Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Voit ladata Illustratorin Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi suorittaaksesi latauksen. Lisätietoja, mukaan lukien vanhempien versioiden asentamisesta tai päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataaminen.

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta latauksen ja asennuksen vianmääritysopas.

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Lue, miten Creative Cloud -kokeiluversio ladataan ja asennetaan.

Voit asentaa Illustratorin ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Tilienhallinta

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus ja yksityisyys -välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Unohditko salasanasi? Opi nollaamaan ja muuttamaan se.

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja vaihtaaksesi tilaustasi.

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Jos keskeytät jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Opi peruuttamaan Creative Cloud -jäsenyys ja ymmärtämään Adoben tilausehdot.

Yleisiä tehtäviä

Voit määrittää asetukset kirjasinten, kuvien ja muiden tietojen upottamiseen valittuasi Tiedosto > Tallenna nimellä tai Tiedosto > Tallenna kopio. Vaihtoehdot vaihtelevat valitsemastasi tiedostomuodon mukaan. Lue lisää aiheesta kuvamateriaalin tallentaminen.

Lue, kuinka näyttää ja muuttaa läpinäkyvyyttä tässä artikkelissa, joka kuvaa läpinäkyvyyttä ja sekoitustiloja.

Illustrator tarjoaa useita tapoja leikata, jakaa ja rajata objekteja, mukaan lukien veitsi- ja saksityökalut.

Illustrator käyttää rajaamisen sijaan maskeja kuvan osien piilottamiseksi. Lue, kuinka käyttää ja muokata leikkausmaskeja.

Suorituskyky

Napsauta sovelluspalkissa GPU Performance -kuvaketta ja valitse GPU Performance. Lue lisää GPU Performance -toiminnosta.

Kokeile näitä tekniikoita Illustratorin suorituskyvyn optimoimiseksi Windows- tai Mac OS X -käyttöjärjestelmissä.

Kaatuminen

Kyllä! Kaikeksi onneksi voit käyttää Illustratorin automaattista tietojen palautusta ja luultavasti saada takaisin suurimman osan työstäsi—vaikka et ole tallentanut tiedostoa äskettäin.

Useat tekijät voivat aiheuttaa Illustratorin kaatumisen käynnistettäessä. Sinun pitää ehkä päivittää syöttölaitteesi ohjain.

Yhteisö

Liity keskusteluun.

Suositut Illustrator-alafoorumit