Adobe Sign tarjoaa maksuttomia tilejä dokumenttien allekirjoittajille, jotka haluavat saada oikeudet allekirjoittamiensa dokumenttien käyttöön. Lähetystoiminnon käyttöä on merkittävästi rajoitettu. Jos sinulla on yritystili, pyydä järjestelmänvalvojaa lisäämään sinut.

Maksuttoman käyttäjätilin luominen Adobe Signissa

Kaikki, joilla on kelvollinen sähköpostiosoite, voivat luoda maksuttoman tilin Adobe Sign -järjestelmässä.

Maksuttomat tilit on tarkoitettu lähinnä dokumenttien allekirjoittajille, ja ne antavat rekisteröidyn sähköpostiosoitteen haltijalle mahdollisuuden kaikkien hänen sähköpostiinsa lähetettyjen sopimusten tarkastelemiseen.

Lähettäjien, jotka eivät liitä PDF-tiedoston kopiota Allekirjoitettu ja arkistoitu -sähköpostiviestiin, kannattaa kirjata URL-rekisteröintiosoite muistiin, jotta he voivat auttaa allekirjoittajia pääsemään käsiksi sopimuksiinsa ilman niiden lähettämistä sähköpostitse.

Allekirjoittajat, jotka haluavat tallentaa allekirjoituksensa järjestelmään, voivat tehdä niin sen jälkeen, kun heidän sähköpostiosoitteensa on rekisteröity.

Varoitus:

Adobe Sign -sovellus pystyy tekemään eron käyttäjien välillä vain heidän yksilöllisten sähköpostiosoitteidensa perusteella.

Sinulla voi olla eri syistä useita sähköpostiosoitteita, mutta sovellus ei pysty arvaamaan, että eri sähköpostiosoitteet kuuluvat yhdelle todelliselle käyttäjälle.

Varmista tästä syystä, että rekisteröit vain sen sähköpostiosoitteen, jota käytit dokumentin allekirjoittamiseen.

Voit rekisteröidä sähköpostiosoitteen ja käyttää siihen lähetettyjä sisältöjä seuraavasti:

• Täytä rekisteröintisivun kaikki kentät. (Kaikki kentät ovat pakollisia.)
  • Napsauta Luo oma tili -painiketta.
  • Vahvista sähköpostiosoitteesi.
  • Kirjaudu sisään!
free_user_dashboard

Huomautus:

Lähetysrajoitusten vuoksi maksuttomat tilit eivät ole hyviä kokeiluversioita. Jos haluat saada 14 päivän maksuttoman kokeiluversion, jossa voit käyttää toimintoja laajemmin, napsauta tätä.

Jos haluat tehdä kokeiluja testiympäristössä myös sen jälkeen, kun 14 päivää on kulunut, rekisteröi kehittäjätili

Siirry sisäänkirjautumisen jälkeen Hallinta-välilehteen, jossa voit tarkastella kaikkia sellaisia sopimuksia, joissa rekisteröity sähköpostiosoite on lisätty sopimusosapuoleksi.

free_user_managepage