Photoshopin käynnistämisen yhteydessä näkyviin tulee yksi tai useampi seuraavista virheilmoituksista:

• FastCore Routines -moduulin lataaminen ei onnistunut, koska se ei toimi tämän Photoshop-version kanssa.
  • Multiprocessor Support -moduulin lataaminen ei onnistunut, koska se ei toimi tämän Photoshop-version kanssa.
  • MMXCore Routines -moduulin lataaminen ei onnistunut, koska se ei toimi tämän Photoshop-version kanssa.

Syy

Tämä ongelman syy on jokin seuraavista:

• Olet määrittänyt liitännäisiä koskevat asetukset Photoshopissa niin, että Additional Plug-ins -kansio osoittaa plug-ins -kansioon.
  • Käytät vanhempia liitännäisiä.

Ratkaisu

Suorita jokin seuraavista ratkaisuvaihtoehdoista:

Ratkaisu 1: muuta Photoshopin asetuksia niin, että Additional Plug-ins -kansio ei osoita Plug-ins-kansioon.

1. Valitse Muokkaa > Oletusarvot > Plug-ins.

2. Poista valinta kohdasta Additional Plug-ins.

Ratkaisu 2: poista vanhat muiden valmistajien liitännäiset.

Poista muiden valmistajien liitännäiset Photoshopin Plug-ins-kansiosta.