Vianmääritys ja ohje

Voit ladata Dreamweaverin Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi suorittaaksesi latauksen. Lisätietoja, mukaan lukien vanhempien versioiden asentamisesta tai päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataaminen.

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta lataamisen ja asentamisen vianmääritysopas.

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Voit asentaa Dreamweaverin ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja vaihtaaksesi tilaustasi.

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Jos keskeytät jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Opi peruuttamaan Creative Cloud -jäsenyys ja ymmärtämään Adoben tilausehdot.

Lue, kuinka kaikki sivuston asetukset tuodaan ja viedään, mukaan lukien FTP-yhteysasetukset yhdeltä koneelta tai Dreamweaverin asennuksesta toiseen.

Kokeile ratkaisuja tässä vianmääritysoppaassa koskien Esikatselua laitteessa ratkaistaksesi ongelman.

Käytä reaaliaikaista esikatselua saadaksesi mahdollisimman tarkan kuvan siitä, miltä sivu näyttää verkkoselaimessa. Lue lisää tästä artikkelista aiheesta sivujen esikatselu.

Lue tämä virheenmääritysartikkeli, jos reaaliaikainen esikatselu ei toimi Dreamweaverissa.

Napsauttamalla tätä voit oppia sallimaan Dreamweaverille muiden ohjelmien käytön macOS:n versiossa 10.14 Mojave.

Oletusarvotiedostojen palauttaminen voi usein ratkaista odottamattoman käyttäytymisen ja virheet. Voit myös kokeilla tässä Dreamweaverin vianmääritysoppaan ratkaisuja, jotka voivat auttaa erilaisten ongelmien ratkaisemista.

Ongelma voi johtua siitä, että SSH-tunnuslausetta ei tueta säilöä kloonattaessa. Mac-tietokoneella syynä voi olla Xcode-ponnahdusikkunan ongelma.

Lue, miten säilön kloonauksen SSH-tunnuslauseongelma ratkaistaan tai miten Xcode-ponnahdusikkunaongelma kierretään.

Seuraa ratkaisuja tässä vianmääritysoppaassa JavaScript-virheiden ratkaisuun Dreamweaverissä.

Kokeile ratkaisuja tässä Tee se itse -vianmäärityspaketissa Dreamweaverin ongelmien ratkaisemiseksi.

Voit asentaa laajennukset ja lisäosat kaikkiin Creative Cloud -sovelluksiin Creative Cloud -työpöytäsovelluksen kautta.

Yhteisö

Liity keskusteluun.