaa sovelluksen toiseen yhteensopivaan laitteeseen, toimi seuraavasti:

1. Siirry sovelluskauppaan.
  2. Valitse Purchased (Ostetut).
  3. Valitse Not on this iPad (Ei tässä iPadissa).

Löydät Linen luettelosta ja voit asentaa sen.

Tarvitsenko Creative Cloud -tilin Linen käyttöä varten?

Tarvitset maksuttoman tai maksullisen Creative Cloud -jäsenyyden. Jos et ole vielä jäsen, voit rekisteröityä maksutonta Creative Cloud -jäsenyyttä varten.

Mistä löydän lisätietoja Linesta?

Voit lukea lisää Linesta seuraavilta verkkosivuilta:

Mistä saan apua ja tukea Adobe Illustrator Linen käyttöön?

Adobe Illustrator Linen käyttö

Voinko käyttää olemassa olevia Line-kuvia Sketchissä?

Kyllä. Kaikki Line-kuvat ovat käytettävissä Sketchissä. Voit tuoda ne siirtymällä Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitsemalla Import Projects (Tuo projekteja).

Miten voin lisätä projektin tai muokata sitä?

Hahmotelmat voi ryhmitellä projekteihin. Voit järjestää projektissa olevat hahmotelmat uudelleen tai nimetä projektin uudelleen.

• Lisää uusi projekti napauttamalla vasemmassa palkissa olevaa +-kuvaketta. Uusi projekti, jossa on viisi tyhjää.
Muokkaa projektia napauttamalla projektipalkin yläosassa olevaa muokkauskuvaketta.
  • Nimeä projekti uudelleen napauttamalla sen nimeä.
  • Järjestä projektissa olevat piirustukset uudelleen vetämällä kahvoista.

Miten voin poistaa hahmotelmia projektista?

1. Kun olet projektissa, napauta muokkauskuvaketta.
  2. Valitse hahmotelma napauttamalla sitä. Voit myös valita useita hahmotelmia.
  3. Napauta poistokuvaketta.

Miten voin jakaa projektin Behancessa?

1. Napauta jakokuvaketta projektibannerissa.
  2. Jaa napauttamalla Continue (Jatka). Nykyisen projektin piirustukset näytetään.
  3. Lisää tai poista piirustuksia napauttamalla Edit (Muokkaa). Voit myös lisätä muita tiedostoja Creative Cloudista, Kameran rullasta tai ottaa kuvan kameralla. Napauta Continue (Jatka).
  4. Valitse tunnuskuva ja napauta Continue (Jatka).
  5. Anna tiedot ja napauta Publish (Julkaise).

Miten voin lisätä väriteeman Creative Cloud -kirjastoista?

Voit käyttää Adobe Color -sovelluksella luotuja väriteemoja.

1. Avaa Color Themes (Väriteemat) -paneeli napauttamalla Adobe Color -kuvaketta.
  2. Lisää väriteemat napauttamalla +.
  3. Napauta My Color (Oma väri) ja valitse väriteemat napauttamalla niitä.
  4. Lisää valitut väriteemat napauttamalla Accept (Hyväksy).

Miten voin lisätä kuvioita Creative Cloud -kirjastoista?

Voit käyttää Creative Cloud -kirjastoihin lisäämiäsi muotoja Adobe Illustrator Line -sovelluksessa.

1. Kun olet piirustuksessa, napauta yläpalkissa olevaa kuviokuvaketta. Kuviopaneeli avautuu.
  2. Napauta My Library (Oma kirjasto). Valitse toinen kirjasto napauttamalla Change Library (Vaihda kirjasto).
  3. Selaa kirjastossa olevia kuvioita käyttämällä Adobe Slide- tai Adobe Touch Slide -sovellusta ja sijoita ne piirtoalueelle.
  4. Lisää kuvio kaksoisnapauttamalla sitä.

Miten voin lisätä resursseja Creative Cloud Marketista?

Voit ladata resurssin Creative Cloud Marketista, lisätä sen kirjastoon ja sijoittaa sen piirustukseen.

1. Napauta tason lisäyskuvaketta ja valitse Market.
  2. Etsi resurssi ja napauta Download (Lataa).
  3. Valitse Creative Cloud -kirjasto. Voit myös luoda kirjaston.
  4. Napauta Open (Avaa). Resurssi sijoitetaan piirustukseen.
  5. Säädä tason peittävyyttä ja napauta Paste into Background (Liitä taustaan).

Miten voin lähettää piirustuksen tietokoneeseen?

Voit tarvittaessa lähettää piirustuksen Photoshopiin tai Illustratoriin jatkokäsiteltäväksi tai viimeisteltäväksi.

1. Napauta Share (Jaa).
  2. Napauta Send to Photoshop (Lähetä Photoshopiin) tai Send to Illustrator (Lähetä Illustratoriin).
Photoshop tai Illustrator käynnistyy ja piirustus avautuu siinä. Sinun tulee olla kirjautuneena Creative Cloud -tietokonesovellukseen, ja asianmukaisen sovelluksen tulee olla asennettuna tietokoneeseesi.