Vianmääritys ja ohje

Saat ohjeet muun muassa Acrobat DC:n, Acrobat 2020:n ja 2017:n sekä Acrobat Readerinlataamiseen ja asentamiseen ja lisäksi yleisten asennus- ja vianmääritysongelmien ratkaisemiseen.

Katso, miten Acrobat DC:n asennus poistetaan ja asennetaan uudelleen Windows- tai macOS-laitteella, kokeiluversiona ja toiselle tietokoneelle.

Henkilökohtainen Acrobat DC -käyttöoikeutesi oikeuttaa asentamaan Acrobatin useampaan kuin yhteen tietokoneeseen ja aktivoimaan sen (kirjautumaan sisään) kahdella tietokoneella.

Korjaa Adobe-sovellusten virheet, jos sait virhekoodin tai -numeron, tai katso ohjeita yleisten Acrobat-asennusvirheiden ratkaisemiseen.

Katso yleiset ratkaisut Acrobat DC:n satunnaisten kaatumisten korjaamiseen Windows-laitteilla, virheraporttien lähettämiseen tai vikojen raportointiin.

Jos Acrobat tai Acrobat Reader kaatuu ensimmäisellä käyttökerralla, syynä on luultavasti yhteensopivuusongelma Acrobatin ja tiettyjen Nvidia-ohjainten välillä.

Kokeile suosituimpia ratkaisujamme, jos Acrobat vaatii sinua toistuvasti kirjautumaan sisään.

Lue, miten Acrobat DC aktivoidaan ja miten aktivointi-, lisensointi- ja kirjautumisongelmat ratkaistaan.

Lue kaikki Adobe Acrobat DC:n käyttöliittymästä ja Workspaces-perusteista, kuten työkaluista, valikoista ja oletusasetuksista.

Lue, miten muun muassa tekstiä lisätään tai korvataan, kirjasimia vaihdetaan, teksti tasataan, tekstin kokoa muutetaan PDF-tiedostossa.

Voit nopeasti ja helposti vaihtaa Acrobatin oletuskirjasinta, jota käytetään lisättäessä tekstiä ja varakirjasimena PDF-tiedostojen muokkauksessa.

Voit helposti luoda älykkään PDF-lomakkeen muuntamalla skannatun paperin, Microsoft Word- tai Excel-tiedoston tai muun lomakkeen. Voit myös luoda uuden lomakkeen suoraan Acrobatissa.

Katso, miten PDF-lomakkeeseen lisätään lomakekenttiä muun muassa tekstiruutujen ja päivämääräkenttien luomiseksi, laskelmien suorittamiseksi tai mukautettujen komentosarjojen käynnistämiseksi.

Yhdistä useampi tiedosto yhdeksi PDF-tiedostoksi ja järjestä sivut oikeaan järjestykseen tietokoneella tai selaimessa.

Yhteisö

Kysy kysymyksiä, niin saat vastauksia asiantuntijoilta.