Acrobat DC

Etsi vastauksia, opastusohjelmia ja vaiheittaisia ohjeita

Adobe Sign

Etsi vastauksia, opastusohjelmia ja vaiheittaisia ohjeita.

Acrobat Reader DC

Etsi vastauksia ja vaiheittaisia ohjeita.

Vianmääritys ja ohje

Lataa Acrobat Pro DC tai Standard DC Adove-sovellusten lataussivustolta. Kirjaudu sisään antamalla Adobe ID -tunnuksesi ja salasanasi ja suorita lataus loppuun. Katso asennusohjeet kohdasta Adobe Acrobat DC -tilauksen lataaminen ja asentaminen.

Opi ratkaisemaan Acrobatin latausongelmia.

Kyllä! Lataa Acrobatin kokeiluversio Acrobat Pro DC -kokeiluversion verkkosivustolta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ja lataa kokeiluversio. Tarkat ohjeet ovat kohdassa Adobe Acrobat Pro DC -kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Voit asentaa Acrobatin enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, kirjaudu ulos toiselta aiemmista koneista. Valitse Ohje > Kirjaudu sisään/ulos. Lisätietoja on artikkelissa Acrobat DC:n asentaminen ja käyttö uudella tietokoneella.

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Tutustu Acrobat DC -käyttöliittymään. Lue, miten löydät oikeat työkalut ja suoritat lähes minkä tahansa PDF-tiedostoihin liittyvän tehtävän Acrobat Tool Center -työkalukeskuksen avulla.

Useat tekijät saattavat estää PDF-tiedoston avaamisen. Etsi ongelman ydin PDF-tiedosto ei avaudu -kohdan ohjeiden avulla.

Voit ratkaista yleisimmät PDF-tiedostojen näyttämiseen liittyvät ongelmat, kun noudatat ohjeita kohdassa PDF-tiedostojen verkossa näyttämisen vianmääritys.

Monet verkkoselaimet, kuten Chrome, Firefox ja Safari, käyttävät nykyään omaa PDF-katseluohjelmaa Adobe PDF -laajennuksen sijaan. Saat parhaan tuloksen, kun määrität selaimen avaamaan verkossa olevat PDF-tiedostot Adobe PDF -laajennuksella.

Document Cloud sisältää Acrobatin ja Adobe Signin sekä verkko- ja mobiilisovelluksia. Acrobat Readerin mobiilisovelluksen avulla voi luoda, muokata, kommentoida ja allekirjoittaa PDF-dokumentteja suoraan puhelimella tai tabletilla. Document Cloudin verkkosovelluksilla voi käyttää PDF-dokumentteja ja hallinnoida sähköisiä allekirjoituksia selaimessa millä tahansa tietokoneella. Katso lisätietoja ohjeesta Adobe Document Cloudin usein kysytyt kysymykset.

Valitse Acrobat- tai Reader-ohjelmassa Aloitus > Document Cloud. Voit myös käyttää tiedostoja verkossa ja hyödyntää muita Document Cloud -työkaluja. Siirry osoitteeseen https://documentcloud.adobe.com. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksella (yleensä sähköpostiosoite) ja salasanalla.Lisätietoja löytyy ohjeesta Missä tiedostoni ovat?.

Document Cloud -verkkosivustolla voit käyttää monia Acrobatin suosikkityökalujasi verkossa. PDF-tiedostojen luominen, järjestäminen, jakaminen ja tallentaminen.Katso ohjeet PDF-tiedostojen käyttäminen verkossa -opastusohjelmasta.

Katso, miten asiakirjoihin saa muiden allekirjoituksen Fill & Sign -työkalulla työpöydällä, verkossa tai mobiilisovelluksella.

Tämän yksivaiheisen ohjeen avulla voi muuntaa skannatun dokumentin muokattavaksi PDF-tiedostoksi.Acrobat Export PDF -verkkotyökalun avulla voi viedä skannatun PDF-tiedoston suoraan Word-, Excel- tai RTF-tiedostoon. Katso Optisen tekstintunnistuksen käyttäminen Adobe Acrobat Export PDF -työkalussa.