Vianmääritys & ohje

Voit ladata sovelluksen Creative Cloud -verkkosivulta. Kirjaudu Adobe-tilillesi, jos näet kehotteen, ja valitse sitten Lataa tai Asenna. Lisätietoja on artikkelissa Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen.

Kyllä.

Premiere Rush on saatavana useille iOS-laitteille ja Android-puhelimille.

Tarkista tuettujen laitteiden luettelo Järjestelmävaatimuksista.

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: ”Asennus ei onnistunut” Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla ohjeita kohdasta latauksen ja asennuksen vianmääritysopas.

Huomaa: Adobe Creative Cloud -palveluita ei tällä hetkellä tueta Premiere Rush -tuotteessa Kiinassa. Tämän vuoksi Premiere Rush ei ole käytettävissä tällä alueella.

Kyllä! Premiere Rushin voi saada ilmaiseksi osana aloitustilausta. Maksuttomaan aloitustilaukseen  kuuluu Premiere Rush, 2 Gt pilvitallennustilaa, rajattomasti maksuttomia tuonteja Premiere Rush -mobiilisovelluksesta sekä enintään kolmen projektin tuonnin Premiere Rush -tietokonesovelluksessa.

Premiere Rush ja muut Creative Cloud -sovellukset voidaan asentaa kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se käytöstä toisessa aiemmista koneista. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Kirjaudu Adobe-tilille. Napsauta sitten Muuta kohdassa Nykyinen salasana ja noudata näytöllä olevia ohjeita. Unohditko salasanasi? Opi nollaamaan ja muuttamaan se.

Ostitko Premiere Rushin iOS-käyttöjärjestelmässä? Katso artikkeli Adobe Premiere Rush -tilausten hallinta iOS-käyttöjärjestelmässä.

Ostitko Premiere Rushin Google Play Kaupasta? Katso artikkeli Adobe Premiere Rush -tilausten hallinta Android-käyttöjärjestelmässä.

Lisätietoa tuetuista käyttöjärjestelmistä on kohdassa Järjestelmävaatimukset.

Tietoja pilvitallennustilan hallitsemisesta tai tallennustilan päivittämisestä on kohdassa Adobe Premiere Rushin tallennustilan päivittäminen.

Kun videota muokataan Premiere Rushissa tai viedyssä projektissa, siinä saattaa näkyä vihreää ja pinkkiä utua. Tämä saattaa johtua ohjaimen yhteensopivuusongelmista, ja ohjain pitää ehkä päivittää.

Lisätietoja ongelman korjaamisesta on artikkelissa Vihreä ja pinkki video Premiere Prossa tai Premiere Rushissa.

Premiere Rushin kanssa yhteensopivat Stock-liikegrafiikkamallit näet kohdasta Stock-liikegrafiikkamallien yhteensopivuus.

Kaikki Premiere Rushissa iOS-laitteella tehdyt muutokset synkronoidaan automaattisesti pöytäkoneen Premiere Rushin kanssa. Myös pöytäkoneella tehdyt muutokset synkronoidaan mobiiliversion kanssa, joten uusimmat muokkaukset ovat aina käytettävissäsi.

Jos et näe uusimpia muutoksia toisella laitteella, katso vianmääritysohjeet kohdasta Synkronointiongelmien vianmääritys.

Saat lisätietoa Premiere Rushin uusimman version tunnetuista ongelmista artikkelista Tunnetut ongelmat.

Yhteisö

Liity keskusteluun.

Suositut liittyvät foorumit