Lähettäjä voi sopimusta luodessaan asettaa allekirjoitetulle PDF-dokumentille erityisen salasanan. Tämä salasana vaaditaan allekirjoitetun PDF-tiedoston avaamiseen ja tarkastelemiseen.

Salasanan asettaminen PDF-tiedoston kopion tarkastelun suojaamista varten

Lähettäjä voi sopimusta luodessaan asettaa allekirjoitetulle PDF-dokumentille erityisen salasanan. Tämä salasana vaaditaan allekirjoitetun PDF-tiedoston avaamiseen ja tarkastelemiseen.

Jos valitset Näytä salasana -valintaruudun, salasanakentän sisältö tulee näkyviin. Näin sinun on helpompi varmistua siitä, että kenttien sisältö on sama.

Jos salasanat eivät täsmää, näet virhekuvakkeen toisessa salasanakentässä.

Huomautus:

Huomioi, että määrittämäsi allekirjoitetun PDF-tiedoston salasana upotetaan kyseiseen PDF-tiedostoon, eikä sitä voi palauttaa tai nollata.

• Jos allekirjoitetun PDF-tiedoston salasana katoaa tai unohtuu, PDF-tiedostoa ei voi avata.

Salasanoissa voi olla vain kirjaimia ja numeroita. Erikoismerkkejä ei sallita. Esimerkiksi:

` ~  ! @ # $ % ^ & * ( ) _ + - = [ ] \    ;  '  ,  . / { }  |  : " < >?

signed_document_password