Sopimusten tilat

Sopimuksilla voi olla useita eri tiloja. Ne on luokiteltu Hallinta-sivulla, ja kaikki sopimukset on lajiteltu näihin eri osioihin. Voit suodattaa ja etsiä niitä tilan mukaan.

Hyväksyntääni odottavat

Tässä osiossa olevat sopimukset odottavat hyväksyntääsi.

Tapahtumat päätyvät tähän luokkaan seuraavista syistä:

• Olet lähettänyt sopimuksen ja määrittänyt, että sinun on hyväksyttävä se, kun joku muu on allekirjoittanut.
  • Olet määrittänyt, että sinun on ensin suoritettava hyväksyntä, mutta olet poistunut hyväksyntäsivulta.
  • Joku on lähettänyt sinulle sopimuksen hyväksyttäväksi.
  • Toinen käyttäjä jakaa tilinsä sinun kanssasi, ja hänellä on sopimuksia hyväksyttävänä.

Allekirjoitustani odottavat

Tässä osiossa olevat sopimukset odottavat allekirjoitustasi.

Tapahtumat päätyvät tähän luokkaan seuraavista syistä:

• Olet lähettänyt sopimuksen ja määrittänyt, että sinun on allekirjoitettava se, kun joku muu on allekirjoittanut.
  • Olet määrittänyt, että sinun on allekirjoitettava ensin, mutta olet poistunut allekirjoitussivulta.
  • Joku on lähettänyt sinulle sopimuksen allekirjoitettavaksi.
  • Toinen käyttäjä jakaa tilinsä sinun kanssasi, ja hänellä on sopimuksia allekirjoitettavana.

Vedos

Tässä osiossa olevia sopimuksia ei ole vielä lähetetty. Ne on viimeisteltävä, jotta ne voidaan lähettää.

Tapahtumat päätyvät tähän luokkaan seuraavista syistä:

• Olet aloittanut lähetysprosessin ja siirtynyt pois laatimissivulta.
  • Toinen käyttäjä jakaa tilinsä sinun kanssasi, ja hänellä on vedosvaiheessa olevia sopimuksia.

Odottaa esitäyttöäni

Tässä osiossa olevat sopimukset odottavat, että suoritat esitäytön valmiiksi. Niitä ei lähetetä, ennen kuin olet suorittanut tämän prosessin.

Tapahtumat päätyvät tähän luokkaan seuraavista syistä:

• Aloit lähettää sopimusta, joka sinun on esitäytettävä, mutta olet poistunut esitäyttösivulta.
  • Toinen käyttäjä jakaa tilinsä sinun kanssasi, ja hänellä on sopimuksia esitäytettävänä.

Allekirjoitettavana

Tässä osiossa olevat sopimukset odottavat muiden allekirjoituksia.

Tapahtumat päätyvät tähän luokkaan seuraavista syistä:

• Olet lähettänyt sopimuksen allekirjoitettavaksi muille.
  • Toinen käyttäjä jakaa tilinsä sinun kanssasi, ja hänellä on sopimuksia, jotka odottavat muiden allekirjoituksia.

Allekirjoitettu

Tässä osiossa olevat sopimukset on allekirjoitettu.

Tapahtumat päätyvät tähän luokkaan seuraavista syistä:

• Olet viimeistellyt ja allekirjoittanut sinulle lähetetyn sopimuksen.
  • Olet lähettänyt sopimuksen allekirjoitettavaksi, ja kaikki osapuolet ovat allekirjoittaneet.
  • Olet lähettänyt sopimuksen, joka muiden on allekirjoitettava, ja kaikki osapuolet ovat allekirjoittaneet.
  • Toinen käyttäjä jakaa tilinsä sinun kanssasi, ja hänellä on allekirjoitettuja sopimuksia.

Allekirjoitettu Readerissa

Tässä osiossa olevat sopimukset on allekirjoitettu Acrobatissa tai Readerissa ja lähetetty sinulle.

Tapahtumat päätyvät tähän luokkaan seuraavista syistä:

• Joku on allekirjoittanut sopimuksen Acrobatissa/Readerissa ja lähettänyt sen sinulle.
  • Olet allekirjoittanut sopimuksen Acrobatissa/Readerissa ja lähettänyt sen jollekin muulle.
  • Toinen käyttäjä jakaa tilinsä sinun kanssasi, ja hänellä on Acrobatissa tai Readerissa allekirjoitettuja sopimuksia.

Peruutettu/hylätty

Tässä osiossa olevat sopimukset ovat joko sinun tai jonkun allekirjoittajan peruuttamia.

Tapahtumat päätyvät tähän luokkaan seuraavista syistä:

• Olet peruuttanut lähettämäsi sopimuksen.
  • Allekirjoittaja hylkäsi lähettämäsi sopimuksen.
  • Hylkäsit sinulle lähetetyn sopimuksen.
  • Sopimuksessa ilmeni järjestelmävirhe, ja se peruutettiin automaattisesti.
  • Toinen käyttäjä jakaa tilinsä sinun kanssasi, ja hänellä on peruutettuja tai hylättyjä sopimuksia.

Umpeutunut

Tässä osiossa olevat sopimukset on peruutettu, koska niiden umpeutumispäivä on mennyt.

Tapahtumat päätyvät tähän luokkaan seuraavista syistä:

• Olet määrittänyt sopimukselle umpeutumispäivän, ja tämä päivä on mennyt ennen sopimuksen viimeistelyä.
  • Toinen käyttäjä jakaa tilinsä sinun kanssasi, ja hänellä on umpeutuneita sopimuksia.

Arkistoitu

Tässä osiossa olevat sopimukset on ladattu kotisivun Arkistoi asiakirja -linkin kautta.

Tapahtumat päätyvät tähän luokkaan seuraavista syistä:

• Käytit Arkistoi asiakirja -linkkiä dokumentin lataukseen.
  • Toinen käyttäjä jakaa tilinsä sinun kanssasi, ja hänellä on arkistoituja sopimuksia.

Huomautus:

Hallinta-sivulta voit ladata sopimuksia arkistoosi napsauttamalla tässä osiossa olevaa Lataa sopimukset -linkkiä.

Kirjastomalli

Tässä osiossa olevat sopimukset ovat uudelleen käytettäviä kirjasto- ja lomakekenttämalleja.

Dokumentit päätyvät tähän luokkaan seuraavista syistä:

• Olet luonut kirjasto- tai lomakekenttämallin.
  • Mallin luoja on jakanut sen ryhmääsi tai tilillesi.
  • Toinen käyttäjä jakaa tilinsä sinun kanssasi, ja hän on luonut mallin.

Huomautus:

Kirjasto- ja lomakekenttämallien Hallinta-sivulta löytyvät linkit lähetä ja muokkaa. Niiden avulla voit lähettää mallin tai muokata sitä.

Widget

Tässä osiossa olevat dokumentit ovat luomiasi isännöityjä sopimuksia.

Dokumentit päätyvät tähän luokkaan seuraavista syistä:

• Olet luonut widgetin.
  • Toinen käyttäjä on jakanut widgetin kanssasi.
  • Toinen käyttäjä jakaa tilinsä sinun kanssasi, ja hän on luonut widgetin.

Widgetien Hallinta-sivulta löytyvät linkit hae koodi ja muokkaa. Niiden avulla voit hakea URL-linkin/JavaScript-koodin tai muokata widgetiä.