Tervetuloa käyttämään Adobe Signin pika-asennusopasta!

Tässä oppaassa on suositellut ensimmäiset toimet, joilla voit määrittää Adobe Signin valmiiksi lähettämään tapahtumia.

Alla on kaksi välilehteä, toinen järjestelmän käyttäjille ja toinen tilin ylläpitäjille. Kummassakin välilehdessä on määritettäviä ominaisuuksia ja ominaisuuden nimen oikealla puolella ovat palvelutasot, joita ne koskevat.

Suosittelemme, että kaikki käyttäjät määrittävät ensin oman käyttäjätunnuksensa ja sitten, jos kyseessä on myös tilin ylläpitäjä, siirtyvät Ylläpitäjä-välilehteen ja määrittävät tilin asetukset.

Huomautus:

Yksittäisten käyttäjien tilit ovat yhden käyttöoikeuden tilejä, joten yksittäinen käyttäjä on oletusarvoisesti myös tilin ylläpitäjä.

Käyttäjät

Profiilitietojen määritys – kaikki käyttäjät

Sinulla on uusi käyttäjätunnus, ja todennäköisesti kaikki on hyvin. Joskus kuitenkin käyttäjäprofiilin luomiseen käytetyt tiedot eivät ole juuri niitä, joita haluat näytettävän.

Adobe Sign käyttää profiilitietojasi joissakin sähköpostimalleissa (kuten allekirjoituspyynnöissä), joten kannattaa käyttää hetki ja varmistaa, että profiilissasi on oikeat tiedot, jotka edustavat sinua ja yritystäsi.

Tarkastele tai muokkaa henkilökohtaisia profiilitietojasi:

1. Kirjaudu Adobe Signiin.
  2. Siirry kohtaan Tili > Henkilökohtaiset valinnat.
  3. Tarkista tietosi. Jos haluat päivittää, valitse Muokkaa.
  4. Muuta tietoja tarpeen mukaan ja valitse sitten Tallenna.

Huomautus:

Jos et näe Tili-asetusta ikkunan yläosassa, siirrä hiiren osoitin sivun oikeassa yläkulmassa olevan nimesi päälle yläoikealla ja valitse pikavalikosta Oma profiilini.

Allekirjoituksen määrittäminen – kaikki käyttäjät

Adobe Sign mahdollistaa kolme allekirjoitustyyliä henkilökohtaisten vaatimusten tai yritysvaatimusten mukaan:

• Komentosarjamainen fontti: oletusarvo ja tällä hetkellä suosituin tyyli. Nimeesi käytetään fonttia, joka saa sen vaikuttamaan käsinkirjoitetulta allekirjoitukselta.
    Jos valitset tämän asetuksen, mitään muuta ei tarvitse tehdä!

• Biometrinen: piirrä allekirjoituksesi hiirellä, kynällä tai sormellasi!  Saat parhaan tuloksen piirtämällä allekirjoituksesi sormella tabletilla.

Jos valitset tämän asetuksen, allekirjoita tapahtuma piirtämällä nimesi ja tallentamalla se. Biometrisia allekirjoituksia voi tallentaa vain allekirjoitustapahtuman aikana, joten sinun kannattaa avata allekirjoitustapahtuma käyttämällä aloitusvälilehden Vain minä allekirjoitan -toimintoa.

Huomautus:

Kun luot biometrista allekirjoitusta, muista valita oikean alakulman Tallenna allekirjoitus -valintaruutu, kun saat hyvännäköisen version.

• Allekirjoituskuva: Jos sinulla on kuva allekirjoituksestasi, voit ladata sen järjestelmään, niin Adobe Sign käyttää kuvaa allekirjoituksenasi, kun allekirjoitat. Lataa kuva allekirjoituksestasi kirjautumalla Adobe Signiin ja valitsemalla Tili > Henkilökohtaiset valinnat > Allekirjoitukseni.

Huomautus:

Jos käytät allekirjoituksena biometrista allekirjoitusta tai kuvaa, muista myös määrittää nimikirjaimesi!

Henkilökohtaisten tapahtumien/hälytysten määrittäminen – Enterprise Premium

Tehokäyttäjille, jotka haluavat pysyä tapahtumiensa tasalla. Team-käyttäjät voivat määrittää tapahtumailmoituksia, Enterprise-käyttäjät voivat määrittää sekä tapahtumia että hälytyksiä.

Siirry Tapahtumat/hälytykset-sivulle valitsemalla Tili > Henkilökohtaiset valinnat > Tapahtumiani/hälytyksiäni.

Joitakin määrityksiä:

Tapahtumat: Toimet, jotka tapahtuvat tapahtumalle (lähettäminen, tarkasteleminen, allekirjoittaminen ja niin edelleen).

Hälytykset: Odotetut toimet, jotka eivät tapahdu tiettynä ajanjaksona (ei tarkasteltu kahdeksan tunnin sisällä, tarkasteltu mutta ei allekirjoitettu kolmen tunnin sisällä ja niin edelleen).

Sekä tapahtumat että hälytykset voidaan määrittää ilmoitettavaksi kahdella tavalla. Voit valita ei kumpaakaan, toisen tai kummatkin valitsemalla määritysasetukset. Vaihtoehdot ovat:

Sähköposti: Tämän asetuksen valitseminen lähettää sinulle sähköpostiviestin, kun tapahtuma tai hälytys tapahtuu. Määrän mukaan tämä asetus voi luoda paljon sähköpostia, joten käytä tätä asetusta sähköpostin määrää silmällä pitäen.

Tapahtuma: Tapahtumat on merkitty näkymään aloitusvälilehdessä (Tapahtumat/hälytykset-osassa) ja ne näkyvät Tapahtumat/hälytykset-sivulla luoduissa raporteissa.

Huomaa, että näille tapahtumille/hälytyksille on kaksi välilehteä.

Tapahtumiani/hälytyksiäni tarkoittaa tapahtumia, joissa sinä olet lähettäjä.

Jaetut tapahtumat/hälytykset ovat sellaisen muun käyttäjätunnuksen asetuksia, joka on jakanut tilinsä kanssasi.

Raportointi voidaan määrittää sivun alalaidassa lähettämään sinulle yhteenveto valitsemistasi tapahtumista, ja raportti voidaan lähettää kerran viikossa, joka arkipäivä tai joka viikonpäivä valintasi mukaan.

Jaetut tapahtumat/hälytykset ovat sellaisen muun käyttäjätunnuksen asetuksia, joka on jakanut tilinsä kanssasi. Voit määrittää Jaetut tapahtumat/hälytykset -toiminnon asetukset valitsemalla Tili > Henkilökohtaiset valinnat > Jaetut tapahtumat/hälytykset.

Mukautetun alatunnisteen määrittäminen – Enterprise Premium

Enterprise-tason tileissä käyttäjät voivat luoda mukautetun alatunnisteen, kuten sähköpostin allekirjoitustiedoston.

Jos asetus on käytettävissä, määritä se valitsemalla Tili > Henkilökohtaiset valinnat > Sähköpostini alatunniste.

Jos asetusta ei näy, tilisi ylläpitäjä voi ottaa sen käyttöön tilitasolla.

Alatunniste sijoitetaan tapahtumasähköpostiviestien alaosaan mahdollisten alatunnistekuvien yläpuolelle.

Työryhmien hallinnoijat

Tervetuloa ylläpitäjät!

Toivottavasti henkilökohtaisen käyttäjätunnuksesi määritys on sujunut hyvin, ja olet valmis suurempiin tilinlaajuisiin päätöksiin.

Alla olevat kuvaukset ovat suhteellisen pitkiä, mutta tilin määrittäminen oikein varmistaa, että lähettäjät ja allekirjoittajat omaksuvat prosessisi sulavasti, mikä vähentää käyttöönoton aiheuttaman muutoksen jälkeisten kysymysten määrää.

Huomautus:

Kaikkia saatavilla olevia asetuksia ei ole täysin käsitelty tässä, joten ota yhteyttä tukeen, jos sinulla on kysyttävää.

Ulkoisen arkiston määrittäminen

Adobe Signissa on menetelmä, jossa voit lähettää jokaisen allekirjoitetun tapahtuman kopion mihin tahansa sähköpostiosoitteeseen (tai tarvittaessa useaan osoitteeseen!).

Adobe Sign säilyttää kaikki tapahtumasi palvelimissamme, mutta jokaisen täytetyn dokumentin paikallinen kopio ei ole pahaksi ja siitä voi olla apua, jos yrityksessäsi on yllätysauditointi!

Määritä sähköpostiosoitteet, joihin allekirjoitetut dokumentit toimitetaan automaattisesti, valitsemalla Tili > Tilin asetukset > Ulkoinen arkisto.

Jos kyseessä on pieni yritys, jolla ei ole suuria postilaatikoita, tai yritys, joka haluaa säilyttää arkistonsa pilvessä, Box.com ja Evernote tarjoavat sähköpostiosoitteita, joilla voit hyödyntää tätä ominaisuutta. (Asennusohjeiden linkki on Ulkoinen arkisto -sivulla.)

Ulkoinen arkisto -kentän merkkirajoitus on 255 merkkiä. Jos sinun on lähetettävä sähköposti useammalle henkilölle kuin kenttään mahtuu, käytä jakelulistaa.

Allekirjoitusasetusten määrittäminen

Allekirjoitus-valinnat!

Näissä asetuksissa on useita vaihtoehtoja, joita ottaa huomioon, joten käydään niiden kimppuun!

Siirry kohtaan Tili > Allekirjoitus-valinnat.

Kun olet valinnut allekirjoitustyylin, ota huomioon joitakin allekirjoitusprosessin lisäasetuksia:

Haluatko sallia allekirjoittajien tallentaa biometrisen allekirjoituksensa tai ladata kuvan? Suosittelemme antamaan ihmisten tehdä tämän, koska se nopeuttaa allekirjoittamista, etenkin jos allekirjoittajan on allekirjoitettava useita dokumentteja.

• Hyvin muotoillut allekirjoitukset – Tämä kuvaa allekirjoituksen alla olevaa viivaa ja tässä painettua nimi/päivämäärä-tekstiä. Tämän poistaminen käytöstä sijoittaa pelkän allekirjoituksen merkitsemättä sitä, että allekirjoitus on sähköinen.

• Valitse allekirjoitusfontti dynaamisesti – Adobe Signissa on kolme allekirjoitusfonttia. Jos otat tämän käyttöön, Adobe Sign valitsee satunnaisesti jonkin niistä allekirjoittajan allekirjoittaessa. Muussa tapauksessa ensimmäisellä allekirjoittajalla on aina fontti1, toisella fontti2 ja niin edelleen.

Yrityksen ja isännän nimen määrittäminen

Olet ehkä tehnyt tämän jo ensimmäisellä kirjautumiskerralla, mutta jos näin ei ole, nyt olisi sen aika!

Valitse: Tili > Tilin asetukset > Tilin asetusten määrittäminen.

Tässä on kolme vaihetta, joista ensimmäinen on yrityksen nimen ja isäntänimen määrittäminen.

Yrityksen nimi -kenttä täyttää Yrityksen nimi -arvon luomillesi käyttäjille, joten kannattaa käyttää koko (markkinoinnin hyväksymää) yrityksen nimeä tässä, jolloin variaatiota ei esiinny käyttäjiä lisättäessä ja henkilökohtaisia profiileita tarkastettaessa.

Isäntänimi on eräänlaista brändäystä, joka sijoittaa isäntänimiarvon ennen URL-osoitteen .echosign.com-osaa.

Tällä sivulla on myös logon lataamislinkki. Se käsitellään seuraavassa osassa.

Täällä on myös linkki, jolla voit luoda käyttäjiä, mutta suosittelemme jättämään sen myöhemmäksi, kunnes sivusto on määritetty (ainakin suojausasetuksiin asti).

Lataa logosi

Brändäys on tärkeää! Asiakkaasi haluavat nähdä logosi lähettämissäsi tapahtumissa, ja lataamalla logosi brändäät kaikki sähköpostiviestit, joita Adobe Sign lähettää tapahtumistasi.

JPEG-, GIF- ja PNG-kuvat ovat tuettuja. PNG tuottaa yleensä parhaan tuloksen.

Vältä uudelleenskaalausta käyttämällä kuvaa, jonka korkeus on tasan 60 pikseliä ja leveys enintään 200 pikseliä. Jos vaihtoehtoja on useita, matala ja leveä kuva näyttää parhaalta.

Voit ladata logosi valitsemalla Tili > Tilin asetusten määrittäminen.

Lataa logo -osassa näet Lataa-painikkeen, jolla voit hakea kuvan paikallisesta järjestelmästä. Kun olet valinnut logon, valitse Tallenna.

Jos alkuperäinen kuva on suunniteltu enintään 60 pikseliä korkeaksi ja 200 pikseliä leveäksi, hyvälaatuisen logon julkaisemisen pitäisi onnistua helposti.

Globaaliasetusten määrittäminen

Tili-välilehden Globaaliasetukset-osa sisältää paljon ominaisuuksia, ja kaikki asetukset ovat käyttötapauskohtaisia.

Seuraavassa kuvataan kukin asetus lyhyesti ja selitetään suositus, mutta käyttötapauksesi voi erota yleisimmästä käytöstä.

Valitse: Tili > Tilin asetukset > Globaaliasetukset.

• Asiakirjan rajoitettu näkyvyys
    Tällä asetuksella paljastat vain tapahtumasi määritetyt tiedostot eri allekirjoittajille. Asiakirjan rajoitetun näkyvyyden hyödyntäminen edellyttää, että ymmärrät allekirjoituksen kulun lähettämiisi dokumentteihin liittyen sekä sen, kuinka liität nämä dokumentit.

Jos uskot, että haluat lähettää suuria usean tiedoston tapahtumia useille allekirjoittajille ja haluat piilottaa dokumentin osia joiltakin allekirjoittajilta, käytä tätä asetusta.  Tässä on lyhyt video, jos haluat lisää tietoja.

• Asiakirjojen varmistettu kopio
    Tämän asetuksen ottaminen käyttöön vahvistaa, että kaikki Adobe Signista toimitetut tai ladatut PDF-dokumentit sisältävät Adobe CDS -varmenteen. CDS:llä varustetut dokumentit toimittavat näkyvän osoituksen siitä, ettei dokumenttia ole peukaloitu.
    Voit lisätä CDS:n sisäisille edustajille, ulkoisille allekirjoittajille, kaikille tai ei kenellekään toimitettuihin kopioihin.

Huomautus: CDS estää sinua poistamasta lopullisen PDF-tiedoston suojauksen, joten jos sinun on muokattava lopullisen dokumentin kopioita (jaettava ne tiedostoihin, lisättävä käsittelyleima ja niin edelleen), poista CDS sisäisiltä vastaanottajilta.

• Liitä allekirjoitetun asiakirjan kopio PDF-tiedostona sähköpostiviesteihin
    Kun tapahtuma on valmis, jokainen osallinen saa kopion oletusarvoisesti. Tällä asetuksella voit muuttaa tätä, jolloin kopiot lähetetään vain sisäisille, vain ulkoisille, kummallekin tai ei kummallekaan.

Tämän asetuksen käyttötapa riippuu pitkälti dokumenttien luonteesta. Jos keräät luottamuksellisia tietoa, voi olla suositeltavaa olla lähettämättä allekirjoitettuja kopioita. Tämä on parasta tietoturvan kannalta, muta tällöin asiakkaat voivat ottaa yhteyttä ja pyytää dokumentin kopiota. Tässä tapauksessa suosittelemme, että allekirjoittaja rekisteröi ilmaisen Adobe Sign -tilin ja hakee kopion suoraan Adobe Signista.

• Liitä tapahtumahistorian jäljittämisraportti valmiiksi käsiteltyihin asiakirjoihin
    Jos sinun on liitettävä auditointiraportit sinulle lähetetyn allekirjoitetun sopimuksen kopioon, ota tämä käyttöön ainakin lähettäjälle.

• Lähetä näihin sähköpostiosoitteisiin ylimääräinen kopio jokaisesta allekirjoitetusta sopimuksesta
    Kyseessä on taas ulkoinen arkisto, mutta tämä asetus voidaan määrittää ryhmätasolla (Enterprise-asiakkailla), mikä mahdollistaa valmiiden myyntisopimusten ohjaamisen kirjanpidolle tai täytettyjen salassapitosopimusten ohjaamisen lakiosastolle (esimerkiksi).

• Lataa allekirjoitettu asiakirja
    Jos sallit allekirjoittajien tulostaa dokumentin, allekirjoittaa sen ja faksata sen takaisin, ota tämä asetus käyttöön. Joskus joku tulostaa dokumentin ja postittaa sen sinulle ja, jos tämä asetus ei ole valittuna, et voi sulkea tapahtumaa Adobe Signissa.

• Twitter:in integrointi
    Anna ihmisten julkaista menestystään! Lähetä Twitter-ilmoitus aina, kun suoritat tapahtuman.

• Aseta aikavyöhyke sopimuksille, jotka tämän tilin käyttäjät luovat
    Tämä määrittää tapahtuman aikaleimojen aikavyöhykkeen.

Suojausasetusten määrittäminen

Adobe Signin suojausasetukset vastaavat yleistä salasanasuojausasetusta, joka on sovelluksissa, joita olet hallinnut ja joissa on muutamia outoja dokumenttiasetuksia.

Määritä suojaus valitsemalla Tili > Tilin asetukset > Suojausasetukset.

• Kertakirjausasetukset
    Todentavatko käyttäjät joko Adobe- tai Google-käyttäjäkannasta? Jos näin on, ota vastaava asetus käyttöön ja poista ne asetukset käytöstä, joita et odota käytettävän.

• Muista minut -asetukset
    Tämä toiminto muistaa käyttäjän kirjautumistiedot määrätyn ajan. Valitse aika avattavasta luettelosta.

• Kirjautumisen salasanan käytäntö
    Tämä asetus määrittää, kuinka usein salasana on palautettava ja kuinka monta aiempaa salasanaa Adobe Sign muistaa, jotta toistuvia salasanoja ei käytetä.

• Kirjautumisen salasanan vahvuus
    Salasanan vaadittava vahvuus on tärkeä tilin suojauksen varmistamiseksi, joten tämä arvo kannattaa säätää niin korkeaksi kuin käyttäjät kestävät.

• PDF-salaustyyppi
    PDF-salaustasoissa on tiedettävä, mitä Readerin versiota allekirjoittajat todennäköisimmin käyttävät. Kehittyneemmät salaukset edellyttävät Readerin uudempia versioita.

Jos kohdeallekirjoittaja on jotakuinkin tekniikkaa osaava, voit aika turvallisesti määrittää tämän arvoksi 128-bittisen AESin. Acrobat 7 julkaistiin vuoden 2005 alussa, ja useimmat ihmiset ovat päivittäneet sen jälkeen.

• Sallitut IP-alueet
    Jos epäilet, että ulkoiset osapuolet yrittävät käyttää käyttäjiäsi, IP-alueen rajoittaminen on erinomainen puolustustoimi. Varmista vain, ettei kenenkään tarvitse työskennellä kotoa tai mobiililaitteella omistamiesi verkkojen ulkopuolella.

• Tilin jakaminen
    Tilin jakaminen on erinomainen toiminto alaisuudessasi olevien edustajien hallintaan, mutta voi olla viisasta hallita, keille he jakavat tilinsä. Useat ylläpitäjät luovat vain tilien jakamisia vain uusia käyttäjiä luotaessa ja poistavat tilinlaajuisen asetuksen käytöstä.

• Allekirjoittajan henkilöllisyyden varmistus
    Onko käyttäjien kirjauduttava ennen dokumentin allekirjoittamista? Käyttötapauksen mukaan tämä voi olla hyvä turvallisuustarkistus.

• Sopimuksen allekirjoitussalasana
    Tällä asetuksella voit soveltaa salasanakäytäntöä, kun haluat suojata dokumentin allekirjoittamista tai tarkastelemista.

• Sopimuksen allekirjoittamisen salasanan vahvuus
    Määritä salasanan vahvuus.

• Knowledge Based Authentication (KBA)
    Voit rajoittaa, kuinka monta kertaa allekirjoittajat voivat yrittää vahvistaa henkilöllisyytensä ennen sopimuksen peruuttamista.

Käyttäjien lisääminen

Viimeinkin on aika lisätä käyttäjiä!

Jos olet ostanut Adobe Sign -tuotteen tammikuussa 2017 tai sen jälkeen, käyttäjien hallinta on suoritettava Team Admin Consolesta. Lue lisää työryhmäsi hallinnasta.

Jos olet ostanut Adobe Sign -tuotteen ennen tammikuuta 2017, toimi seuraavien ohjeiden mukaan.

Voit luoda uusia käyttäjiä Adobe Signissa kahdella tavalla:

Yksi kerrallaan

tai

massaluontina CSV-tiedoston avulla.

Yhden käyttäjän menetelmä on hyvin yksinkertainen. Valitse
Tili > Käyttäjät ja napsauta hakuruudun vieressä olevassa työkalupalkissa olevaa +-painiketta. Luo-valintaikkuna tulee näyttöön.

Täytä Sähköpostiosoite-, Etunimi- ja Sukunimi-kentät ja valitse ryhmä, johon käyttäjä määritetään (jos se on tarpeen).

Näytössä on myös Näytä heidän sopimuksensa -valintaruutu. Tämä asetus luo tilin jakamisen uudesta käyttäjästä ylläpitäjäkäyttäjääsi. Jos sinun on valvottava uuden edustajasi tapahtumia, valitse tämä valintaruutu.

Jos et tee näin, voit edelleen luoda jakamisen, sinun on vain käytettävä tilin jakamisominaisuutta.

Kun luot käyttäjän, antamaasi osoitteeseen lähetetään sähköpostiviesti, jossa pyydetään antamaan salasana, ja kun salasana on määritetty, käyttäjä on aktiivinen ja valmis lähettämään ensimmäisen dokumenttinsa!

Eräluontimenetelmä on täällä: valitse Tili > Käyttäjät ja napsauta hakuruudun vieressä olevassa työkalupalkissa olevaa +-painiketta. Valitse Luo-valintaikkunasta Luo joukko käyttäjiä.

Prosessissa luodaan CSV-tiedosto, jossa on ainakin sähköpostiosoite- ja etu-/sukunimisarakkeet. Tarkan muodon voit katsoa CSV-mallitiedostosta – napsauta Lataa CSV-mallitiedosto -linkkiä. Valmistele tiedosto määritetyssä muodossa. Kun tiedosto on valmis, napsauta Selaa-painiketta ja valitse tiedosto.

Tämän prosessin ainoa huono puoli on se, ettet voi jakoa käyttäjästä ylläpitäjätiliisi.

Yritysten/suuryritysten hallinnoijat

Tervetuloa ylläpitäjät!

Toivottavasti henkilökohtaisen käyttäjätunnuksesi määritys on sujunut hyvin, ja olet valmis suurempiin tilinlaajuisiin päätöksiin.

Alla olevat kuvaukset ovat suhteellisen pitkiä, mutta tilin määrittäminen oikein varmistaa, että lähettäjät ja allekirjoittajat omaksuvat prosessisi sulavasti, mikä vähentää käyttöönoton aiheuttaman muutoksen jälkeisten kysymysten määrää.

Huomautus:

Kaikkia saatavilla olevia asetuksia ei ole täysin käsitelty tässä, joten ota yhteyttä tukeen, jos sinulla on kysyttävää.

Ulkoisen arkiston määrittäminen – kaikki jäsenyydet

Adobe Signissa on menetelmä, jossa voit lähettää jokaisen allekirjoitetun tapahtuman kopion mihin tahansa sähköpostiosoitteeseen (tai tarvittaessa useaan osoitteeseen!).

Adobe Sign säilyttää kaikki tapahtumasi palvelimissamme, mutta jokaisen täytetyn dokumentin paikallinen kopio ei ole pahaksi ja siitä voi olla apua, jos yrityksessäsi on yllätysauditointi!

Määritä sähköpostiosoitteet, joihin allekirjoitetut dokumentit toimitetaan automaattisesti, valitsemalla Tili > Tilin asetukset > Ulkoinen arkisto.

Jos kyseessä on pieni yritys, jolla ei ole suuria postilaatikoita, tai yritys, joka haluaa säilyttää arkistonsa pilvessä, Box.com ja Evernote tarjoavat sähköpostiosoitteita, joilla voit hyödyntää tätä ominaisuutta. (Asennusohjeiden linkki on Ulkoinen arkisto -sivulla.)

Ulkoinen arkisto -kentän merkkirajoitus on 255 merkkiä. Jos sinun on lähetettävä sähköposti useammalle henkilölle kuin kenttään mahtuu, käytä jakelulistaa.

Määritä Allekirjoitus-valinnat – kaikki jäsenyydet

Allekirjoitus-valinnat!

Näissä asetuksissa on useita vaihtoehtoja, joita ottaa huomioon, joten käydään niiden kimppuun!

Siirry kohtaan Tili > Allekirjoitus-valinnat.

Kun olet valinnut allekirjoitustyylin, ota huomioon joitakin allekirjoitusprosessin lisäasetuksia:

Haluatko sallia allekirjoittajien tallentaa biometrisen allekirjoituksensa tai ladata kuvan? Suosittelemme antamaan ihmisten tehdä tämän, koska se nopeuttaa allekirjoittamista, etenkin jos allekirjoittajan on allekirjoitettava useita dokumentteja.

• Hyvin muotoillut allekirjoitukset – Tämä kuvaa allekirjoituksen alla olevaa viivaa ja tässä painettua nimi/päivämäärä-tekstiä. Tämän poistaminen käytöstä sijoittaa pelkän allekirjoituksen merkitsemättä sitä, että allekirjoitus on sähköinen.

• Valitse allekirjoitusfontti dynaamisesti – Adobe Signissa on kolme allekirjoitusfonttia. Jos otat tämän käyttöön, Adobe Sign valitsee satunnaisesti jonkin niistä allekirjoittajan allekirjoittaessa. Muussa tapauksessa ensimmäisellä allekirjoittajalla on aina fontti1, toisella fontti2 ja niin edelleen.

Yrityksen ja isännän nimen määrittäminen – Enterprise Premium

Olet ehkä tehnyt tämän jo ensimmäisellä kirjautumiskerralla, mutta jos näin ei ole, nyt olisi sen aika!

Valitse: Tili > Tilin asetukset > Tilin asetusten määrittäminen.

Tässä on kolme vaihetta, joista ensimmäinen on yrityksen nimen ja isäntänimen määrittäminen.

Yrityksen nimi -kenttä täyttää Yrityksen nimi -arvon luomillesi käyttäjille, joten kannattaa käyttää koko (markkinoinnin hyväksymää) yrityksen nimeä tässä, jolloin variaatiota ei esiinny käyttäjiä lisättäessä ja henkilökohtaisia profiileita tarkastettaessa.

Isäntänimi on eräänlaista brändäystä, joka sijoittaa isäntänimiarvon ennen URL-osoitteen .echosign.com-osaa.

Tällä sivulla on myös logon lataamislinkki. Se käsitellään seuraavassa osassa.

Täällä on myös linkki, jolla voit luoda käyttäjiä, mutta suosittelemme jättämään sen myöhemmäksi, kunnes sivusto on määritetty (ainakin suojausasetuksiin asti).

Logon lataaminen – Enterprise Premium

Brändäys on tärkeää! Asiakkaasi haluavat nähdä logosi lähettämissäsi tapahtumissa, ja lataamalla logosi brändäät kaikki sähköpostiviestit, joita Adobe Sign lähettää tapahtumistasi.

JPEG-, GIF- ja PNG-kuvat ovat tuettuja. PNG tuottaa yleensä parhaan tuloksen.

Vältä uudelleenskaalausta käyttämällä kuvaa, jonka korkeus on tasan 60 pikseliä ja leveys enintään 200 pikseliä. Jos vaihtoehtoja on useita, matala ja leveä kuva näyttää parhaalta.

Voit ladata logosi valitsemalla Tili > Tilin asetusten määrittäminen.

Lataa logo -osassa näet Lataa-painikkeen, jolla voit hakea kuvan paikallisesta järjestelmästä. Kun olet valinnut logon, valitse Tallenna.

Jos alkuperäinen kuva on suunniteltu enintään 60 pikseliä korkeaksi ja 200 pikseliä leveäksi, hyvälaatuisen logon julkaisemisen pitäisi onnistua helposti.

Globaaliasetusten määrittäminen – Enterprise Premium

Tili-välilehden Globaaliasetukset-osa sisältää paljon ominaisuuksia, ja kaikki asetukset ovat käyttötapauskohtaisia.

Seuraavassa kuvataan kukin asetus lyhyesti ja selitetään suositus, mutta käyttötapauksesi voi erota yleisimmästä käytöstä.

Valitse: Tili > Tilin asetukset > Globaaliasetukset.

• Liitä kaavaketiedot sisältävä CSV-tiedosto lähettäjän allekirjoittamat sopimukset sisältäviin sähköpostiviesteihin
    Jos käytät lomakkeita ja haluat saada CSV-tiedoston jokaisen allekirjoitetun dokumentin kenttien tiedoista, valitse tämä valintaruutu. Yksittäinen CSV-tiedosto jokaisesta tapahtumasta voi kuitenkin olla aika hankalaa.

Jos sinun on kerättävä tietoja tai vietävä tietoja CRM-järjestelmääsi, API-ratkaisun luominen voi olla järkevämpää.

• Asiakirjan rajoitettu näkyvyys
    Tällä asetuksella paljastat vain tapahtumasi määritetyt tiedostot eri allekirjoittajille. Asiakirjan rajoitetun näkyvyyden hyödyntäminen edellyttää, että ymmärrät allekirjoituksen kulun lähettämiisi dokumentteihin liittyen sekä sen, kuinka liität nämä dokumentit.

Jos uskot, että haluat lähettää suuria usean tiedoston tapahtumia useille allekirjoittajille ja haluat piilottaa dokumentin osia joiltakin allekirjoittajilta, käytä tätä asetusta.  Tässä on lyhyt video, jos haluat lisää tietoja.

• Asiakirjojen varmistettu kopio
    Tämän asetuksen ottaminen käyttöön vahvistaa, että kaikki Adobe Signista toimitetut tai ladatut PDF-dokumentit sisältävät Adobe CDS -varmenteen. CDS:llä varustetut dokumentit toimittavat näkyvän osoituksen siitä, ettei dokumenttia ole peukaloitu.
    Voit lisätä CDS:n sisäisille edustajille, ulkoisille allekirjoittajille, kaikille tai ei kenellekään toimitettuihin kopioihin.

Huomautus: CDS estää sinua poistamasta lopullisen PDF-tiedoston suojauksen, joten jos sinun on muokattava lopullisen dokumentin kopioita (jaettava ne tiedostoihin, lisättävä käsittelyleima ja niin edelleen), poista CDS sisäisiltä vastaanottajilta.

• Liitä allekirjoitetun asiakirjan kopio PDF-tiedostona sähköpostiviesteihin
    Kun tapahtuma on valmis, jokainen osallinen saa kopion oletusarvoisesti. Tällä asetuksella voit muuttaa tätä, jolloin kopiot lähetetään vain sisäisille, vain ulkoisille, kummallekin tai ei kummallekaan.

Tämän asetuksen käyttötapa riippuu pitkälti dokumenttien luonteesta. Jos keräät luottamuksellisia tietoa, voi olla suositeltavaa olla lähettämättä allekirjoitettuja kopioita. Tämä on parasta tietoturvan kannalta, muta tällöin asiakkaat voivat ottaa yhteyttä ja pyytää dokumentin kopiota. Tässä tapauksessa suosittelemme, että allekirjoittaja rekisteröi ilmaisen Adobe Sign -tilin ja hakee kopion suoraan Adobe Signista.

• Liitä tapahtumahistorian jäljittämisraportti valmiiksi käsiteltyihin asiakirjoihin
    Jos sinun on liitettävä auditointiraportit sinulle lähetetyn allekirjoitetun sopimuksen kopioon, ota tämä käyttöön ainakin lähettäjälle.

• Yhdistä useita allekirjoitettuja asiakirjoja yhdeksi asiakirjaksi
    Kun lataat useita tiedostoja yhdelle tapahtumalle, Adobe Sign yhdistää nämä tiedostot yhdeksi PDF-tiedostoksi ennen allekirjoitettavaksi lähettämistä.

Tämä asetus määrittää, sisältääkö allekirjoitettu ja arkistoitu sähköposti tämän suuren PDF-tiedoston vai jaetaanko dokumentti takaisin useaksi tiedostoksi.

Huomautus: Tämä asetus koskee ainoastaan Allekirjoitettu ja arkistoitu -sähköpostiin liitettyä kopiota. Adobe Signista myöhemmin ladattavat kopiot ovat aina yksittäisiä kaikenkattavia PDF-tiedostoja.

• Lähetä näihin sähköpostiosoitteisiin ylimääräinen kopio jokaisesta allekirjoitetusta sopimuksesta
    Kyseessä on taas ulkoinen arkisto, mutta tämä asetus voidaan määrittää ryhmätasolla (Enterprise-asiakkailla), mikä mahdollistaa valmiiden myyntisopimusten ohjaamisen kirjanpidolle tai täytettyjen salassapitosopimusten ohjaamisen lakiosastolle (esimerkiksi).

• Lataa allekirjoitettu asiakirja
    Jos sallit allekirjoittajien tulostaa dokumentin, allekirjoittaa sen ja faksata sen takaisin, ota tämä asetus käyttöön. Joskus joku tulostaa dokumentin ja postittaa sen sinulle ja, jos tämä asetus ei ole valittuna, et voi sulkea tapahtumaa Adobe Signissa.

• Twitter:in integrointi
    Anna ihmisten julkaista menestystään! Lähetä Twitter-ilmoitus aina, kun suoritat tapahtuman.

• Delegointi tilini käyttäjille
    Tässä tapauksessa delegointi tarkoittaa sitä, että toinen allekirjoittaja (sähköpostiosoite) voi allekirjoittaa dokumentin sinun asemestasi. Delegointi ei poista alkuperäisen osapuolen käyttöoikeutta, se vain myöntää toiselle käyttäjälle oikeuden allekirjoittaa.

Suosittelemme yleisesti allekirjoittamisen helpottamista, mikä tarkoittaa delegoinnin sallimista. Joissakin käyttötapauksissa on kuitenkin voimakas tarve sille, että vain osoitettu osapuoli saa allekirjoittaa.

Huomautus: Muista, että asetus viittaa Adobe Sign -tilisi käyttäjiin (ei kaikkiin yrityksesi henkilöihin). Allekirjoittajillasi ei ehkä ole Adobe Signin käyttäjätunnusta tilissäsi, joten he eivät kuuluisi tämän asetuksen piiriin.

• Allekirjoitusvaltuutus
    Tämä asetus sanelee, mikä dokumentin allekirjoituksen oletusarvoinen käyttöoikeus on käyttäjille, jotka ovat Adobe Sign -tilissäsi.

Suosittelemme sallimaan kaikkien allekirjoittaminen oletusarvoisesti. Jos aiot käyttää Adobe Signia henkilöstöresurssityyppiseen tarkoitukseen, sinun on annettava kaikkien allekirjoittaa.
    Jos aiot estää kaikkien allekirjoitusluvan oletusarvoisesti, sinun on nimenomaisesti sallittava niiden allekirjoittajien allekirjoitus, joiden on allekirjoitettava.

Vihje!: Ylläpitäjänä et saa automaattisesti allekirjoittajan roolia. Jos sinun on siis allekirjoitettava dokumentteja ja estät allekirjoittamisen oletusarvoisesti, seuraavaksi sinun on avattava Käyttäjät ja ryhmät, napsautettava sähköpostiosoitettasi ja otettava allekirjoitusoikeutesi käyttöön.

• Delegointi tilini ulkopuolisille käyttäjille
    Samanlainen kuin edellinen asetus, mutta tämä ominaisuus koskee käyttäjiä, jotka eivät ole Adobe Sign -tilissäsi.

• Aseta aikavyöhyke sopimuksille, jotka tämän tilin käyttäjät luovat
    Tämä määrittää tapahtuman aikaleimojen aikavyöhykkeen.

• Ryhmän ylläpitäjään liittyvät asetukset
    Enterprise-asiakkailla voi olla ryhmiä ja, jos sinulla on ryhmiä, voit halutessasi määrittää ylläpitäjiä vain kyseisille ryhmille.

Näillä kahdella asetuksella voit sallia (tai estää) ryhmän ylläpitäjien lisätä uusia käyttäjiä tai muuttaa ryhmätason asetuksia (jotka ovat pitkälti samanlaiset asetukset kuin Globaaliasetukset-osassa).

Huomautus: Adobe Sign käyttää päätaso-alitaso-suhdemallia, ja ryhmät ovat tilin aliobjekteja. Tämä tarkoittaa, että uusi ryhmä perii tilin ominaisuudet. Tämä tarkoittaa myös, että ryhmätasolla tehdyt muutokset ohittavat tilitason asetukset.

Lähetyksen määrityssivu – Enterprise Premium

Lähetysasetukset ovat toimintoja, jotka näkyvät lähettäville edustajillesi Lähetä-välilehdessä. Tämä osa on omistettu kaikille kyseisellä sivulla saatavilla oleville kokoonpanoille.

Samoin kuin Globaaliasetukset, nämä ovat hyvin käyttötapauskohtaisia.

Se on myös aika pitkä, joten nappaa juotavaa ja siirry kohtaan Tili > Tilin asetukset > Lähetä asetukset.

• Uusi lähetystoiminto
    Tämä asetus ottaa uuden lähetystoiminnon käyttöön. Voit myös antaa käyttäjien vaihtaa uuden ja perinteisen lähetystoiminnon välillä.

• Näytä Lähetä-sivu sisäänkirjautumisen jälkeen
    Tämä asetus ohjaa käyttäjät Lähetä-välilehteen, kun he kirjautuvat Adobe Signiin (aloitusvälilehden asemesta).

Jos kohtaat ärsyttävän viiveen kirjautumisen jälkeen, syynä todennäköisesti on aloitusvälilehden komentosarjat, joilla luodaan hienot raporttimittarit, jotka näyttävät oikeita tietoja. Jos käyttäjäsi haluavat mieluummin päästä heti lähettämään eivätkä halua katsella aloitusvälilehden tietoja, tämä toiminto on sinua varten!

• Lähetä asiakirjoja hyväksyttäväksi
    Edellyttääkö työnkulkusi vähintään yhden ihmisen hyväksynnän, mutta ei hänen allekirjoitustaan? Jos näin on, ota tämä ominaisuus käyttöön.

Huomautus: Lomakkeet voidaan suunnitella edellyttämään hyväksyjä täyttämään kenttätietoja ja silti olemaan allekirjoittamatta dokumenttia.

• Asiakirjat liitetään
    Tämä asetus ottaa käyttöön kaikki kanavat, jotka sallivat käyttäjän liittävän dokumentin. Jos dokumenttien versionhallinnan on oltava tiukka, poista kaikkien muiden kohtien kuin sen kirjaston valinta, jossa lomakkeiden nykyiset versiot ovat.

• Täytä asiakirjan nimi automaattisesti
    Dokumentin nimen automaattinen täyttäminen säästää aikaa, mutta muista, että dokumentti ottaa ensimmäisen liitetyn tiedoston nimen. Jos siis haluat ottaa tämän käyttöön, salli myös lähettäjän dokumentin nimen muokkaaminen. Ihan vain varmuuden vuoksi.
  • Kielet
    Tällä asetuksella käyttäjät voivat määrittää ulkoisten allekirjoittajien allekirjoituskielen Lähetä-sivulla.
  • Viestimallit
    Mahtava ajansäästäjä suuren volyymin edustajille. Viestimallien avulla voit määrittää uuden oletusviestin ja määrittää useita muita mukautettuja viestimalleja. Jos huomaat lähettäväsi samoja dokumentteja samalla viestillä useita kertoja päivässä, käytä hetki tämän määrittämiseen.

• Yksityisiä viestejä vastaanottajille
    Tällä toiminnolla jokaiselle vastaanottajalle voidaan lähettää yksityinen viesti.

• Sallitut allekirjoitustyypit
    Oletusarvoisesti vain sähköinen allekirjoitus on käytössä. Maailmassa on kuitenkin yhä useita, jotka haluavat tulostaa ja faksata dokumenttinsa takaisin. Jos uskot, että jotkut asiakkaasi ovat tällä kannalla, ota Allekirjoituksen faksaaminen -asetus käyttöön.

• Lähettäjän allekirjoitusasetukset
    Tämä asetukset on suunniteltu käyttötapaukseen, jossa lähettäjä on dokumentin vasta-allekirjoittaja. Jos annat lähettäjien vasta-allekirjoittaa, kannattaa määrittää työnkulun mukaiset oletusarvot, jolloin minimoit määrää, jonka lähettäjien on säädettävä tapahtumaa kohden.

• Muistutukset
    Jos prosessi edellyttää, että määrität muistutuksia, tällä asetuksella voit määrittää muistutuksen toiston ja viestin, mikä lyhentää lähettäjien sykliaikaa.

• Allekirjoitetun asiakirjan salasanasuojaus
    Kun tämä asetus on käytössä, käyttäjän on annettava salasana, ennen kuin hän voi avata allekirjoitetun PDF-tiedoston tai tarkastella sitä verkossa.

Se aiheuttaa hiukan vaivaa, mutta suojaa hyvin.

• Allekirjoittajien henkilöllisyyden varmistusmenetelmät tililläni
    Adobe Signin avulla voit käyttää useita toisen tekijän allekirjoittajan todennusmenetelmiä. Käyttötapauksen mukaan voit sallia yhden tai useita näistä vaihtoehdoista ja voit sallia tai estää lähettäjiä valitsemasta menetelmää.

Huomautus: Mikä tahansa tai kaikki voidaan valita, mutta jos haluat ottaa Puhelintodennuksen käyttöön, sinun on ensin otettava Salli lähettäjien määrittää allekirjoittajan henkilöllisyyden varmistusasetukset vastaanottajakohtaisesti käyttöön.

• Asiakirjan voimassaolo
    Jos käyttötapauksessa on ”tilaisuusikkunoita”, kuten erikoishinta, joka on saatavilla vain XX seuraavan päivän ajan, voit määrittää tämän ikkunan ja pakottaa dokumentin vanhentumaan, jos sitä ei allekirjoiteta vaaditussa ajassa.

Jos otat tämän asetuksen käyttöön, on suositeltavaa ottaa käyttöön asetus Salli voimassaoloasetusten muokkaaminen dokumentin lähettämisen jälkeen. Sinun ei tarvitse jatkaa määräpäivää, mutta se mahdollisuus on hyvä olla olemassa.

• Uusi esikatselu- ja sisällönluontielämys
    Tällä asetuksella voidaan ottaa uusi sisällönluontitoiminto käyttöön. Sillä voit antaa myös käyttäjien vaihtaa uuden ja perinteisen sisällönluontitoiminnon välillä.

• Tarkista, aseta allekirjoitukset tai lisää lomakekentät
    Jos lisäät kenttiä dokumentteihin käytön aikana, ota vedä ja pudota -työkalu oletusarvoisesti käyttöön. Jos käytät versiohallittuja dokumentteja, poista käyttäjien mahdollisuus säätää kenttiä.

• Allekirjoitusjärjestys
    Useimmat (näkemämme) dokumentit allekirjoitetaan peräkkäin, ja tämä on oletusarvo. Jos useimmin käyttämäsi työnkulku hyödyntää rinnakkaista allekirjoitusprosessia, jossa kaikkia pyydetään allekirjoittamaan yhtä aikaa, voit määrittää sen tässä.

Voit myös antaa lähettäjän valita, mikä työnkulku parhaiten sopii hänen tapahtumalleen, jos käytät kumpaakin menetelmää.

Sähköpostin ylä-/alatunnisteen lataaminen – Enterprise Premium

Lisää brändäystä!

Kohdassa Tili > Sähköpostin asetukset on seuraavat:

S-postiviestin alatunniste – Tämä on koko tilin laajuinen asetus, joka sijoittaa tekstiviestin sähköpostiviestien alaosaan. Tämä on loistava paikka sijoittaa markkinointitietoja tai lakisääteisiä ilmoituksia.

Salli käyttäjille henkilökohtaiset alatunnisteet – Tämä asetus sallii yksittäisen käyttäjän määrittää oman allekirjoituksensa sisällön.

Ylä- ja alatunnisteen kuvat – Sähköpostiviestin ylä- ja alatunnisteet ovat logojen kaltaisia, mutta suurempia. Tämä tuo brändäyksesi esille sähköpostiviesteissäsi, jolloin asiakkaasi tietävät, keneltä sähköpostiviestit ovat peräisin.

Samoin kuin logoissa, JPEG-, GIF- ja PNG-kuvia tuetaan.

Käytä kuvaa, joka on 200 pikseliä korkea ja enintään 600 pikseliä leveä.

Kunkin asetuksen linkki on kohdassa Lataa uusi kuva. Tällöin voit selata kuvaa paikallisessa järjestelmässä. Valitse Tallenna.

Suojausasetusten määrittäminen – Enterprise Premium

Adobe Signin suojausasetukset vastaavat yleistä salasanasuojausasetusta, joka on sovelluksissa, joita olet hallinnut ja joissa on muutamia outoja dokumenttiasetuksia.

Määritä suojaus valitsemalla Tili > Tilin asetukset > Suojausasetukset.

• Kertakirjausasetukset
    Todentavatko käyttäjät joko Adobe- tai Google-käyttäjäkannasta? Jos näin on, ota vastaava asetus käyttöön ja poista ne asetukset käytöstä, joita et odota käytettävän.

• Muista minut -asetukset
    Tämä toiminto muistaa käyttäjän kirjautumistiedot määrätyn ajan. Valitse aika avattavasta luettelosta.

• Kirjautumisen salasanan käytäntö
    Tämä asetus määrittää, kuinka usein salasana on palautettava ja kuinka monta aiempaa salasanaa Adobe Sign muistaa, jotta toistuvia salasanoja ei käytetä.

• Kirjautumisen salasanan vahvuus
    Salasanan vaadittava vahvuus on tärkeä tilin suojauksen varmistamiseksi, joten tämä arvo kannattaa säätää niin korkeaksi kuin käyttäjät kestävät.

• PDF-salaustyyppi
    PDF-salaustasoissa on tiedettävä, mitä Readerin versiota allekirjoittajat todennäköisimmin käyttävät. Kehittyneemmät salaukset edellyttävät Readerin uudempia versioita.

Jos kohdeallekirjoittaja on jotakuinkin tekniikkaa osaava, voit aika turvallisesti määrittää tämän arvoksi 128-bittisen AESin. Acrobat 7 julkaistiin vuoden 2005 alussa, ja useimmat ihmiset ovat päivittäneet sen jälkeen.

• API
    Tällä asetuksella voit antaa sertifioimattomille sovelluksille luvan käyttää tällä tilillä olevia tietoja. Sen avulla voit antaa myös sellaisten käyttäjien kehittää Adobe Sign API -sovellusliittymää käyttäviä sovelluksia, jotka eivät ole tilin järjestelmänvalvojia.

• Sallitut IP-alueet
    Jos epäilet, että ulkoiset osapuolet yrittävät käyttää käyttäjiäsi, IP-alueen rajoittaminen on erinomainen puolustustoimi. Varmista vain, ettei kenenkään tarvitse työskennellä kotoa tai mobiililaitteella omistamiesi verkkojen ulkopuolella.

• Tilin jakaminen
    Tilin jakaminen on erinomainen toiminto alaisuudessasi olevien edustajien hallintaan, mutta voi olla viisasta hallita, keille he jakavat tilinsä. Useat ylläpitäjät luovat vain tilien jakamisia vain uusia käyttäjiä luotaessa ja poistavat tilinlaajuisen asetuksen käytöstä.

• Allekirjoittajan henkilöllisyyden varmistus
    Onko käyttäjien kirjauduttava ennen dokumentin allekirjoittamista? Käyttötapauksen mukaan tämä voi olla hyvä turvallisuustarkistus.

• Sopimuksen allekirjoitussalasana
    Tällä asetuksella voit soveltaa salasanakäytäntöä, kun haluat suojata dokumentin allekirjoittamista tai tarkastelemista.

• Sopimuksen allekirjoittamisen salasanan vahvuus
    Määritä salasanan vahvuus.

• Knowledge Based Authentication (KBA)
    Voit rajoittaa, kuinka monta kertaa allekirjoittajat voivat yrittää vahvistaa henkilöllisyytensä ennen sopimuksen peruuttamista.

APIn käyttöönotto tarvittaessa – Enterprise Premium

Aiotko käyttää API-rajapintaa? Jos käytössäsi on kehittäjä ja haluat integroida Adobe Signin nykyiseen CRM-järjestelmääsi (tai muuhun APIa käyttävään järjestelmään), harkitse tätä vaihtoehtoa.

Adobe Sign tukee kahdenlaista APIa, jotka ovat SOAP ja REST.

Valitse Tili > Adobe Sign API.

Adobe Document Cloud -sovellusliittymien käyttämiseen käyttäjätietojen käsittelyssä tarvitaan OAuth-tunnukset.

Voit luoda integrointiavaimen, jos käytössäsi on aiempi sovellus, joka ei tue OAuth-avainta.

Jos et näe integrointiavaimen luomislinkkiä, ota yhteyttä tukeen.

Tämän sivun muu sisältö

Kun API on otettu käyttöön, vasemmalla on Sovellusliittymän pyyntöloki -linkki. Tämä loki näyttää API-kutsujesi saapuvan XML-koodin, mikä voi olla korvaamattoman arvokasta vianmäärityksessä, jos kohtaat koodipohjaisia ongelmia.

REST API on saatavilla API-sovellukset-asetuksella.

Kun olet sivulla, napsauta Luo uusi sovellus -linkkiä, anna sovellukselle nimi ja napsauta Luo sovellus -painiketta.

Uusi sovellustunnus ja salaisuus luodaan heti, ja ne tulevat näyttöön.

Ryhmien määrittäminen – Enterprise Premium

Käyttäjien jakaminen toiminnallisiin ryhmiin voi olla hyödyllistä, erityisesti jos sinulla on erilaisia allekirjoitusvaatimuksia tai noudatettavia raportointirakenteita.

Adobe Signissa ryhmän luonti on ällistyttävän yksinkertaista. Valitse
Tili > Käyttäjät tai Tili > Ryhmät.

Kun olet Ryhmä-sivulla, napsauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa +-painiketta ja kirjoita uusi ryhmän nimi kenttään.

Käytettävissä on myös linkki ryhmän asetusten määrittämistä varten – näet Ryhmän asetukset -linkin napsauttamalla riviä. Nämä asetukset ovat lähes samat kuin Globaaliasetukset, jotka on määritetty tilitasolla, mutta koska ryhmät ovat tilin aliobjekti, ryhmän asetukset ohittavat tilin asetukset.

Huomaat myös, että ryhmän nimi on aina päivitettävissä, joten jos sinun on muutettava ryhmän nimeä, se ei ole ongelma.

Käyttäjien lisääminen – Enterprise Premium

Viimeinkin on aika lisätä käyttäjiä!

Voit luoda uusia käyttäjiä Adobe Signissa kahdella tavalla:

Yksi kerrallaan

tai

massaluontina CSV-tiedoston avulla.

Yhden käyttäjän menetelmä on hyvin yksinkertainen. Valitse
Tili > Käyttäjät ja napsauta hakuruudun vieressä olevassa työkalupalkissa olevaa +-painiketta. Luo-valintaikkuna tulee näyttöön.

Täytä Sähköpostiosoite-, Etunimi- ja Sukunimi-kentät ja valitse ryhmä, johon käyttäjä määritetään (jos se on tarpeen).

Näytössä on myös Näytä heidän sopimuksensa -valintaruutu. Tämä asetus luo tilin jakamisen uudesta käyttäjästä ylläpitäjäkäyttäjääsi. Jos sinun on valvottava uuden edustajasi tapahtumia, valitse tämä valintaruutu.

Jos et tee näin, voit edelleen luoda jakamisen, sinun on vain käytettävä tilin jakamisominaisuutta.

Kun luot käyttäjän, antamaasi osoitteeseen lähetetään sähköpostiviesti, jossa pyydetään antamaan salasana, ja kun salasana on määritetty, käyttäjä on aktiivinen ja valmis lähettämään ensimmäisen dokumenttinsa!

Eräluontimenetelmä on täällä: valitse Tili > Käyttäjät ja napsauta hakuruudun vieressä olevassa työkalupalkissa olevaa +-painiketta. Valitse Luo-valintaikkunasta Luo joukko käyttäjiä.

Prosessissa luodaan CSV-tiedosto, jossa on ainakin sähköpostiosoite- ja etu-/sukunimisarakkeet. Tarkan muodon voit katsoa CSV-mallitiedostosta – napsauta Lataa CSV-mallitiedosto -linkkiä. Valmistele tiedosto määritetyssä muodossa. Kun tiedosto on valmis, napsauta Selaa-painiketta ja valitse tiedosto.

Tämän prosessin ainoa huono puoli on se, ettet voi jakoa käyttäjästä ylläpitäjätiliisi.