Lisää vain oma allekirjoituksesi dokumenttiin ja lähetä

Toisinaan sinun on allekirjoitettava dokumentti itse ja lähetettävä se. Vain minä allekirjoitan -prosessi on suunniteltu juuri tähän. Voit syöttää kaikki tarvittavat tiedot, lisätä allekirjoitukset ja nimikirjaimet, ja lähettää sitten dokumentin kenelle tahansa.

Pikaopas

1. Valitse Koontinäyttö-välilehdessä Vain minä allekirjoitan.
  2. Kirjoita sen henkilön sähköpostiosoite, jolle haluat lähettää dokumentin.
  3. Vedä ja pudota, liitä tai valitse lähetettävä dokumentti.
  4. Valitse Tarkista, aseta allekirjoitukset tai lisää lomakekentät -vaihtoehto.
  5. Valitse Seuraava.
  6. Vedä ja pudota tarvittavat kentät dokumenttiin.
  7. Valitse Allekirjoita ja sitten lähetä.
  8. Täytä kentät ja lisää allekirjoituksesi.
  9. Valitse Allekirjoita tästä.

Vaihekohtaiset ohjeet

1. Valitse kotisivulla Vain minä allekirjoitan.

Valitse Vain minä allekirjoitan
  2. Kirjoita sen henkilön sähköpostiosoite, jolle haluat lähettää dokumentin.

Huomautus:

Vaikka et voi lähettää dokumenttia samaan sähköpostiosoitteeseen, jolla olet kirjautunut sisään, voit lähettää sen toiseen hallitsemaasi sähköpostiin.

3. Vedä ja pudota, liitä tai valitse allekirjoitettava ja lähetettävä dokumentti.

4. Valitse Tarkista, aseta allekirjoitukset tai lisää lomakekentät -vaihtoehto ja valitse sitten Seur..

Anna sähköpostiosoite
  5. Siirryt vedä ja pudota -laatimisympäristöön. Vedä kentät oikeasta ruudusta dokumenttiin. Varmista, että käytössä on vähintään yksi vaadittu allekirjoituskenttä.

Dokumentin kenttiä vedetään
  6. Kun olet lisännyt kaikki kentät, valitse Allekirjoita ja sitten lähetä.

Valitse Allekirjoita ja sitten lähetä
  7. Siirryt sen jälkeen allekirjoitusympäristöön. Täytä kaikki kentät ja lisää allekirjoituksesi.

Täytä kentät ja lisää allekirjoitus
  8. Kun napsautat allekirjoituskenttää, luo allekirjoituksesi kirjoittamalla nimesi ponnahdusikkunaan. Kun olet valmis, valitse Käytä.

Valitse Käytä
  9. Kun olet saanut dokumentin valmiiksi, valitse Allekirjoita.

Allekirjoita tästä
  10. Näkyviin tulee viesti siitä, että olet onnistuneesti lisännyt sopimukseen sähköisen allekirjoituksen ja että se on lähetetty vastaanottajalle.

Näkyviin tulee onnistumisviesti

Vinkkejä asiakastuelta

Huomautus:

Adobe Signissa allekirjoitettu dokumentti on aina lähetettävä jollekin muulle (siis toiseen sähköpostiosoitteeseen). Sähköpostiosoitteen ei tarvitse olla todellinen. Voit kirjoittaa myös olemattoman sähköpostiosoitteen tämän vaatimuksen täyttämiseksi. Esimerkiksi g@g.j.t.d.b.whoa.