Laitteen esikatselu ‑paneeli ei muodosta laiteparia WiFi:n kautta

Jotkut Photoshop 16.0.1 -versioon päivittäneet asiakkaat saatavat saada Laitteen esikatselu ‑paneeliin viestin, jossa ilmoitetaan offline-moodissa olemisesta, ja ettei pystytä muodostamaan laiteparia WiFi-yhteyttä käyttäen.

Photoshopin Laitteen esikatselu ‑paneeli

Ratkaisu

Tämän virheen korjaamiseksi on poistettava Photoshopin asennus Creative Cloud -sovelluksesta ja asennettava se sitten uudelleen.

Napsauta Photoshop CC 2015:n vieressä olevaa rataskuvaketta ja valitse Poista asennus.

Katso seuraavasta dokumentista lisää asennuksen poisto-ohjeita:Creative Cloud ‑sovellusten asennuksen poistaminen