Käytä tätä artikkelia oppiaksesi määrittämään vian, jos et ole saanut odottamaasi sähköpostiviestiä Adobelta.

Huomautus:

Seuraava sisältö pätee vain kohteisiin NA, APAC ja EMEA Geos.

Adobe lähettää sähköposteja erilaisissa tilanteissa; muutamiin niistä sisältää:

• Pyydät, että Adobe lähettää sinulle jäsenyyssalasanasi sähköpostitse.
  • Ostat jotakin Adobe Storesta tai jostain muusta Adoben verkkokaupasta.
  • Luot tapauksen Adoben tukiportaalissa.
  • Muunnat PDF-tiedoston Create Adobe PDF Online -palvelussa.
  • Adobe.com-sivuston isännöity palvelu vaatii sinua vahvistamaan sähköpostiosoitteesi.
  • Muistutukset automaattisesta uusimisesta.*

*Sähköpostit lähetetään 30 päivää ennen tilauksesi vanhentumista tai, kun uusi lasku esitetään tilaustesi maksamiseksi.

Varmista kuitenkin ennen vianmääritystä, että Adobe-tilisi on yhdistetty sähköpostiosoitteeseesi viestien vastaanottamiseksi. Voit varmistaa, että sähköpostiosoite on oikea katsomalla kohtaa Adobe ID -tilin hallinta ja kirjautumisongelmat ja Adobe ID -tilisi hallinta

Vianmääritysvihjeitä

Käytä seuraavia vianmääritysvihjeitä ja ratkaise sähköpostin vastaanotto-ongelmat Adobelta.

Sähköpostiasetukset

Tarkista mainos- tai roskapostikansiosi

Etsi Adobelta saapunutta sähköpostiviestiä roskaposti- ja mainospostikansioistasi. Voi olla, että sähköpostijärjestelmäsi valvoja tai sähköpostiohjelma on määrittänyt nämä kansiot tiliisi automaattisesti. Suodattimet saattavat ohjata viestejä näihin kansioihin huomaamattasi.

Tarkkaile seuraavia sähköpostiosoitteita Adobelta:

Sähköpostitunnukset

Sähköpostitunnukset Sähköpostitunnukset

AGSW1@ADOBE.COM

AccountAbuse@adobe.com

Audit@adobe.com

Escalations@adobe.com

Ops@adobe.com

Playground@adobe.com

Trial@adobe.com

Vetting@adobe.com

abuse@adobe.com

admin@adobe.com

adobeauthorizations@adobe.com

adobeauthorizations@adobe.net

adobecare@adobe.net

adobeconnect_trials@adobe.com

adobeconnect_trials@adobe.net

support_noreply@adobe.net

syndication@adobe.com

technologypartners@adobe.com

support_noreply@adobe.com

adobeinfo@adobe.com

adobeupd@adobe.com

adobeupd@adobe.net

assist@adobe.com

auto@adobe.com

caonguye@adobe.com

ccproductupdates@adobe.com

connectadmin@acrobat.com

creativesdk@adobe.net

custsupp@adobe.com

directordownload@adobe.com

directordownload@adobe.net

eng@adobe.comfps@adobe.com

hendrix@adobe.com

message@adobe.com

technologypartners@adobe.net

trainingpartners@adobe.com

support@adobe.net

message@adobe.net

noreply@acrobat.com

noreply@adobe.com

noreply@adobe.net

noreply@adobecslive.com

noreply@adobestandout.com

noreply@creativecloud.com

noreply@photoshop.com

noreply_adobestory@adobe.com

noreplycseb@adobe.com

partners@adobe.com

partners@adobe.net

reply@adobe.com

reply@adobe.net

storemanager@adobe.com

storemanager@adobe.net

suppnr@adobe.com

support@adobe.com

Lisätietoja mainosposti- ja roskapostikansioista saat sähköpostijärjestelmäsi valvojalta tai sähköpostiohjelmasi ohjeesta.

Poista roskapostisuodattimet käytöstä

Adoben sähköpostijärjestelmä ei toimi tietyntyyppisten roskapostin torjuntaohjelmien kanssa. Tällaisia ovat esimerkiksi ohjelmat, jotka käyttävät roskapostin torjunnassa automaattista vastausta tai haastemenetelmää. Poista ohjelmisto tilapäisesti käytöstä ja odota, kunnes sähköpostiviesti saapuu.

Jos organisaatiossasi on käytössä laite- tai sovelluspohjainen roskapostin suodatus, tarkista, että se on määritetty sallimaan viestit, joiden lähettäjä on Adobe tai Amazon Web Services.

Huomautus:

Monet sähköpostipalvelimet toimivat niin, että jos yksikin Adoben lähettämä viesti merkitään roskapostiksi, tämän jälkeen kaikki Adobelta saapuvat sähköpostiviestit ohjataan suoraan roskapostikansioon.

Lisää Adobe.com-sähköpostitoimialue osoitekirjaasi

Kun Adobe.com-toimialue on osoitekirjassasi, Adoben lähettämät sähköpostiviestit tulevat perille.

Tarkista sähköpostisi suojausasetukset.

Jos sähköpostitilissä on valittu korkea suojausasetus, Adobelta saapuvat sähköpostiviestit saatetaan estää. Valitse asetukseksi normaali tai normaalia korkeampi.

Tarkista asia sähköpostijärjestelmänvalvojalta

Jos Adobelta odottamasi sähköpostiviesti ei ole saapunut, tiedustele sähköpostijärjestelmän valvojalta palvelimen vapaasta levytilasta. Tila saattaa olla täynnä. On myös mahdollista, että sähköpostijärjestelmän valvojan on lisättävä Adoben sähköpostipalvelin yrityksesi sallittujen palvelinten luetteloon. Tässä tulee käyttää seuraavia IP-osoitteita ja aliverkkoja:

• 64.18.0.0/20
  • 207.126.144.0/20
  • 207.171.162.174
  • 216.104.214.90
  • 216.104.212.91
  • 216.104.212.92
  • 216.104.212.93
  • 216.104.212.94
  • 216.104.212.104
  • 216.104.212.105
  • 54.240.14.29
  • 54.240.14.30
  • 54.240.27.170
  • 54.240.27.171

Kokeile toista sähköpostiosoitetta

Muokkaa sähköpostiosoitettasi tilin tietojen muokkaussivulla muokkaamalla osoitetta tai napsauttamalla Muuta. Katso lisätietoja sähköpostiosoitteen muokkaamisesta kohdasta Kokeile toista sähköpostiosoitetta.

Vahvista sähköpostiosoitteesi

Varmista näitä vaiheita seuraamalla, että Adobella on sinua varten oikea sähköpostiosoite:

1. KirjaudusisäänomalleAdobe-tilillesi. Voit saada pääsytiedot uudistetun tilauksesi tilille katsomalla kohdasta Uudista jäsenyys. Voit saada tietoja nykyisestä tilistäsi katsomalla kohdasta Hallitse nykyistä jäsenyyttäsi.

Adobe-tili
  2. Napsauta Tili-välilehteä. Lisätietoja tilitietojesi palauttamisesta, nollaamisesta ja salasanan palauttamisesta, sähköpostitunnuksesi yhdistämisestä tiliisi löydät kohdasta Adobe-tilin ongelmien vianmääritys.

Tilin asetukset -välilehti
  3. Tarkista kohdasta Adobe ID-tunnus, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Jos se ei ole oikein, muokkaa sitä tai kirjoita eri osoite. Jos uutta sähköpostiosoitettasi ei hyväksytä tai jos Adobe yrittänyt tarkistaa väärää sähköposti tunnusta oikean sijaan, katso En voi käyttää sähköpostia.

Jos tarvitset ohjeita, kuinka pääset Adobe ID-tunnukseesi, katso Hallitse adobe-tiliäsi.

Ota yhteyttä Adoben tukeen

Jos Adoben lähettämä sähköposti ei tule vieläkään perille, ota yhteyttä asiakaspalveluun ja tarkista, että sähköpostiosoitteesi on kirjattu Adoben tietokantaan oikein.