Vianmääritys ja ohje

Lataa & asenna

Voit ladata sovellukset Creative Cloud -verkkosivulta. Kirjaudu Adobe-tilillesi, jos näet kehotteen, ja valitse sitten Lataa tai Asenna. Lisätietoja on artikkelissa Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen.

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta latauksen ja asennuksen vianmääritysopas.

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen kokeiluversion Creative Cloud -verkkosivulta. Lataa kokeiluversio kirjautumalla sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Lue, miten Creative Cloud -kokeiluversio ladataan ja asennetaan.

Voit asentaa Creative Cloud -sovellukset enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa Creative Cloud -sovelluksen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Tilienhallinta

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Unohditko salasanasi? Katso, miten se palautetaan ja muutetaan.

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Päivitä tai muuta tilausta näiden vaiheittaisten ohjeiden avulla.

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Jos peruutat jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Opi peruuttamaan Creative Cloud -jäsenyys ja ymmärtämään Adoben tilausehdot.

Pilvipalvelut

Creative Cloud -tietokonesovelluksella hallitset keskitetysti Creative Cloud -jäsenyyteen sisältyviä kymmeniä sovelluksia ja palveluja. Opi lataamaan sovelluksia, jakamaan tiedostoja, etsimään kuvia ja paljon muuta

Creative Cloud -tiliin sisältyy verkkotallennustilaa, jonka avulla voit käyttää tiedostojasi miltä tahansa laitteelta tai tietokoneelta. Tutustu tähän oppaaseen ja opi tallentamaan ja jakamaan sisältöä. Voit tarkistaa tallennustilan määrä seuraavilla ohjeilla: Pilvitallennustilan määrän selvittäminen.

Creative Cloud -kirjastojen avulla voit käyttää, järjestellä ja jakaa luovia resursseja. Katso ohjeet lyhyestä oppaasta Hallitse resursseja Creative Cloud -kirjastojen avulla. Lisätietoja saat kohdasta Creative Cloud -kirjastot.

Opi Kirjasinten lisääminen Adobe-kirjasimet-palvelusta saadaksesi ne käyttöön kaikissa Creative Cloud -sovelluksissa.

Adobe Asset Link sujuvoittaa luovien käyttäjien ja markkinoijien välistä yhteistyötä sisällönluontiprosessissa. Se yhdistää Adobe Experience Manager Assetsin (AEM Assets) Creative Cloudin InDesign-, Photoshop- ja Illustrator-tietokonesovelluksiin. Adobe Asset Link ‑paneelissa luovien alojen osaajat voivat käyttää ja muuttaa AEM Assetsiin tallennettuja sisältöjä heille tutuimmista luovista sovelluksista poistumatta. Lisätietoja on sivulla Adobe Asset Link.

Oppilaitokset, työryhmät ja yritykset

Mene kohtaan Lunasta Creative Cloud -jäsenyys ja noudata Adobe-tiliin sisäänkirjautumisen (tai tilin luomisen) ja ostoksen lunastamisen ohjeita. Lisätietoja saat kohdasta Sarjanumerot, lunastus- ja tuotekoodit | Student and Teacher Edition -versiot.

Potkaise oppiminen käyntiin kokeilemalla näitä pikaoppaita, jotka on luotu erityisesti opiskelijoita varten.

Tutustu Enterprisen Opettelu & tuki -sivun oppaisiin, työkaluihin, päivityksiin, tukeen ja moniin muihin resursseihin.

Katso kohdan Creative Cloud Työryhmille (loppukäyttäjät) ohjeista, miten lataat ja asennat ensimmäisen sovelluksen, käytät Creative Cloud -työpöytäsovellusta ja paljon muuta. Jos tarvitset apua Creative Cloudin työryhmäversion ylläpitämisessä, katso kohta Creative Cloud Työryhmille (järjestelmänvalvojat).

Yleiset ongelmat

Käytä rajoitetun käyttöoikeuden korjaustyökalua (Limited Access Repair Tool), jos saat virheen ”Käyttöoikeutesi Adoben sovelluksiin ja palveluihin saattaa olla rajoitettu”.

Kesäkuussa 2016 julkaistun version myötä Creative Cloud -sovellukset käyttävät nyt Microsoftin Visual C++ 2015 -suorituspalveluja. Sen vuoksi saatat joutua asentamaan päivityksiä Windows-käyttöjärjestelmääsi.

Sinun on kirjauduttava sisään tiliisi säännöllisesti lisenssin tarkistamiseksi – kuukausittaiset jäsenet 30 päivän välein ja vuosittaiset jäsenet 99 päivän välein. Lisäksi sinun on kirjauduttava sisään, kun lataat tai päivität Creative Cloud -sovelluksia. Lisätietoja on kohdassa Adobe Creative Cloud -sovellusten aktivoiminen ja aktivoinnin poistaminen.

Jos sovellus näyttää pyörivän pyörän tai tyhjän valkoisen näytön, kokeile tämän artikkelin ratkaisuja.

Jos poistat Creative Cloud -työpöytäsovelluksen ja asennat sen uudelleen osana vianetsintää, Creative Cloud -työpöytäsovelluksen Kirjastot-paneeli saattaa lopettaa toimintansa. Ratkaise ongelma kokeilemalla tässä artikkelissa kuvattua ratkaisua.