Alla oleva artikkeli sisältää klassisen sivuasettelun ohjeet.
Tarkistele samaa prosessia uuden sivun asettelulle napsauttamalla tästä.

Toiminnon kuvaus

Vaihda allekirjoittaja -ominaisuuden avulla lähettäjät voivat lähettää sopimuksen uudelle vastaanottajalle, kun senhetkinen vastaanottaja on estynyt tai kun vastaanottajan sähköpostiosoite on virheellinen.

Ominaisuus on saatavilla kaikilla palvelutasoilla. Usean lisenssin tileille on saatavilla joitain määritysvaihtoehtoja.

Käyttötapa

Nykyisen vastaanottajan korvaaminen aloitetaan Hallinta-sivulta. Ainoastaan sopimuksen alkuperäinen lähettäjä voi korvata nykyisen vastaanottajan.

1. Napsauta Hallinta-välilehdellä kerran sitä sopimusta, jota haluat muokata ja jonka tila on Lähetetty allekirjoitettavaksi.

• Sopimus korostetaan sinisellä, kun se on valittu.

2. Napsauta Historia-välilehteä ikkunan oikeassa alakulmassa.

• Oikean alakulman paneeli päivittyy ja näyttää valitun sopimuksen tapahtumaluettelon.

3. Hae sopimuksen nykyinen vastaanottaja.  Vaihda allekirjoittaja -linkki sijaitsee vastaanottajan sähköpostiosoitteen alla. Napsauta Vaihda allekirjoittaja -linkkiä.

Allekirjoittajan korvaaminen

Korvaa nykyinen allekirjoittaja -sivu latautuu. Oikeassa reunassa on määritetyn oletusasetuksen kuvaus (nykyinen vastaanottaja korvataan kokonaan tai säilytetään uuden vastaanottajan rinnalla).

replace_signer_page-senderoptions

Lähettäjä voi vaihtaa oletustoiminnon (korostettu yllä), mikäli Adobe Sign -järjestelmänvalvoja on ottanut kyseisen ominaisuuden käyttöön. Mikäli asetusta ei näy, vain oletukseksi määritettyä toimintoa voi käyttää.

4. Kirjoita sopimuksen uuden vastaanottajan sähköpostiosoite.

5. Kirjoita viesti uudelle vastaanottajalle.

• Viestikenttä on pakollinen

6. Napsauta Korvaa allekirjoittaja -painiketta

7. Sinut palautetaan Aloitus-sivulle. Sivun yläreunassa näkyy onnistumisesta ilmoittava banneri.

success_banner

Historia-välilehdellä näytetään siirto vastaanottajalta toiselle.

replace_recipienthistory

Vastaanottajan korvaaminen osoitetaan asianmukaisesti myös auditointiraportissa.

replace_recipientauditreport

Asetuksen määrittäminen

Oletuksena Vaihda allekirjoittaja -ominaisuus korvaa senhetkisen vastaanottajan uudella vastaanottajalla.

Individual-tason käyttäjät eivät voi muuttaa oletusasetusta.

Usean lisenssin tileillä oletustoimintoa voi muuttaa tili- tai ryhmätasolla. Lisäksi sopimuksen lähettäjälle voidaan antaa mahdollisuus valita, kumpi vaihtoehto sopii parhaiten senhetkiseen tilanteeseen.

Siirry kohtaan Tili > Tilin asetukset > Globaaliasetukset> Vaihda allekirjoittaja.

6_nav_to_setting

Ylläpitäjien on vastattava kahteen kysymykseen:

Mikä on tili-/ryhmätason oletustoiminto?

• Vain uusi vastaanottaja voi osallistua – Tämä on Korvaa-toiminnon oletusasetus.
    • Jos ensisijainen huolenaihe on se, että sopimus lähetettiin väärälle vastaanottajalle, tämä on parempi vaihtoehto.
  • Sekä alkuperäinen vastaanottaja että uusi vastaanottaja voivat osallistua – Tämä on sisällyttävä toiminto.
    • Tämä on paras vaihtoehto, jos allekirjoitusprosessi uhkaa viivästyä vastaanottajan loman tai vaikean tavoitettavuuden vuoksi.

Annetaanko sopimuksen lähettäjälle mahdollisuus muuttaa oletusasetusta?

• Kun valitset Tilini käyttäjät voivat päättää, voiko alkuperäinen vastaanottaja osallistua, kun hänet on korvattu -ruudun, Korvaa nykyinen allekirjoittaja -sivulle avautuu valintaruutu, jonka avulla lähettäjä voi valita haluamansa toiminnon.
    • Tili-/ryhmätason asetus näytetään valintaruudun tilassa, kun sivu on ladattu.

Muista seuraavat

Voit vaihtaa ainoastaan senhetkisen vastaanottajan.

Mega Sign -toiminnolla lähetetyissä sopimuksissa ei voi käyttää Vaihda allekirjoittaja -ominaisuutta.

Voit korvata saman vastaanottajaindeksin useita kertoja.

• Kun käytät sisällyttävää vaihtoehtoa, mahdollisten vastaanottajien määrä kasvaa
  • Jos käytät korvaavaa toimintoa missä tahansa vaiheessa, yksi sähköpostiosoite korvaa koko nykyisten vastaanottajien luettelon.

Vastaanottajaryhmään kuuluvia vastaanottajia ei voi korvata yksitellen.

• Jos käytät korvaa-toimintoa, valittu uusi sähköpostiosoite korvaa koko ryhmän.
  • Jos käytät sisällyttävää toimintoa, uusi vastaanottaja lisätään vastaanottajaryhmään.

Rinnakkaisessa osallistumisjärjestyksessä vastaanottajat voidaan korvata yksitellen.

Hybridi reititysjärjestyksessä määritetyt vastaanottajat voidaan korvata yksitellen.