Tällä sivulla kuvataan, miten voit lunastaa Adobe Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyyden tai valokuvausjäsenyyden koodin.

Onnittelut, jos olet oikeutettu Adobe Stock ‑lahjaan! Osoitteesta CompEXT@adobe.com lähetetty sähköpostiviesti sisältää lunastuskoodisi. Voit lunastaa koodin toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

1. Vaiheen teksti

Avaa osoitteesta CompEXT@adobe.com lähetetty sähköpostiviesti ja etsi lunastuskoodi sekä koodin lunastamiseen tarvittava linkki. Huomaa, että sinun ei tarvitse tehdä tätä heti. Voit lunastaa koodin 31. heinäkuuta 2021 asti.

Sähköpostiviesti, jossa näkyvät lähettäjä- ja aihekentät
    Esimerkki Saapuneet-kansiossa olevasta sähköpostiviestistä
  2. Vaiheen teksti

Kun napsautat koodin lunastuslinkkiä, siirryt sivulle, jolla voit antaa lunastuskoodisi ja aktivoida jäsenyytesi.

Huomautus:

Jos saat virheilmoituksen, jonka mukaan koodisi on virheellinen, sinulla voi olla aktiivinen jäsenyys ja voit asua Venäjällä, Ukrainassa, Turkissa, Israelissa, Hongkongissa, Intiassa, Malesiassa, Filippiineillä, Etelä-Koreassa, Singaporessa, Taiwanissa, Thaimaassa, Argentiinassa, Kolumbiassa, Chilessä, Perussa, Ecuadorissa, Uruguayssa tai Venezuelassa. Sinun on odotettava 30 päivää nykyisen maksullisen jäsenyytesi päättymisen jälkeen, jotta voit lunastaa 12 kuukauden Creative Cloud ‑lahjatilauksen koodin. Saat apua ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Sivu, jolla lunastuskoodi annetaan
    Kirjoita koodi ruutuihin (#2)
  3. Vaiheen teksti

Saat mahdollisuuden pitää jäsenyytesi voimassa tämän koodin vanhentumisen jälkeen antamalla luottokorttinumerosi: Sinulta ei veloiteta mitään ennen lunastuskoodisi 12 kuukauden jakson päättymistä. Voit hyväksyä ehdot (1) tai valita Muistuta minua myöhemmin (2). Jos valitset Hyväksy ehdot, siirryt ikkunaan, jossa voit antaa luottokorttisi tiedot tilauksesi uudistamiseksi lahjajakson lopussa. Jos valitset Muistuta minua myöhemmin, tilaustasi ei uudisteta lahjajakson lopussa. Siirryt ikkunaan, jossa voit aloittaa Creative Cloudin käytön. Tämä osoittaa, että jäsenyytesi on aktivoitu.

Valitse, haluatko pitää jäsenyytesi voimassa
    Hyväksy (1) tai pyydä muistuttamaan uudistamisesta myöhemmin (2)
  4. Vaiheen teksti

Lopuksi sinua pyydetään antamaan hieman tietoja Creative Cloudiin liittyvästä käyttöelämyksestäsi.

Kyselyikkuna
    Ilmoita kokemustasosi

Nauti ohjelmistostasi!