Adobe PDF Pack on yksi Acrobat.com-tuoteperheen verkkopalveluista. Adobe PDF Packin avulla voit luoda, viedä, allekirjoittaa ja seurata PDF-tiedostoja. Luomasi tiedostot tallennetaan automaattisesti Adobe PDF Pack -tilillesi.

Voit muuntaa dokumentteja ja kuvia PDF-muotoon, mutta et voi muokata Adobe PDF Packissa olevia PDF-tiedostoja. Lisätietoja PDF-tiedostojen muokkauksesta saat Acrobatin ohjeesta.

PDF-tiedoston luonti

Jos sinulla on maksettu tilaus Adobe PDF Pack -palveluun, voit helposti luoda PDF-tiedostoja useista eri tiedostomuodoista, kuten Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- ja kuvatiedostoista.

Tiedostotyypit, jotka voit muuntaa PDF-muotoon

Voit muuntaa PDF-muotoon mitä tahansa seuraavista tiedostotyypeistä:

• Microsoft Word (DOC, DOCX)
  • Microsoft PowerPoint (PPT, PPTX)
  • Microsoft Excel (XLS, XLSX)
  • Microsoft Publisher (PUB)
  • Teksti (TXT)
  • Adobe PostScript® (PS)
  • Adobe InDesign (INDD)
  • Adobe Fill & Sign (FORM)
  • Kuva (bittikartta, JPEG, GIF, TIFF, PNG)
  • OpenOffice- tai StarOffice -esitys, -laskentataulukko, -grafiikka tai -dokumenttitiedosto (ODT, ODP, ODS, ODG, ODF, SXW, SXI, SXC, SXD, STW).

Huomautus:

Et voi yhdistää PDF-tiedostoja, jotka ovat suojattuja, salasanalla varustettuja tai 3D-muotoisia tai kuuluvat PDF-portfolioon.

1. Napsauta Reader DC -ikkunan oikeassa yläkulmassa Kirjaudu sisään.

2. KirjauduKirjaudu sisään -valintaikkunassaAdobe ID:lläsi ja salasanallasi sisään.

3. Valitse oikeanpuoleisesta ruudusta Luo PDF.

Muunna tiedostot PDF-muotoon
    Muunna tiedostot PDF-muotoon

4. Oletusarvoisesti kulloinkin avoinna oleva tiedosto valitaan muuntamista varten. Napsauta Valitse PDF-muotoon muunnettava tiedosto, jos haluat selata ja valita toisen tiedoston.

5. Napsauta Muunna.

Tiedosto muunnetaan PDF-muotoon ja tallennetaan Adobe PDF Pack -tilillesi.

Huomautus:

Saat näkyviin täydellisen luettelon muuntamistasi tiedostoista valitsemalla Luo PDF ja napsauttamalla sitten Näytä muunnetut tiedostot -valintaa Valitse tiedosto -painikkeen alapuolella.