Sopimuksen lähettäminen samaan sähköpostiosoitteeseen kaksi kertaa

Joskus kahdella tai useammalla ihmisellä on yhteinen sähköpostiosoite, ja molempien tai kaikkien allekirjoitukset on saatava yhteen dokumenttiin.

Tämä voidaan tehdä helposti Adobe Signin avulla käyttämällä samaa prosessia kuin yksilöllisten allekirjoitusten hankkimisessa eri sähköpostiosoitteista.

Yksilöllinen laillinen allekirjoitus vaatii yksilöllisen lokiin merkittävän tapahtuman, joten sinun täytyy lisätä yhtä monta vastaanottajaa kuin allekirjoittajia on.  Tässä tapauksessa kaikilla vastaanottajilla on sama sähköpostiosoite.

Pikaopas

1. Kirjoita Lähetä-sivulla sähköpostiosoite Vastaanottajat-osaan kerran jokaisen allekirjoittajan osalta.
    1.  Jos allekirjoittajia on kaksi, vastaanottajia tulee olla kaksi; jos allekirjoittajia on kolme, vastaanottajia tulee olla kolme jne.
  2. Vedä ja pudota, liitä tai valitse lähetettävä dokumentti
  3. Valitse Esikatselu- ja Lisää allekirjoitus -kentät
  4. Valitse Seuraava
  5. Vedä kentät dokumenttiin ensimmäistä allekirjoittajaa varten
  6. Valitse seuraava allekirjoittaja avattavasta Vastaanottajat-valikosta
    1. Toinen vastaanottaja vastaa sähköpostiosoitteen toista esiintymää luettelossa
  7. Vedä kentät dokumenttiin toista allekirjoittajaa varten
  8. Toista vaiheet 6–7 sopimuksen jokaisen vastaanottajan osalta
  9. Valitse Lähetä.

Vaihekohtaiset ohjeet

1. Kirjoita Lähetä-sivulla sähköpostiosoite Vastaanottaja-kenttiin – kerran jokaisen sopimuksen allekirjoittajan osalta

Alla olevassa esimerkissä kolme allekirjoittajaa allekirjoittaa samasta sähköpostiosoitteesta:

Kaksi vastaanottajaa, joilla on sama sähköpostiosoite
  2. Vedä ja pudota tiedosto Tiedostot-kohtaan tai valitse Lisää tiedostot-linkki asiakirjan liittämiseksi kirjastosta tai verkosta.

Liitä dokumentti
  3. Valitse Esikatselu- ja Lisää allekirjoitus -kentät ja sitten Seuraava.

Ota Esikatselu- ja Lisää allekirjoitus -kentät käyttöön
  4. Kirjoittamasi sähköpostiosoitteen ensimmäinen esiintymä (vastaanottajaluettelon yläpäässä) vastaa ensimmäistä allekirjoittajaa.

• Huomaa värilliset ruudut yksittäisten vastaanottajien vieressä. Niiden väri vastaa kyseiselle vastaanottajalle määritettyjen kenttien värimerkintöjä.
    • Kun vastaanottaja on aktiivinen, värillinen ruutu vastaanottajan vieressä on valittuna.
    • Kaikki aktiivisena olevalle vastaanottajalle asetetut kentät määritetään automaattisesti kyseiselle vastaanottajalle.

Vedä ensimmäisen vastaanottajan kentät oikeanpuoleisesta palkista asiakirjaan.

Lisää ensimmäiset allekirjoittajakentät
  5. Valitse avattavasta Vastaanottajat-valikosta sähköpostiosoitteen toinen iteraatio.

• Toisella allekirjoittajalla on erivärinen ruutu.
    • Kun olet valinnut toisen allekirjoittajan, näet valintamerkin toisen allekirjoittajan ruudussa.
    • Toinen allekirjoittaja näkyy nyt käyttöliittymässä vastaanottajana.
    Lisää toinen kenttien sarja toiselle allekirjoittajalle
  6. Vedä ja pudota toisen vastaanottajan kentät tarvittaviin paikkoihin asiakirjassa.

• Asetetuissa kentissä on toista vastaanottajaa vastaavat värimerkinnät.
    Valitse sähköpostin toinen esiintymä

Huomautus:

Aktiivisille vastaanottajalle määritetyt kentät näkyvät käyttöliittymässä kirkkaampina kuin muille vastaanottajille määritetyt kentät (jotka näkyvät harmaina).

7. Vaiheen teksti

Toista vaiheet 5–6 mahdollisten muiden vastaanottajien osalta.

field_placment
  8. Kun olet lisännyt kaikki tarvittavat kentät, valitse Lähetä.

Send