Et voi lisätä sitä sähköpostiosoitetta tilillesi

Kun olet lisäämässä käyttäjiä Adobe Sign -tiliisi, saatat saada virheilmoituksen ”Et voi lisätä sitä sähköpostiosoitetta tilillesi.”

Tämä virheilmoitus viittaa siihen, että annettuun sähköpostiosoitteeseen (käyttäjään) liittyen on ilmennyt jompikumpi seuraavista ongelmista:

• Sähköpostiosoite on käytössä, mutta käyttäjän tila ei ole Aktiivinen.
  • Adobe Signin toimialueasetukset eivät sisällä käyttäjän sähköpostitoimialuetta.

Käyttäjät, jotka eivät ole aktiivisia

Adobe Sign -järjestelmän käyttäjien tilana voi olla Aktiivinen, Luotu, Odottaa tai Passiivinen.

Tarkista käyttäjäluettelosta (Tili > Käyttäjät), ovatko käyttäjät muussa kuin aktiivisessa tilassa.

Aktiiviset käyttäjät ovat näkyvissä, kun tarkastelet käyttäjäluetteloa Adobe Signin hallintakonsolissa.

Oletusarvoinen käyttäjäluettelo, jossa näkyvät vain aktiiviset käyttäjät

Muut kuin aktiiviset käyttäjät suodatetaan pois.  Jos haluat näyttää kaikki tililläsi olevat käyttäjät, napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea viivaa ja valitse Näytä kaikki käyttäjät.

Valikko, jossa näkyvät kaikki käyttäjät

Käyttäjien täydellinen luettelo tulee näkyviin, ja voit järjestää käyttäjät napsauttamalla sarakkeiden otsikoita. Paras tapa tehdä tämä on järjestää käyttäjät sähköpostiosoitteen mukaan, sillä sähköpostiosoite on tärkein tieto käyttäjää luotaessa, ja myös virheilmoitus perustuu siihen.

Käyttäjien täydellinen luettelo

Tilojen korkean tason erot ovat seuraavat:

• Aktiiviset käyttäjät – Käyttäjät, jotka pystyvät kirjautumaan Adobe Sign -järjestelmään ja lähettämään sovelluksia.
  • Luodut käyttäjät – Käyttäjät, jotka on lisätty tilille, mutta jotka eivät vielä ole asettaneet itselleen salasanaa. Koska he eivät ole asettaneet itselleen salasanaa, he eivät pysty kirjautumaan järjestelmään.
    • Kun napsautat käyttäjää, voit lähettää sähköpostiviestin uudelleen tai vaihtaa salasanan. Valitsitpa kumman tahansa vaihtoehdon, käyttäjälle lähetetään viesti, jossa häntä pyydetään asettamaan salasana ja aktivoimaan tili.
  • Passiiviset käyttäjät – Nämä käyttäjät on luotu järjestelmässä, mutta heidät on poistettu käytöstä. Passiiviset käyttäjät eivät pysty käyttämään Adobe Signia mistään syystä, ja he eivät esimerkiksi pysty allekirjoittamaan sopimuksia.
    • Kun napsautat passiivista käyttäjää, voit aktivoida käyttäjän uudelleen.
    • Kun aktivoit käyttäjän uudelleen, hänen tilansa muutetaan aktiiviseksi, ja hänelle lähetetään sähköpostiviesti, jotta hän pystyy asettamaan uuden salasanan.
  • Odottavat käyttäjät – Käyttäjät, joiden tilana on Odottaa, ovat käyttäjiä, jotka on jossakin vaiheessa liitetty sopimukseen, mutta joita järjestelmänvalvoja ei ole erityisesti luonut.
    • Odottavat käyttäjät voidaan muuttaa aktiivisiksi käyttäjiksi normaalin käyttäjien lisäysprosessin mukaan.

Toimialueen nimeen liittyvät ongelmat

Jotkin tilit luodaan käyttämällä toimialueen tason suojausta. Kaikilla toimipisteen käyttöoikeuden saaneilla asiakkailla pitäisi olla tämän tyyppinen suojaus, kuten myös SAML:ää käyttävillä asiakkailla.

Toimialueen tason suojaus ei kuitenkaan näy hallintakonsolissa.  Sen pystyy arvioimaan vain asiakastuki tai Customer Success -tiimi taustalla.

Jos ongelmallinen käyttäjä ei ole tililläsi millään tasolla, ongelma liittyy todennäköisesti toimialueen käyttöoikeusongelmaan.  Ota tässä tapauksessa yhteyttä asiakastukeen tai Customer Success Manageriin.

Anna tilin järjestelmänvalvojana käyttämäsi sähköpostiosoite ja lisättävän käyttäjän sähköpostiosoite.

Toimialueen omistajuuden varaaminen on selkeä prosessi, mutta se vie aikaa.  Jos uskot, että sinulla on toimialueeseen liittyviä ongelmia, tai haluat ennakoivasti estää niiden ilmenemisen, aloita varausprosessi hyvissä ajoin.