Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Voiko XD:n hankkia ilmaiseksi?

Kyllä! Jokainen voi saada XD:n ilmaiseksi osana Аloitustilausta. Tilaukseen sisältyy Adobe XD, 2 Gt pilvitallennustilaa, Adobe Fonts (peruskirjasto) ja yhdet aktiiviset jaetut suunnittelutiedot sekä yksi aktiivinen jaettu prototyyppi. Hanki XD ilmaiseksi täältä.

Aloitustilaus on saatavilla myös kaikille, joilla on Adobe ID, Enterprise ID tai Federated ID. Jos sinulla on Creative Cloud työryhmille- tai Creative Cloudin yritysversion jäsenyys eikä sinulla ole käyttöoikeutta Creative Cloud -työpöytäsovellukseen, ota yhteyttä IT-järjestelmänvalvojaasi saadaksesi pääsyn XD-palveluun Creative Cloud Packagerin kautta.

Mitkä käyttöjärjestelmät tukevat XD:tä?

Katso järjestelmävaatimuksista lisätietoa tuetuista käyttöjärjestelmistä.

Miten Adobe XD ladataan ja asennetaan?

Voit ladata Adobe XD:n Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi suorittaaksesi latauksen. Lisätietoja, mukaan lukien vanhempien versioiden asentamisesta tai päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataaminen.

Miksi XD ei asennu?

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta latauksen ja asennuksen vianmääritysopas.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Lisäosat ja integraatiot

Mitkä XD:n versiot tukevat lisäosien asennusta ja kehittämistä?

Lisäosien asentamista ja kehittämistä tuetaan XD:n versiosta 13.0 eteenpäin.

Voiko lisäosia hankkia ilmaiseksi?

Kyllä, tällä hetkellä lisäosien käyttö on ilmaista.

Miten luodaan lisäosia?

Valitse XD-valikosta Plug-ins > Development Create a Plug-in (Lisäosat > Kehittäminen > Luo lisäosa), niin Adobe I/O -kehityskonsoli avautuu.

Lisätietoja lisäosien kehittämisestä ja testaamisesta sekä niiden toimittamisesta lisättäväksi sovelluksen sisäiseen luetteloon löytyy Adobe XD -kehittäjän dokumentaatiossa.

Miten lisäosia ladataan ja asennetaan?

Lisätietoja lisäosien lataamisesta ja asentamisesta löytyy artikkelista Lisäosien luominen ja hallinta.

Miksi lisäosat eivät asennu?

Asennusongelmiin saat apua lisäosan sisäisestä Get Support (Hanki tukea) -kohdasta, jonka avulla voit ottaa yhteyttä lisäosan kehittäjään.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Miten aloitustilauksesta päivitetään maksulliseen tilaukseen?

Voit käydä tällä sivulla päivittääksesi XD:n.

Voit päivittää tilauksen XD:ssä valitsemalla Ohje > Päivitä XD. Tämä avaa sivun, josta löydät sinulle sopivan tilauksen.

Käytän paraillaan Adobe XD:n kokeiluversiota. Miten saan aloitustilauksen käyttööni?

Päivitä XD joko Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta tai suoraan XD:stä valitsemalla Ohje > Päivitykset Kun päivität, kokeiluversiosi muuttuu automaattisesti Adobe XD:n ilmaiseksi aloitustilaukseksi, joten voit jatkaa XD:n käyttöä kokeilujaksoa pidempään.

Jos olet julkaissut linkin yhteen tai useampaan prototyyppiin tai suunnitelman tietoihin kokeilun aikana, XD:n päivittämisen jälkeen sinulla on edelleen pääsy näihin jaettuihin linkkeihin. Sinun on kuitenkin hallittava linkkejä tai päivitettävä tilaus, jos haluat julkaista uusia linkkejä.

Kuinka peruutan tilauksen ja mitä tapahtuu tiedostoilleni ja Adobe XD:n käyttöoikeudelleni?

Jos peruutat jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin, kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin ja jaettuihin linkkeihisi.

Siirryt automaattisesti aloitustilaukseen, johon kuuluu Adobe XD. Menetät kuitenkin mahdollisuuden luoda rajoittamattoman määrän linkkejä prototyyppeihin ja suunnitelman tietoihin. Sinulla ei ole pääsyä muihin sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee kahteen gigatavuun.

Katso ohjeet Creative Cloud -jäsenyyden peruuttamiseen ja tutustu Adoben tilausehtoihin.

Yleiset ongelmat

Miksi en voi esikatsella vieritystehosteita automaattisesti animoiduissa piirtoalustoissa?

XD ei tällä hetkellä tue vieritystehosteita esikatseltaessa automaattisesti animoituja piirtoalustoja.

Miksi saan virheilmoituksen, kun yritän käyttää Online-jako-ominaisuutta?

Tämä voi johtua useista eri skenaarioista. Saa vianmääritysvinkkejä eri virheilmoituksista Online-jakoa käytettäessä.

Miksi suunnitelman tietojen päivittäminen tai julkaiseminen ei onnistu?

Suunnitelman tietojen julkaisemiseen tai päivittämiseen liittyvät ongelmat voivat johtua monista syistä. Jos haluat lisätietoa, katso seuraava artikkeli: Yleisten suunnitelmatietojen ongelmien tilapäisratkaisut.

Miksei tiedostoni tuonti onnistu?

Tiedoston tuonti Adobe XD:hen epäonnistuu yleensä seuraavista syistä:

• Tiedostotyyppiä ei tueta
  • SVG-tiedostot, joiden ominaisuuksia ei tueta
  • Hyvin suuret SVG-tiedostot
  • Hyvin suuret kuvat

Saa vaiheittaiset ohjeet tuontiongelmien ratkaisemiseksi jokaiseen skenaarioon.

Miksei tiedostoni vienti onnistu?

Tiedostosi koko voi olla liian suuri tai kohdehakemisto voi olla lukittu. Lue lisää aiheesta vientiongelmien ratkaiseminen.

Yhteisö

Liity keskusteluun.