Vianmääritys & ohje

Kyllä! Kaikeksi onneksi voit käyttää Illustratorin automaattista tietojen palautusta ja luultavasti saada takaisin suurimman osan työstäsi, vaikka et olisikaan tallentanut tiedostoa äskettäin.

Katso artikkelista Sen ongelman ratkaiseminen, että Illustrator kaatuu käynnistettäessä ohjeet perustarkistusten ja -korjausten tekemiseen ja etsi ratkaisu kaatumisongelmaasi.

Selvitä grafiikkasuorittimen valmistaja ja päivitä grafiikkasuoritinohjaimet.

Päivitä Wacom-ohjaimet.

Poista kaikkien Microsoft Visual C++ -esiintymien asennus tietokoneelta ja asenna uusin versio.

Lisätietoja vioittuneiden kirjasinten tunnistamisesta ja poistamisesta on artikkelissa Kirjasinongelmien vianmääritys.

Napsauta sovelluspalkissa GPU Performance -kuvaketta ja valitse GPU Performance. Lue lisää GPU Performance -toiminnosta.

Kokeile näitä tekniikoita Illustratorin suorituskyvyn optimoimiseksi Windows- tai Mac OS X -käyttöjärjestelmissä.

Illustrator toimii sellaisenaan Apple Silicon M1 -sirua käyttävillä Apple-tietokoneilla 1,5-kertaisella nopeudella verrattuna vastaaviin aikaisempien sukupolvien järjestelmiin. Lisätietoja on artikkelissa Illustrator Apple Siliconia varten.

Voit määrittää asetukset kirjasinten, kuvien ja muiden tietojen upottamiseen valittuasi Tiedosto > Tallenna nimellä tai Tiedosto > Tallenna kopio. Vaihtoehdot vaihtelevat valitsemastasi tiedostomuodon mukaan. Lue lisää aiheesta kuvamateriaalin tallentaminen.

Tämä opetusohjelma opastaa luomaan yksilöllisen logon vektoripohjaisilla kuvilla. Katso ohjeet läpinäkyvyyden tarkistamiseen ja muuttamiseen tästä artikkelista, jossa käsitellään läpinäkyvyyttä ja sekoitustiloja.

Voit luoda realistista 3D-grafiikkaa yhdistämällä tehosteita ja valaistusta Adobe Substancesta noudettuihin materiaaleihin.

Voit sekoittaa objekteja iPadilla tai tietokoneella Sekoita-työkalulla.

Illustrator tarjoaa useita tapoja leikata, jakaa ja rajata objekteja, mukaan lukien veitsi- ja saksityökalut.

Illustrator käyttää rajaamisen sijaan maskeja kuvan osien piilottamiseksi. Lue, kuinka käyttää ja muokata leikkausmaskeja.

Voit ladata Illustratorin Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi suorittaaksesi latauksen. Lisätietoja, mukaan lukien vanhempien versioiden asentamisesta tai päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataaminen.

Sinun kannattaa myös perehtyä Illustratorin järjestelmävaatimuksiin ja varmistaa järjestelmäsi yhteensopivuus päivitystemme kanssa. Illustrator toimii sellaisenaan Apple Silicon M1 -sirua käyttävillä Apple-tietokoneilla. Lisätietoja on artikkelissa Illustrator Apple Siliconia varten.

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta latauksen ja asennuksen vianmääritysopas.

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Lue, miten Creative Cloud -kokeiluversio ladataan ja asennetaan.

Voit asentaa Illustratorin ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lue lisää Creative Cloudin asentamisesta toiselle tietokoneelle.

Kirjaudu Adobe-tilillesi. Valitse Salasana-kohdasta Muuta kohdassa Nykyinen salasana ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

Unohditko salasanasi? Katso, miten se palautetaan.

Noudata artikkelissa Luottokortti- ja laskutustietojen päivittäminen annettuja ohjeita.

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja vaihtaaksesi tilaustasi.

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Jos keskeytät jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Opi peruuttamaan Creative Cloud -jäsenyys ja ymmärtämään Adoben tilausehdot.