Lue lisää Photoshopin uusimman julkaisuversion uusista ominaisuuksista.

Photoshopin tietokoneversio

Helmikuun 2021 julkaisuversio (22.2)

Kutsu muita muokkaamaan pilvidokumenttejasi

Kutsu muita muokkaamaan

Kutsu muita muokkaamaan pilvidokumenttejasi ja tee saumattomasti yhteistyötä. Kanssasi jaetut pilvidokumentit löytyvät helposti aloitusnäytön Jaettu kanssasi -välilehdestä.

Esimääritysten synkronointi laitteiden välillä

Synkronoi esimääritykset

Voit synkronoida automaattisesti suosikkiesimäärityksesi, kuten siveltimet, värimallit, liukuvärit, kuviot, tyylit ja muodot kaikissa tietokoneissa, joilla käytät Photoshopia.

Photoshopin iPad-versio

Helmikuun 2021 julkaisuversio (2.1)

Kutsu muita muokkaamaan

Kutsu muita muokkaamaan

Käsittele Photoshopin pilvidokumentteja yhdessä muiden kanssa kutsumalla heidät tarkastelemaan ja muokkaamaan dokumenttejasi iPadista.

Aiemmat Photoshopin julkaisuversiot