Yksittäinen Creative Cloud -käyttöoikeutesi sallii sinun asentaa sovelluksesi useaan tietokoneeseen, aktivoida (kirjautua) kahdessa koneessa, mutta käyttää niitä vain yhdessä tietokoneessa kerrallaan.
Creative Cloud – tietokoneiden lukumäärä
Asennus: yhteen tai useampaan tietokoneeseen tai laitteeseen. Aktivointi: enintään kahteen tietokoneeseen tai laitteeseen. Käyttö: yhdessä tietokoneessa tai laitteessa kerrallaan.

Asenna

Creative Cloud -sovelluksia voi asentaa useaan tietokoneeseen riippumatta käyttöjärjestelmästä.

Aktivoi

Creative Cloudin voi aktivoida enintään kahdessa tietokoneessa.

Käytä

Ohjelmistoa voi käyttää yhdessä tietokoneessa kerrallaan.

Lisätietoja on käyttöehdoissa

Sovellusten asentaminen uuteen tietokoneeseen

Katso tietoa Creative Cloud -sovellusten asentamisesta ja käyttämisestä uudessa tietokoneessa ohjeesta Miten Creative Cloud -sovelluksia asennetaan ja miten niitä käytetään uudessa tietokoneessa?

Sovellusten aktivoiminen toisessa tietokoneessa

Yksittäisen Creative Cloud -tilauksen voi aktivoida enintään kahdessa tietokoneessa kerrallaan. Ohjeita on kohdassa Adobe Creative Cloud -sovellusten aktivoiminen ja aktivoinnin poistaminen.

Sovellusten aktivoiminen, jos ne on jo aktivoitu kahdessa tietokoneessa

Jos olet jo aktivoinut yksittäisen Creative Cloud -tilauksesi kahdessa tietokoneessa, sinun on ensin poistettava aktivointi toisesta niistä.

1. Poista Creative Cloudin aktivointi jommassakummassa tietokoneessa kirjautumalla ulos.
  2. Aktivoi Creative Cloud uudessa tietokoneessa kirjautumalla sisään.

Ohjeita on kohdassa Adobe Creative Cloud -sovellusten aktivoiminen ja aktivoinnin poistaminen.

Aktivoinnin poistaminen, jos tietokone ei ole käytettävissä

Jos aiempi tietokoneesi ei ole käytettävissä, voit poistaa sen aktivoinnin tilit-sivulta. Ohjeita on kohdan Adobe Creative Cloud -sovellusten aktivoiminen ja aktivoinnin poistaminen osassa Aktivoinnin poistaminen Adobe.comissa.