Ongelma

Adobe Photoshopin Tulosta-valintaikkunassa ei ole Siirtofunktio- ja Rasteri-vaihtoehtoja. 

Ratkaisut

Ratkaisu 1: tallenna tiedosto Photoshopin EPS-muodossa. 

Ota EPS-asetukset-valintaikkunassa käyttöön vaihtoehdot Sisällytä rasteri ja Sisällytä siirtofunktio.

Huomautus: tulosta EPS-tiedostot PostScript-tulostimella.

Ratkaisu 2: käytä Adobe InDesignia määrättyjen rasterien tulostamiseen. 

Katso Värierottelu-osio InDesignin ohjeessa.

Katso myös osio rasteritiheyden ja resoluution määrittämisestä.

Lisensoitu Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License -lisenssin mukaan.  Creative Commons -lisenssien ehdot eivät koske Twitter™- ja Facebook-viestejä.

Lakisääteiset ilmoitukset   |   Online-tietosuojakäytäntö