Kuinka moneen tietokoneeseen Creative Cloud -sovellukset voi asentaa ja aktivoida ja kuinka monessa tietokoneessa niitä voi käyttää?

Asenna

Creative Cloud -sovelluksia voi asentaa useaan tietokoneeseen riippumatta käyttöjärjestelmästä.

Aktivoi

Creative Cloudin voi aktivoida enintään kahdessa tietokoneessa.

Käytä

Ohjelmistoa voi käyttää yhdessä tietokoneessa kerrallaan.

Lisätietoja on käyttöehdoissa

Creative Cloud – tietokoneiden lukumäärä
Asennus: yhteen tai useampaan tietokoneeseen tai laitteeseen. Aktivointi: enintään kahteen tietokoneeseen tai laitteeseen. Käyttö: yhdessä tietokoneessa tai laitteessa kerrallaan.

Olen aktivoinut Creative Cloudin kahdessa tietokoneessa. Miten se aktivoidaan toisessa tietokoneessa?

Yksittäisen Creative Cloud -tilauksen voi aktivoida enintään kahdessa tietokoneessa kerrallaan. Toimi seuraavasti, jos haluat aktivoida Creative Cloudin muussa tietokoneessa:

1. Poista Creative Cloudin aktivointi jommassakummassa tietokoneessa kirjautumalla ulos.
  2. Aktivoi Creative Cloud uudessa tietokoneessa kirjautumalla sisään.

Tästä on kerrottu seuraavissa osioissa.

Poista Creative Cloudin aktivointi jommassakummassa tietokoneessa kirjautumalla ulos

Creative Cloudin aktivoinnin voi poistaa tietokoneesta jollakin seuraavista tavoista:

• Kirjaudu ulos Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta tai jostakin Creative Cloud -sovelluksesta.Katso ohjeita uloskirjautumiseen kohdasta Kirjaudu ulos Creative Cloudista.
  • Kirjaudu ulos Creative Cloudista poistamalla laitteen aktivointi adobe.com-sivuston tilisivulta. Tätä vaihtoehtoa kannattaa käyttää, jos et pysty käyttämään aiempaa tietokonettasi tai laitettasi.
    Tietoa laitteen aktivoinnin poistamisesta tilisivulta on ohjeessa Uloskirjautuminen tilisivulta.

Aktivoi Creative Cloud uudessa tietokoneessa kirjautumalla sisään

Lataa ja asenna ensin Creative Cloud -työpöytäsovellus uuteen tietokoneeseen, kuten seuraavassa osiossa on kerrottu. Kirjaudu sen jälkeen Creative Cloudiin tältä tietokoneelta.

Tietoa kirjautumisesta Creative Cloudiin on ohjeessa Kirjaudu Creative Cloudiin.

Miten Creative Cloud -sovelluksia asennetaan ja miten niitä käytetään uudessa tietokoneessa?

Katso tietoa Creative Cloud -sovellusten asentamisesta ja käyttämisestä uudessa tietokoneessa ohjeesta Miten Creative Cloud -sovelluksia asennetaan ja miten niitä käytetään uudessa tietokoneessa?