Adobe Signia Document Cloud -käyttöliittymän kautta käyttävien, HIPAA-vaatimustenmukaisuutta edellyttävien asiakkaiden kannattaa valita HIPAA-vaatimustenmukaisuus-valintaruutu.

• Kirjaudu Adobe Signiin suoraan Adobe Sign -tilin hallinnoijana.
  • Valitse Tili > Tilin asetukset > HIPAA-asetukset.
  • Valitse Organisaationi edellyttää HIPAA-standardin noudattamista.
  • Valitse Tallenna.

Tämä asetus estää ilmoitukset Document Cloud -käyttöliittymän kautta.

Adobe Signiin suoraan kirjautuvien käyttäjien ei tarvitse ottaa tätä asetusta käyttöön.

navigate_to_hipaasetting