Mahdollisuus luoda widgetejä (verkkopohjaisessa tai upotetussa muodossa) on Business- ja Enterprise-tason asiakkaiden käytettävissä.

Luo widget

Widget on allekirjoitettava Web-lomake, jonka voit luoda, linkittää tai upottaa sivustoosi, jolloin useat ihmiset voivat helposti käyttää dokumenttia ja allekirjoittaa sen. Tämä on erittäin hyödyllinen, jos sinun on julkaistava lomake allekirjoitettavaksi omaan sivustoosi.

Jokainen allekirjoittaja täyttää lomakkeen itsenäisesti, ja jokainen yksittäinen tapahtuma kirjataan erillisenä sopimuksena Hallinta-välilehteen.

Voit määrittää widgetille pysyvät vasta-allekirjoittajat. Nämä henkilöt allekirjoittavat aina sen jälkeen, kun widgetissä käynyt henkilö on täyttänyt ja allekirjoittanut lomakkeen.

Pikaohjeet

1. Napsauta Koontinäyttö-sivulla Luo widget -linkkiä.

2. Kirjoita widgetin nimi Widgetin nimi -kenttään.

3. Määritä widgetin käynnistäjän rooli. Se voi olla mikä tahansa allekirjoituksen salliva rooli, vaikka allekirjoitusta ei vaaditakaan kaikille rooleille.

4. Määritä widgetin käynnistäjälle todennustapa valitsemalla jokin avattavassa Widgetin todennus -valikossa olevista vaihtoehdoista.

5. Kirjoita tarvittaessa widgetin varmentajan sähköpostiosoite Allekirjoitusten varmentajat -kenttään.

◘ Määritä jokaiselle varmentajalle asianmukainen vastaanottajan rooli.

◘ Määritä tarvittaessa varmentajan henkilöllisyyden vahvistusasetukset.

6. Vedä ja pudota tiedostot Tiedostot-osaan tai lataa dokumentti napsauttamalla Lisää tiedostot -linkkiä.

7. Määritä halutessasi salasana estääksesi allekirjoitetun PDF-tiedoston luvattoman katselun.

◘ Huomaa, että tätä salasanaa ei tallenneta Adobe Signissa minnekään katsottavassa muodossa. Sinun on tallennettava salasana manuaalisesti Adobe Signin ulkopuolelle.

8. Määritä halutessasi widgetin kieli.

◘ Tämä asetus määrittää näyttöön tulevien ohjeiden kielen ja kunkin widget-tapahtuman tilan ilmoittamiseen käytetyn sähköpostimallin.

9. Valitse Tarkista, aseta allekirjoitukset tai lisää lomakekentät -vaihtoehto.

10. Valitse Seuraava.

11. Lisää kaikki tarvittavat kentät, kun sisällönluontiympäristö on latautunut.

◘ Määritä jokaisen kentän vastaanottajat asianmukaisesti.

◘ Huomautus: Jokaisella vastaanottajalla, jolla on vähintään yksi allekirjoituskenttä, on oltava myös vähintään yksi sähköpostikenttä. Jos allekirjoittajalle ei lisätä sähköpostikenttää, widgetin alaosaan lisätään allekirjoituskenttä.

12. Kun kaikki kentät on lisätty ja asianmukaisesti määritetty, valitse Tallenna.

13. Sivu ladataan uudelleen, ja näyttöön tulee esimerkki widgetistä.

◘ Sivun yläosasta löydät widgetin jakelemiseen tai upottamiseen käytettävät linkit. Voit käyttää niistä mitä tahansa, sillä ne kaikki viittaavat samaan lomakkeeseen/malliin.

Käyttötapa

1. Valitse Koontinäyttö Lisää toimintoja -kohdasta Luo pienoisohjelma.

Nav to Widget
  2. Kirjoita seuraavalle sivulle widgetin nimi.

• Widgetin nimeä ei voi muokata, joten varmista, että se on nimetty oikein.
    Widget - Name
  3. Määritä widgetin osanottaja niin, että hänellä on oikea rooli (vaihtoehdot vaihtelevat hallintakokoonpanon mukaan).

• Allekirjoittaja – Allekirjoittajien on käytettävä allekirjoitusta muiden tarvittavien kenttien lisäksi.
    • Hyväksyjä – Hyväksyjät voivat täyttää kenttiä, mutta heidän ei tarvitse käyttää allekirjoitusta.
    • Vastaanottaja – Vastaanottajat, kuten hyväksyjät, voivat täyttää kenttien sisällön, mutta heillä ei ole velvollisuutta lisätä allekirjoitusta.
    • Lomakkeen täyttäjä – Lomakkeen täyttäjät voivat vain täyttää kenttiä, eikä heillä ehkä ole allekirjoituskenttää.

Widget Recipient Role

Määritä Widgetin todennus -asetus. Tämä on todennustapa, joka widgetin allekirjoitusprosessin käynnistäjän on suoritettava (vaikka hän ei välttämättä lisäisikään allekirjoitusta itse):

• Ei mikään – Tämä asetus käyttää vain sähköpostivahvistusta widgetin lähettämisen jälkeen.
    • Salasana – Salasanavaihtoehto edellyttää, että vastaanottaja antaa salasanan, ennen kuin hän voi tarkastella asiakirjaa.
    • Verkosto – Vastaanottajien on todennettava itsensä jossakin yhteisöpalvelusivustossa, ennen kuin he voivat tarkastella asiakirjaa.
    • Knowledge Based Authentication (KBA) - KBA voidaan ottaa käyttöön todennustapana, jos tilisi on määritetty sallimaan rajoittamaton määrä KBA-tapahtumia. Pidä mielessä, että KBA on käytettävissä vain Yhdysvalloissa.
    Widget - Recip Verification
  4. Jos haluat lisätä widgetiin vasta-allekirjoituksen, toimi seuraavasti:

• Kirjoita Allekirjoitusten varmentajat -osaan niiden osapuolten sähköpostiosoitteet, joiden haluat varmentavan tai hyväksyvän sopimuksen:
      • Voit lisätä itsesi (widgetin tekijän) napsauttamalla oikealla olevaa Lisää minut -linkkiä.
      • Määritä jokaiselle allekirjoittajalle asianmukainen rooli. Kaikki järjestelmänvalvojan käyttöön ottamat roolit ovat käytettävissä.
      • Määritä jokaiselle varmentajalle oikea todennustapa.
      • Kaikkien määritettyjen varmentajien on suoritettava allekirjoittaminen ja hyväksyntä sopimusta varten määrittämässäsi järjestyksessä.

Huomautus:

Pidä mielessä, että varmentajat ovat aina viimeisiä hyväksyjiä. Prosessi alkaa aina henkilöstä, joka käy widgetissä.

Widget -= Countersigner
  5. Vedä ja pudota widgetin perustana käytettävät tiedostot Tiedostot-osaan tai valitse Lisää tiedostot ja siirry missä tahansa verkossa olevassa asemassa tai integroidussa tiedostosäilössä olevaan dokumenttiin.

Widget - Files
  6. Määritä Asetukset.

• Salasanasuojaus – Jos haluat käyttää salasanaa widgetillä suoritetulla allekirjoitusprosessilla luodun lopullisen PDF-tiedoston avaamiseen, valitse tämä ruutu.  Sinua pyydetään antamaan salasana.
    • Vastaanottajan kieli – Tämä asetus määrittää näytössä annettujen ohjeiden ja widgettiin liittyvien sähköposti-ilmoitusten kielen.
    Widget - Options
  7. Valitse Esikatselu- ja Lisää allekirjoitus -kentät -vaihtoehto ja napsauta sitten Seuraava.

Widget - Next
  8. Sivu päivitetään, ja sisällönluontiympäristöön ladatut kentät tulevat näyttöön.

Vedä tarvittavat kentät sivun oikealta puolelta dokumenttiin tarpeen mukaan.

Varmista, että asettelet ainakin yhden allekirjoituskentän ja yhden sähköpostikentän kullekin allekirjoittajalle, mukaan lukien alkuperäinen allekirjoittaja ja kaikki vasta-allekirjoittajat.

Huomautus:

Kaikilla allekirjoittajilla/hyväksyjillä on oltava Sähköposti-kenttä Allekirjoitus-kentän lisäksi. Jos sähköpostikenttää ei ole, sovellus lisää allekirjoitusosan dokumentin loppuun.

Add Fields
  9. Kun kaikki kentät on lisätty, napsauta oikeassa alakulmassa olevaa Tallenna-painiketta.

10. Saavut widget-julkaisun luontisivulle. Täältä saat widgetin URL-osoitteen ja iframe-/JavaScript-koodin, jolla voit upottaa sen.

Voit myös koeallekirjoittaa widgetisi.

Widget - Post Create