Mukanatuleva Macin laajennus ja Windowsin rekisteriavaimet mahdollistavat suurten PSD- ja PSB-kuvien tallennuksen ilman pakkausta. Kuvatiedoston koko tulee tällöin olemaan paljon suurempi. Tiedoston tallennus voi kuitenkin sujua paljon nopeammin, jos käytettävissä on nopea massamuisti ja riittävästi tallennustilaa suuremmalle tiedostolle.

Mukanatuleva Macin laajennus ja Windowsin rekisteriavaimet toimivat vain seuraavien Photoshopin versioiden kanssa:

• Photoshop CS5 (versio 12.1, joka tulee Creative Suite 5.5:n kanssa)
  • Photoshop CS5 (versio 12.0.4, joka tulee Creative Suite 5:n kanssa)

Photoshop CS5:n päivittäminen versioon 12.0.4

1. Käynnistä Photoshop.

2. Valitse Ohje > Päivitykset ja noudata ohjeita: Photoshopin pitäminen ajan tasalla.

Laajennuksen lataaminen ja asentaminen Mac OS -käyttöjärjestelmään

1. Lopeta Photoshop.
  2. Pidä ctrl-painike alhaalla ja napsauta laajennusta, ja valitse tiedoston tallentaminen. Muista valitsemasi sijainti.
  3. Pura tiedosto lataamisen jälkeen kaksoisnapsauttamalla sitä.
  4. Siirrä DisallowFlateCompressionPSD.plugin -tiedosto Adobe Photohop/Plug-ins/Extensions -kansioon.
  5. Käynnistä Photoshop uudelleen.

Rekisteriavainten lataaminen ja asentaminen Windowsiin

Vastuuvapausilmoitus:Näitä toimenpiteitä varten on muokattava Windowsin rekisteriä, joka sisältää kriittistä tietoa järjestelmästäsi ja sovelluksistasi. Muista ottaa varmuuskopio rekisteristä ennen sen muokkaamista. Adobe ei tarjoa tukea ongelmille, jotka aiheutuvat siitä, että rekisteriä muokataan virheellisesti. Lisätietoja Windowsin rekisteristä saat Windowsin dokumentaatiosta, tai ottamalla yhteyttä Microsoftin tekniseen tukeen tai tietokoneesi valmistajaan.

1. Lopeta Photoshop.
  2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella DisallowFlateCompressionRegKeys.zip -linkkiä ja valitse tiedoston tallennus. Muista valitsemasi sijainti.
  3. Pura DisallowFlateCompressionRegKeys.zip -tiedosto lataamisen jälkeen kaksoisnapsauttamalla sitä.
  4. Ottaaksesi DisallowFlateCompressedPSD -laajennuksen käyttöön, kaksoisnapsauta DisallowFlateCompressedPSD_ON_D.reg -tiedostoa.
    • Jos UAC (Windows User Account Control) on käytössä, valitse Kyllä UAC-dialogissa. Jos UAC ei ole käytössä, valitse Kyllä ensimmäisessä dialogissa (Rekisterin muokkaus). Valitse sitten OK toisessa dialogissa, joka vahvistaa, että rekisteriavain on onnistuneesti lisätty rekisteriin.
  5. Käynnistä Photoshop uudelleen saadaksesi uuden ominaisuuden käyttöön (suurten PSB-tiedostojen tallennus ilman Flate-pakkausta).

1. Poistaaksesi DisallowFlateCompressedPSD -toiminteen käytöstä, lopeta ensin Photoshop, ja kaksoisnapsauta sitten DisallowFlateCompressedPSD_OFF.reg -tiedostoa.
  2. Photoshopin uudelleenkäynnistys ottaa jälleen käyttöön oletusarvoisen toiminnon, jossa suuret PSB-kuvat tallennetaan Flate-pakattuina.