Voit pitää asiakkaiden yksityiset tiedot yksityisinä piilotettujen kenttien avulla.

Käytä piilotettuja kenttiä, kun haluat piilottaa vastaanottajan arkaluontoiset tiedot, kun joku tarkastelee asiakirjaa. Piilotetun kentän merkit näkyvät tähtimerkkeinä valmiissa PDF-tiedostossa.

Huomaa, että piilotetun kentän todellista sisältöä ei piiloteta (.csv-muotoisissa) viedyissä raporteissa.

Piilotettujen kenttien määrittäminen

1. Valitse Datakentät-välilehti (näytön vasemmassa reunassa uudessa sisällönluontiympäristössä).
  2. Vedä ja pudota Teksti-kenttä haluamaasi paikkaan.
  3. Avaa Teksti-kentän ominaisuudet kaksoisnapsauttamalla sitä.
  4. Valitse Piilotettujen kenttien tiedot -ruutu.
  5. (Valinnainen) Valitse vahvistuksen tyyppi (päivämäärä, USA:n sosiaaliturvatunnus, puhelin jne.).
  6. Tallenna kentän ominaisuudet napsauttamalla OK.

Toista vaiheet jokaiselle piilotettavalle kentälle.

Kentän määrittämisen vaiheet