Typekit on nyt Adobe Fonts, ja se sisältyy Creative Cloudiin ja muihin tilauksiin. Lisätietoja.

Alla on lueteltu jäsenyystyyppien väliset erot:

Ominaisuus Creative Cloud -valokuvausjäsenyys Yksittäisen Photoshop-sovelluksen tilaus
Photoshop CC Sisältyy, tulevat päivitykset mukaan lukien
Sisältyy, tulevat päivitykset mukaan lukien
Lightroom CC Sisältyy, tulevat päivitykset mukaan lukien Ei sisälly
Lightroom Classic CC Sisältyy, tulevat päivitykset mukaan lukien Ei sisälly
Lightroom Mobile* Sisältyy Ei sisälly
Creative Cloudin verkkotallennustila 20 Gt 100 Gt
Adobe Portfolio Sisältyy Sisältyy
Adobe Fonts Sisältyy Sisältyy
Creative Cloud Market** Ei sisälly Sisältyy
Adobe Bridge CC Sisältyy Sisältyy

* Lightroom-mobiilisovelluksen käyttö ei vähennä käytettävissä olevaa Creative Cloud -verkkotallennustilaa. Voit synkronoida Lightroom Mobile -sovellukseen mobiililaitteesi salliman määrän tiedostoja. Katso Creative Cloud -verkkotallennustilaa koskevia lisätietoja kohdasta Resurssien selaaminen, synkronointi ja hallinta.

**  Creative Cloud Market on etu, joka on lisätty tiettyihin maksullisiin Creative Cloud -jäsenyyksiin. Se ei sisälly valokuvaohjelma-asiakkaiden käyttöoikeuksiin. Jotkin Creative Cloud -palvelut, kuten Creative Cloud Market, ovat saatavilla vain osana yksittäisen sovelluksen tai kaikki sovellukset kattavaa jäsenyyttä. Jos haluat ladata ja käyttää Creative Cloud Market -sisältöä, päivitä Creative Cloudin yksittäisen sovelluksen tai kaikki sovellukset kattavaan jäsenyyteen.

*** Syyskuussa 2013 järjestetyssä Photoshop World West -tapahtumassa Adobe julkisti Photoshop-valokuvausohjelman, joka oli asiakaspalautteen pohjalta luotu esittelyluontoinen erikoistarjous nimenomaan valokuvaajille suunnatusta Creative Cloud -pakkauksesta. Alunperin tarjouksen tarkoituksena oli olla tilapäinen ja se oli tarjolla vain päivitysversiona niille käyttäjille, joilla oli aiempi Photoshop- tai Creative Suite -versio. Ohjelman saaman suosion johdosta laajensimme sitä niin, että kuka tahansa voi rekisteröityä siihen, jopa vasta ensimmäisen Adobe-tuotteensa hankkineet asiakkaat.

Vaikka ohjelman suosio pysyikin ennallaan, halusimme luoda pysyvän tarjouksen. Creative Cloud 2014 -julkaisun yhteydessä julkistimme myös Creative Cloud -valokuvausjäsenyyden, joka korvaa Photoshop-valokuvausohjelman.

Vaikka palvelun hinta pysyikin ennallaan, palvelun varhaisimmat käyttäjät pääsevät hyötymään lisäeduista.Photoshop-valokuvausohjelma oli yksittäisen Creative Cloud -sovellustilauksen erikoisversio. Creative Cloud -valokuvausjäsenyys on maksuttoman Creative Cloud Free -käyttäjätilin laajennus. Photoshop-valokuvausohjelmaan rekisteröityneillä käyttäjillä on oikeus edelleenkin käyttää kaikkia ominaisuuksia, jotka he rekisteröityessään valitsivat.