Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten Premiere Rush ladataan ja asennetaan?

Voit ladata Premiere Rush Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi suorittaaksesi latauksen.

Lisätietoja esimerkiksi päivitysten tarkistamisesta löydät kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataaminen.

Voit ladata Premiere Rush-sovelluksen iOS-version iTunes-sovelluskaupasta.

Miksi Premiere Rush ei asennu?

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: ”Asennus ei onnistunut” Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla ohjeita kohdasta latauksen ja asennuksen vianmääritysopas.

Huomaa: Adobe Creative Cloud -palveluita ei tällä hetkellä tueta Premiere Rush 1.0 -versiossa Kiinassa. Tämän vuoksi Premiere Rush ei ole käytettävissä tällä alueella.

Voiko Premiere Rushin hankkia ilmaiseksi?

Kyllä! Premiere Rushin voi saada ilmaiseksi osana aloitustilausta. Tämä tilaus tarjoaa käyttöön kaikki Premiere Rushin ominaisuudet, työpöytä- ja mobiilisovelluksen, mahdollisuuden luoda rajattoman määrän projekteja ja jopa kolmen projektin viemisen. Miten aloitustilauksesta päivitetään maksulliseen tilaukseen rajattomien vientien mahdollistamiseksi? Lisätietoja on kohdassa Adobe Premiere Rushin päivittäminen aloitustilauksesta maksulliseen tilaukseen.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni ja salasanani?

Voidaanko Premiere Rush asentaa toiselle tietokoneelle?

Premiere Pro ja muut Creative Cloud -sovellukset voidaan asentaa kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se käytöstä toisessa aiemmista koneista. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus ja yksityisyys -välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Miten aloitustilauksesta päivitetään maksulliseen Premiere Rush -tilaukseen?

Yleiset ongelmat

Mitkä käyttöjärjestelmät tukevat Premiere Rushia?

Lisätietoa tuetuista käyttöjärjestelmistä on kohdassa Järjestelmävaatimukset.

Olen saavuttanut tallennustilani enimmäismäärän. Miten päivitän tai hallitsen tallennustilaa?

Tietoja pilvitallennustilan hallitsemisesta tai tallennustilan päivittämisestä on kohdassa Adobe Premiere Rushin tiedostotallennuksen vaatimukset ja päivitykset.

Mistä tiedän, toimiiko Stockista tuomani liikegrafiikkamalli Premiere Rushissa?

Premiere Rushin kanssa yhteensopivat Stock-liikegrafiikkamallit näet kohdasta Stock-liikegrafiikkamallien yhteensopivuus.

En pysty synkronoimaan projektiani. Miten muokkaan projektiani Premiere Rush -ohjelmalla toisella laitteella?

Kaikki Premiere Rushissa iOS-laitteella tehdyt muutokset synkronoidaan automaattisesti pöytäkoneen Premiere Rushin kanssa. Myös pöytäkoneella tehdyt muutokset synkronoidaan mobiiliversion kanssa, joten uusimmat muokkaukset ovat aina käytettävissäsi.

Jos et näe uusimpia muutoksia toisella laitteella, katso vianmääritysohjeet kohdasta Synkronointiongelmien vianmääritys.

Yhteisö

Liity keskusteluun.

Suositut liittyvät foorumit