Yleiskatsaus

Adobe Signin integrointi Microsoft SharePointiin tarjoaa yhtenäisen ratkaisun sähköisten allekirjoitusten luomiseen, lähettämiseen, seurantaan ja hallintaan. Integrointi on saatavana Microsoft SharePoint 2010:een ja toimii sekä isännöidyissä että toimitilojen SharePoint-ympäristöissä. Ratkaisu on kehitetty Microsoft SharePoint -ohjelmalisäkkeeksi. Sen ominaisuuksia ovat seuraavat:

• Adobe Signin lisäämismahdollisuus SharePointin verkko-osaksi, jolloin SharePoint-käyttäjät voivat käyttää sivua asiakirjojen lähettämiseen ja seurantaan allekirjoitusta varten
  • Asiakirjan lähettäminen SharePoint-asiakirjakirjastosta allekirjoitusta varten
  • Asiakirjojen lähettämismahdollisuus yksittäiselle vastaanottajalle tai vastaanottajaerälle käyttämällä SharePoint-luetteloita ja määrittämällä tietojen vastaavuus SharePoint-luetteloista asiakirjoihin, kun asiakirjat lähetetään allekirjoitettavaksi
  • Sähköisen allekirjoituksen lisääminen toiminnaksi SharePoint-työnkulkuihin prosessin automatisoimiseksi asiakirjoille, joita lähetetään allekirjoitettavaksi SharePointin tapahtumien perusteella
  • Kaikkien allekirjoitettujen sopimusten arkistointi SharePointissa

Vaatimukset

Adobe Sign -ratkaisun voi asentaa ja määrittää vain Microsoft SharePoint -järjestelmänvalvoja. Järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet tarvitaan myös SharePoint-palvelimella ratkaisun asentamista varten. Tarkista SharePoint-ohjelmalisäkkeiden asentamiseen mahdollisesti vaadittavat järjestelmän lisäkäyttöoikeudet SharePoint-dokumentaatiosta ja organisaatiosi SharePoint-järjestelmänvalvojalta. Ratkaisun määrittämiseksi sinun on oltava myös tilin järjestelmänvalvoja Adobe Signissa ja sinulla on oltava pääsy Adobe Sign-tilisi API-avaimeen. Alla olevat järjestelmävaatimukset koskevat sekä palvelinta että asiakkaan komponentteja, jotka vaaditaan Adobe Sign for SharePointin onnistunutta asentamista ja suorittamista varten.

• Microsoft SharePoint, ylläpidetty
  • Internet Explorer 11+

Huomautus:

Hae sopimuksen tila- ja Peruuta sopimus -toiminnot toimivat vain NA1-esiintymän asiakkailla.

Esiintymän etsiminen

Asenna Adobe Sign WSP -sivustokokoelma.

Lataa ja aktivoi .wsp-paketti.

1. Hanki uusin .wsp-paketti.

2. Valitse Sivustokokoelma > Sivustoasetukset > Web Designer -galleriat > Ratkaisut.

Huomautus: _catalogs/solutions/Forms/AllItems.aspx

Navigate to Solutions

3. Lataa .wsp-tiedosto.

Solutions Page

4. Sivusto-ominaisuuden aktivointi manuaalisesti:

• Valitse Sivustoasetukset > Sivustotoiminnot > Sivusto-ominaisuuksien hallinta.
  • Napsauta Aktivoi-painiketta Adobe eSignin työnkulkutoiminnot -kohdan vieressä.
  • Napsauta Aktivoi-painiketta Adobe eSignin työnkulkutoimintojen määritysluettelo -kohdan vieressä.
2office-365-feature-activate

eSign-määritysluettelon täyttäminen

eSign-määritysluettelon täyttäminen edellyttää, että luot ja täytät useamman yksilöllisen kentän.

Suosittelemme, että avaat Notepadin tai muun tekstieditorin, jotta voit tallentaa luodut avaimet. Syötä ne sen jälkeen kaikki yhdellä kerralla.

Suorita seuraavat toimenpiteet:

• Luo eSignIntegrationKey (suoritettu Adobe Sign -sovelluksessa).
  • Hanki spTenantID SharePointissa.
  • Luo spClientID ja spClientSecret -avaimet SharePointissa.
  • Myönnä uuden palvelun periaatteen käyttöoikeudet SharePointiin.
  • Lisää eSignConnectorURL.

Vaihe 1: Luo eSignIntegrationKey.

Voit luoda integrointiavaimen Adobe Signissa seuraavasti:

1. Kirjaudu Adobe Sign -tiliisi järjestelmänvalvojana.

2. Valitse Tili > Adobe Sign API > API-tiedot.

3. Napsauta Integrointiavain -linkkiä sivun keskellä.

Integration Key Link2-rebrand edit

Näyttöön tulee Luo integrointiavain -ruutu:

1. Anna avaimelle helposti ymmärrettävä nimi (esim. SharePoint).

2. Integrointiavaimen seuraavat elementit pitää olla käytössä:

• agreement_read
  • agreement_write
  • agreement_send
  • library_read
Generate Integration Key

3. Kun avain on määritetty, valitse Tallenna.

Näkyviin tulee Käyttöoikeustunnukset-sivu, jossa ovat tiliisi määritetyt avaimet.

4. Napsauta SharePointille luodun avaimen määritystä.

• Integrointiavain-linkki näkyy määrityksen yläpuolella.

5. Napsauta Integrointiavain-linkkiä.

Integration Key Link

Integrointiavain tulee näkyviin:

6. Kopioi tämä avain ja tallenna se eSign-määritysluetteloon lisäämistä varten.

7. Valitse OK.

• Olet suorittanut kaikki toimenpiteet Adobe Sign -sovelluksessa ja voit kirjautua ulos.
The Integration Key

Vaihe 2: Hanki spTenantID.

Voit hankkia spTenantID-arvon seuraavasti:

1.        Valitse Sivuston asetukset > Käyttäjät ja käyttöoikeudet > Sivustosovelluksen käyttöoikeudet.

2.       Kopioi sovellustunnisteen alla osa after @.

• ie: i:0i.t|ms.sp.ext|d559ac84-d8e6-4515-9229-89w01@870fe83b-ye9d-96d3-n1d0-9et51ar2e792e
spTenantID

3. Tallenna arvo eSign-määritysluetteloon lisäämistä varten.

Vaihe 3: Luo avaimet spClientID ja spClientSecret.

Luo avaimet spClientID ja spClientSecret seuraavasti:

1. Liitä SharePoint-sivuston URL-osoitteeseen kohdan sharepoint.com/sites/{yoursite} jälkeen seuraava merkkijono: _layouts/15/appregnew.aspx

AppReg URL

Huomautus:

Älä unohda edestä alaviivan asettelua.

• Avautuvalla uudella sivulla voit luoda molemmat avaimet.

2. Napsauta Luo-painikkeita sekä kohdassa Asiakastunnus että kohdassa Asiakassalaisuus.

3. Kopioi molemmat avaimet ja tallenna se eSign-määritysluetteloon lisäämistä varten.

4. Lisää seuraavat sanatarkat arvot jäljellä oleviin kenttiin:

• Otsikko – Adobe Sign
  • Sovelluksen toimialue – spintegration.echosign.com/sharepoint
  • Uud. ohj. URL – https://spintegration.echosign.com/sharepoint
Generate SP Keys

5. Valitse Luo.

• Tämän vuoksi uusi palvelun periaate on Azure AD:ssä.
  • Samaa periaatetta voidaan käyttää uudelleen sivustokokoelmissa.

Vaihe 4: Uuden palvelun periaatteen käyttöoikeuksien myöntäminen

Myönnä uuden palvelun periaatteen käyttöoikeudet sivustoon seuraavasti:

1. Liitä SharePoint-sivuston URL-osoitteeseen kohdan sharepoint.com/sites/{yoursite} jälkeen seuraava merkkijono: _layouts/15/appinv.aspx.

• Tämä toimenpide on tehtävä joikaiselle sivustolle, joilla työnkulkuja halutaan suorittaa.
2016-09-22_15-14-26

Huomautus:

Älä unohda edestä alaviivan asettelua.

Kentissä tulisi olla sovelluksen sisältö edellisestä vaiheesta:

• Sovellustunnus – Tämä on juuri luomasi asiakastunnus.
  • Otsikko – Adobe Sign
  • Sovelluksen toimialue – spintegration.echosign.com/sharepoint
  • Uud. ohj. URL – https://spintegration.echosign.com/sharepoint

2. Kopioi ja liitä alla oleva koodi Käyttöoikeuspyyntö XML: -kenttään.

<AppPermissionRequests AllowAppOnlyPolicy="true">
<AppPermissionRequest Scope="http://sharepoint/content/sitecollection" Right="FullControl" />
  </AppPermissionRequests>
Grant Permissions

Huomautus:

Sovellus nostaa käyttäjän suorittamaan sovelluksen käyttöoikeuksilla (kaikki oikeudet yllä olevassa esimerkissä. Käyttöoikeutta voidaan rajoittaa sallimalla kaikki oikeudet sivustolle tai alemmalle tasolle.)

3. Valitse Luo.

4. Valitse Luota, kun sivu latautuu.

Trust the App

Voit nähdä tuloksena saatavat käyttöoikeudet valitsemalla Sivustoasetukset > Sivuston sovelluksen käyttöoikeudet.

Site Permissions

Vaihe 5: Lisää eSignConnectorURL

eSignConnectorURL on sanatarkka arvo: https://spintegration.echosign.com/sharepoint

Määritä eSignConfig-luettelo.

1. Kohdassa Sivustosisällöt sivustolla, jossa Adobe eSignin työnkulun määritysluettelo -omaisuus on aktivoituna, etsi ja napsauta eSignConfig-luetteloa.

2. Avaa uusi määrityslomake luomalla uusi kohde.

Blank eSigConfig

3. Täytä seuraavat arvot:

• Otsikko – "Config"
  • spClientID – Lisää asiakastunnusarvo vaiheesta 3.
  • spClientSecret – Lisää Asiakassalaisuus-arvo vaiheesta 3.
  • spTenantID – Lisää vuokraajatunnus vaiheesta 2.
  • eSignIntegrationKey – Lisää Adobe Sign -integrointiavain vaiheesta 1.
  • eSignConnectorURL – Syötä: https://spintegration.echosign.com/sharepoint
  • debugStatements – Ei.

4. Valitse Tallenna.

eSignConfig-luettelon lukemista työnkulkutoiminnosta koskevia suojausnäkökohtia

Parhaana käytäntönä on, että vain sivustokokoelman järjestelmänvalvojilla on pääsy eSignConfig-luetteloon.

Jos työnkulun käynnistää käyttäjä, jolla on pääsy eSignConfig.luetteloon, työnkulku suoritetaan ilman ongelmia. Jos käyttäjällä ei kuitenkaan ole pääsyä luetteloon, työnkulkutoiminnot on koottava sovellusvaiheeksi.

1. Sivustolla, jolla työnkulku on julkaistu:

• Valitse Sivustoasetukset > Sivusto-ominaisuudet.
  • Aktivoi Työnkulut voivat käyttää sovelluksen käyttöoikeuksia -ominaisuus.

2. Hanki työnkulun palveluperiaatteen tunnus.

• Valitse Sivustoasetukset > Sivustosovelluksen käyttöoikeudet.

Esimerkki: työnkulku i:0i.t|ms.sp.ext|d55e6c84-d8e6-4515-9229-896we4554601@870f107b-dc9d-47d3-9ad0-9d851rr2e762e

3. Anna työnkulun palveluperiaatteen käyttöoikeudet _layouts/15/appinv.aspx samalla tavalla, kuin me teimme todellisessa sovelluksessa.

sharepoint-designer-app-step-give-permissions

4. Luota työnkulun palveluperiaatteeseen.

Sovellusvaiheen pitäisi olla nyt käytettävissä SharePoint Designerissa (uudelleenkäynnistys vaaditaan):

Installed

Ladattava PDF-kopio

Lataa