Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten Photoshop ladataan ja asennetaan?

Voit ladata Photoshopin Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi suorittaaksesi latauksen. Lisätietoja, mukaan lukien vanhempien versioiden asentamisesta tai päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdastaCreative Cloud -sovellusten lataaminen ja asentaminen.

Miksei Photoshop asennu?

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta lataamisen ja asentamisen vianmääritysopas.

Voinko ladata Photoshopin kokeiluversion?

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen, myös Photoshopin, kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa Photoshopin toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Photoshopin ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi.Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sittenMuuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Miten päivitän tai muutan jäsenyyteni?

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja muuttaaksesi tilaustasi.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Kuinka peruutan sen ja mitä tapahtuu tiedostoilleni?

Jos peruutat jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Lue kuinka peruuttaa erityyppisiä Creative Cloud -jäsenyyksiä ja ymmärtää Adoben tilausehtoja.

Yleiset ongelmat

Mistä saan apua, jos en tiedä, mikä on vialla?

Aloita Photoshop perusvianmääritysvinkeillä saadaksesi apua ongelmasi ratkaisemiseksi ja etsi lisäresursseja.

Miksei Photoshop tunnista kameratiedostojani?

Voit joutua päivittämään Adobe Camera Raw -liitännäisen, jota Photoshop käyttää raakakuvatiedostojen tuontiin. Tarkista, onko Creative Cloud työpöytäsovelluksesta saatavilla päivitys. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, katso lisää vianmääritysvinkkejä ratkaistaksesi Photoshopin kameraongelmat.

Miten korjaan näytönohjaimen, kuvien uudelleenpiirto-, tai välkkymisvirheet?

Jos kohtaat kuvan hahmontamisongelmia, hidasta suorituskykyä tai kaatumisia, syynä voi olla viallinen tai ei-yhteensopiva grafiikkaohjain. Lue, kuinka grafiikkasuorittimen tai ohjaimen vianmääritys suoritetaan.

Miksei esikatselu toimi mobiililaitteessani?

Useat ongelmat voivat estää Photoshopia yhdistämästä laite-esikatseluun. Katso ratkaisuja kohdasta laite-esikatselun vianmääritys Wi-Fi-verkossa.

Miksi Photoshop toimii tietokoneessani niin hitaasti?

Sinun täytyy ehkä optimoida käyttöjärjestelmäsi, laitteistosi, tai Photoshop-asetuksesi. Lue, kuinka Photoshopin suorituskyky optimoidaan.

Yhteensopivuus

Toimiiko Photoshop tietokoneessani?

Lue Photoshop-version järjestelmävaatimukset -artikkeli tarkistaaksesi, toimiiko Photoshop tietokoneessasi.

Mitä kameraa Photoshop tukee?

Photoshop käyttää Adobe Camera Raw -liitännäistä raakakuvien tuontiin ja parantamiseen monista eri kameroista. Voit katsoa tuettujen kameroiden luetteloa artikkelista Camera Raw’n tukemat kamerat.

Mitkä näytönohjainkortit toimivat Photoshopin kanssa?

Käyttämällä Photoshopin kanssa yhteensopivaa grafiikkasuoritinta (jota kutsutaan myös grafiikkakortiksi, näyttökortiksi tai GPU:ksi) voit nauttia entistä paremmasta suorituskyvystä ja hyödyntää entistä useampia toimintoja. Hanki luettelo testatuista näytönohjaimista ja vastauksia yleisiin grafiikkaprosessoria koskeviin kysymyksiin.

Onko Photoshop saatavilla omalla kielelläni?

Mistä voin löytää Photoshopin julkaisutiedot?

Löydät Photoshopin tämänhetkisen ja aiempien versioiden julkaisutiedot julkaisutiedot-sivulta.

Aikaisemmat versiot

Käytössäni on Photoshopin vanhempi versio. Mistä voin löytää ohjeita?

Vieraile Photoshopin ohjearkistossa löytääksesi ohjelman vanhempien versioiden ohjeet ja vianmääritysresurssit.

Voinko Photoshopin vanhaa versiota uudessa tietokoneessani?

Photoshopin vanhempia versioita ei ole suunniteltu eikä testattu nykyisissä käyttöjärjestelmissä. Varmista, että tietokoneesi täyttää Photoshop-versiosi järjestelmävaatimukset oman.

Mitä teen, jos en löydä alkuperäisiä asennuslevyjäni?

Voit ladata ja asentaa Photoshop vanhemmat versiot Adoben verkkosivustolta.

Voinko asentaa sekä Photoshop CC:n että vanhemman Photoshop-version?

Kyllä, sinulla voi olla samanaikaisesti asennettuna useita Photoshopin versioita tietokoneessasi. Opi lataamaan aiempia Photoshopin versioita, esimerkiksi CS6, suoraan Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta.