Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten Dreamweaver ladataan ja asennetaan?

Voit ladata Dreamweaverin Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi suorittaaksesi latauksen. Lisätietoja, mukaan lukien vanhempien versioiden asentamisesta tai päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdastaCreative Cloud -sovellusten lataaminen ja asentaminen.

Miksi Dreamweaver ei asennu?

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta lataamisen ja asentamisen vianmääritysopas.

Voinko ladata Dreamweaverin kokeiluversion?

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa Dreamweaverin toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Dreamweaverin ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sittenMuuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Miten päivitän tai muutan jäsenyyteni?

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja vaihtaaksesi tilaustasi.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Kuinka peruutan sen ja mitä tapahtuu tiedostoilleni?

Jos keskeytät jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Lue kuinka peruuttaa erityyppisiä Creative Cloud -jäsenyyksiä ja ymmärtää Adoben tilausehtoja.

Yleisiä tehtäviä

Kuinka luon yhteyden FTP-palvelimelle?

Kuinka teen FTP-asetusteni vianmäärityksen?

Kuinka tuon tai vien sivustoni?

Lue, kuinka kaikki sivuston asetukset tuodaan ja viedään, mukaan lukien FTP-yhteysasetukset yhdeltä koneelta tai Dreamweaverin asennuksesta toiseen.

Kuinka lisään linkkejä?

Mikä on CSS Designer?

Reagoivat verkkosivustot

Kuinka voin suunnitella reagoivan verkkosivuston? Onko Bootstrap-käynnistys tuettu?

Voinko esikatsella sivustoani mobiililaitteessa, ennen kuin julkaisen sen?

En voi esikatsella sivujani laitteessa. Mikä on vikana?

Kokeile ratkaisuja tässä vianmääritysoppaassa koskien Esikatselua laitteessa ratkaistaksesi ongelman.

Kuinka esikatselen sivuja selaimessa?

Käytä Reaaliaikanäkymää saadaksesi mahdollisimman tarkka näkemyksen siitä, miltä sivu näyttää verkkoselaimessa. Lue lisää tästä artikkelista aiheesta sivujen esikatselu.

Yleiset ongelmat

Dreamweaver jumiutuu ja kaatuu. Miten voin korjata tämän?

Oletusarvotiedostojen palauttaminen voi usein ratkaista odottamattoman käyttäytymisen ja virheet. Voit myös kokeilla tässä Dreamweaverin vianmääritysoppaan ratkaisuja, jotka voivat auttaa erilaisten ongelmien ratkaisemista.

Gitin käyttö Dreamweaverissä aiheuttaa virheitä. Miten voin korjata tämän?

Jos varaston kloonaaminen aiheuttaa virheitä, lue tämä vianmääritysartikkeli. Jos olet Mac-käyttäjä, jolla on ongelmia Xcode-ponnahdusikkunan kanssa, lue tämä vianmääritysartikkeli.

Saan JavaScript-virheilmoituksen. Mitä voin tehdä?

Seuraa ratkaisuja tässä vianmääritysoppaassa JavaScript-virheiden ratkaisuun Dreamweaverissä.

Onko olemassa mitään asiakirjaa, mikä auttaa minua ongelmani vianetsinnässä?

Kokeile ratkaisuja tässä Tee se itse -vianmäärityspaketissa Dreamweaverin ongelmien ratkaisemiseksi.

Minulta puuttuu joitakin lisäosia. Kuinka ne asennetaan?

Voit asentaa laajennukset ja lisäosat kaikkiin Creative Cloud -sovelluksiin Creative Cloud työpöytäsovelluksen kautta.