Vianmääritys & ohje

Voit ladata sovelluksen Creative Cloud -verkkosivulta. Kirjaudu Adobe-tilillesi, jos näet kehotteen, ja valitse sitten Lataa tai Asenna. Lisätietoja on artikkelissa Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen.

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -tietokonesovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta lataamisen ja asennuksen vianmääritysopas.

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen, myös Photoshopin, kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Voit asentaa Photoshopin ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Kirjaudu Adobe-tilille. Napsauta sitten Muuta kohdassa Nykyinen salasana ja noudata näytöllä olevia ohjeita. Unohditko salasanasi? Opi nollaamaan ja muuttamaan se.

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja muuttaaksesi tilaustasi.

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Jos peruutat jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Katso lisätietoa Creative Cloud -jäsenyyden peruuttamisesta ja Adoben tilausehdoista.

Aloita Photoshop perusvianmääritysvinkeillä saadaksesi apua ongelmasi ratkaisemiseksi ja etsi lisäresursseja.

Voit joutua päivittämään Adobe Camera Raw -liitännäisen, jota Photoshop käyttää raakakuvatiedostojen tuontiin. Tarkista, onko Creative Cloud -tietokonesovelluksesta saatavilla päivitys. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, katso lisää vianmääritysvinkkejä ratkaistaksesi Photoshopin kameraongelmat.

Jos kohtaat kuvan hahmontamisongelmia, hidasta suorituskykyä tai kaatumisia, syynä voi olla viallinen tai ei-yhteensopiva grafiikkaohjain. Lue, kuinka grafiikkasuorittimen tai ohjaimen vianmääritys suoritetaan.

Katso luettelo nykyisistä tunnetuista ongelmista, tilapäisratkaisuista ja ratkaisuista, katso Photoshopin tunnetut ongelmat.

Sinun täytyy ehkä optimoida käyttöjärjestelmäsi, laitteistosi, tai Photoshop-asetuksesi. Lue, kuinka Photoshopin suorituskyky optimoidaan.

Katso Ongelmanratkaisu kaatumisiin tai jumittumisiin | Photoshop löytääksesi helpot ohjeet joiden avulla voit korjata kaatumis- tai jumittumisongelmat Photoshopissa.

Katso Photoshopin järjestelmävaatimukset nähdäksesi, onko järjestelmäsi laitteisto tai ohjelmistot yhteensopivia Photoshopin viimeisimmän version kanssa.

Photoshop käyttää Adobe Camera Raw -liitännäistä raakakuvien tuontiin ja parantamiseen monista eri kameroista. Voit katsoa tuettujen kameroiden luetteloa artikkelista Camera Raw’n tukemat kamerat.

Katso Photoshopille saatavilla olevat kieliversiot nähdäksesi täyden listan Photoshopin tukemista kielistä.

Katso Yhteenveto Photoshopin ominaisuuksista nähdäksesi yksityiskohdat Photoshopin uusimmista ominaisuuksista ja korjauksista.

Katso Adobe Photoshop CS6 -ohjeet (PDF) saadaksesi ohjeita ja ongelmanratkaisuapua Photoshop CS6:een.

Photoshopin vanhempia versioita ei ole suunniteltu eikä testattu nykyisissä käyttöjärjestelmissä. Varmista, että tietokoneesi täyttää Photoshop-versiosi järjestelmävaatimukset oman.

Adobe tarjoaa asennusohjelmat sovellusten uusinta ja sitä edeltävää pääversiota varten. Vanhemmissa sovelluksissamme ei hyödynnetä uusimpia ominaisuuksia, käyttöjärjestelmiä ja tietoturvapäivityksiä. Kannattaa tutustua Creative Cloudin maksuttomaan kokeiluversioon.

Kyllä, sinulla voi olla samanaikaisesti asennettuna useita Photoshopin versioita tietokoneessasi. Lue, miten Photoshopin aikaisemmat versiot ladataan suoraan Creative Cloud -tietokonesovelluksesta.

Yhteisö

Liity keskusteluun.