Photoshop ei voi muodostaa yhteyttä mobiililaitteesi laite-esikatseluun Wi-Fi-yhteyden välityksellä.

Ratkaisut

Jäljessä on ohjeita yleisiin ongelmiin, jotka estävät Photoshopia muodostamasta yhteyttä laite-esikatseluun.

1. Varmista, että Wi-Fi-yhteys on otettu käyttöön sekä tietokoneella että mobiililaitteella.

2. Varmista, että tietokone ja mobiililaite on kytketty samaan Wi-Fi-verkkoon.

Yleisin virhe on, että mobiililaite on kytketty Wi-Fi-verkon sijaan matkapuhelinverkkoon.

3. Jos olet muodostanut yhteyden samaan Wi-Fi-verkkoon ja reititin on määritetty aliverkon peittämistä varten, varmista, että tietokone ja mobiililaite ovat samassa aliverkossa.

4. Jos laitteet ovat samassa Wi-Fi-verkossa, varmista, että tietokonetta ja mobiililaitetta ei ole yhdistetty toisiinsa VPN-yhteydellä.

5. Varmista, että reititin on määritetty lähiverkkoa varten.

Tietokone ja mobiililaite eivät voi vaihtaa tietoja, jos vain suuralueverkko on otettu käyttöön.

6. Tarkista virustorjunta-, palomuuri- ja isäntätiedostoasetukset.

Virustorjunta, palomuuri tai isäntätiedosto saattaa estää Photoshopia tai laitetta vaihtamasta tietoja verkon kanssa.

7. Varmista, että olet kirjautunut Creative Cloudiin samalla Adobe ID -tunnuksella sekä pöytätietokoneellasi että mobiililaitteellasi.