Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten Acrobat ladataan ja asennetaan?

Lataa Acrobat suoraan Acrobat-verkkosivustolta. Lataa kirjautumalla sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Katso asennusohjeet kohdasta Adobe Acrobat DC -tilauksen lataaminen ja asentaminen.

Miksi Acrobat ei lataudu?

Opi ratkaisemaan Acrobatin latausongelmia.

Voinko ladata Acrobatin kokeiluversion?

Kyllä! Lataa Acrobatin kokeiluversio Acrobat-verkkosivustolta. Lataa kokeiluversio kirjautumalla sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Tarkat ohjeet ovat kohdassa Adobe Acrobat Pro DC -kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa Acrobatin toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Acrobatin enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy kirjautua ulos jommankumman aikaisemman koneen ohjelmasta. Valitse Ohje > Kirjaudu sisään/ulos. Lisätietoja saat kohdasta Adobe-tuotteiden aktivoiminen ja aktivoinnin poistaminen.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sittenMuuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Miten tilaus peruutetaan?

PDF-tiedostoihin liittyvät ongelmat

Olen juuri tehnyt päivityksen. Missä kaikki komennot ovat?

Tutustu Acrobat DC -käyttöliittymään. Lue, miten löydät oikeat työkalut ja suoritat lähes minkä tahansa PDF-tiedostoihin liittyvän tehtävän Acrobat Tool Center -työkalukeskuksen avulla.

Miksi PDF-tiedosto ei tulostu?

Miksi PDF-tiedostoa ei voi avata?

Useat tekijät saattavat estää PDF-tiedoston avaamisen. Etsi ongelman ydin PDF-tiedosto ei avaudu -kohdan ohjeiden avulla.

Miksi PDF-tiedoston katseleminen verkossa ei onnistu?

Voit ratkaista yleisimmät PDF-tiedostojen näyttämiseen liittyvät ongelmat, kun noudatat ohjeita kohdassa PDF-tiedostojen verkossa näyttämisen vianmääritys.

Miksi PDF-tiedostot eivät näy oikein verkossa?

Monet verkkoselaimet, kuten Chrome, Firefox ja Safari, käyttävät nykyään omaa PDF-katseluohjelmaa Adobe PDF -laajennuksen sijaan. Saat parhaan tuloksen, kun määrität selaimen avaamaan verkossa olevat PDF-tiedostot Adobe PDF -laajennuksella.

Yleiset ongelmat

Mitä Document Cloudiin sisältyy?

Document Cloud sisältää Acrobatin ja Adobe Signin sekä verkko- ja mobiilisovelluksia. Acrobat Readerin mobiilisovelluksen avulla voi luoda, muokata, kommentoida ja allekirjoittaa PDF-dokumentteja suoraan puhelimella tai tabletilla. Document Cloudin verkkosovelluksilla voi käyttää PDF-dokumentteja ja hallinnoida sähköisiä allekirjoituksia selaimessa millä tahansa tietokoneella. Katso lisätietoja ohjeesta Adobe Document Cloudin usein kysytyt kysymykset.

Missä tiedostoni ovat?

Valitse Acrobat- tai Reader-ohjelmassa Aloitus > Document Cloud. Voit myös käyttää tiedostoja verkossa ja hyödyntää muita Document Cloud -työkaluja. Siirry osoitteeseen https://documents.adobe.com. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksella (yleensä sähköpostiosoite) ja salasanalla.Lisätietoja löytyy ohjeesta Missä tiedostoni ovat?.

Voiko Acrobatia käyttää verkossa?

Document Cloud -verkkosivustolla voit käyttää monia Acrobatin suosikkityökalujasi verkossa. PDF-tiedostojen luominen, järjestäminen, jakaminen ja tallentaminen.Katso ohjeet PDF-tiedostojen käyttäminen verkossa -opastusohjelmasta.

Miten tiedoston voi lähettää allekirjoitettavaksi?

Adobe Signin käytön aloittaminen. Määritä käyttäjätili ja opi erilaisia tapoja dokumenttien lähettämiseen allekirjoitettavaksi.

Voiko skannattua sivua muokata tai voiko sen viedä MS Word -ohjelmaan?

Tämän yksivaiheisen ohjeen avulla voi muuntaa skannatun dokumentin muokattavaksi PDF-tiedostoksi.Export PDF -verkkotyökalun avulla voi viedä skannatun PDF-tiedoston suoraan Word-, Excel- tai RTF-tiedostoon. Katso Optisen tekstintunnistuksen käyttäminen Adobe Export PDF -työkalussa.