Tietyissä Adobe-tuotteissa käytetty digitaalinen suojaussertifikaatti kumottiin 4. lokakuuta 2012. Windows-käyttöjärjestelmässä Adobe-tuotteita hallinnoivien IT-järjestelmänvalvojien on asennettava tuotepäivitykset, jotta sertifikaatin kumoamisesta käyttäjille aiheutuvat vaikutukset voidaan välttää.

Tiedot päivitettävistä tuotteista ja vaadituista sertifikaattipäivityksistä löytyvät Suojaussertifikaattipäivityksistä.

Huomautus: Adobe suosittelee, että jaat aina uusimmat päivitykset testattuasi ne ympäristössäsi. Jos pakkaat Suite-pohjaisia ohjelmia, käytä päivitettyä AAMEE 3.1 -versiota.

Jos tuotteita hallitaan osana IT-hallittua kokonaisuutta, kyseisten tuotteiden Adobe-komponentit on päivitettävä kokonaisuuteen. Tarkempia ohjeita on saatavilla seuraavista osioista.

Lisätietoja löytyy kohdassaSertifikaatin kumoaminen UKK.

Adobe Application Manager Enterprise Edition (AAMEE)

Päivitetty, uuden digitaalisen suojaussertifikaatin sisältävä Adobe Application Manager Enterprise Edition (AAMEE) 3.1 -käyttöjärjestelmään on saatavilla: Lataa päivitys

Huomautus: Kaikki AAMEE-beetaversiot 2.x tai 3.1 tai julkaistu AAMEE 3.1 MSI -paketti, joka sisältää Adobe-päivityksiä, on poistettava järjestelmästä tai palvelimelta. Päivitysseritifkaatit on saatettu kumota, ja sertifikaatin suora tarkistaminen ei onnistu MSI-paketista.

Adobe Update Server Setup Tool (AUSST)

Jos säilytät päivityksiä paikallisella Adobe-päivityspalvelimella, muista korvata ne päivitetyillä versioilla, jotta niihin tulee uusi digitaalinen suojaussertifikaatti.

1. Avaa komentorivi tai pääte ja siirry hakemistossa AUSST-apuohjelman sijaintiin.

Windows, 32-bittinen <järjestelmän asema>:\Program Files\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp\Enterprise\utilities\AUSST

Windows, 64-bittinen <järjestelmän asema>:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp\Enterprise\utilities\AUSST

Mac OS /Library/Application Support/Adobe/OOBE/PDApp /Enterprise/utilities/AUSST

2. Suorita AUSST syöttämällä seuraava komento:

AdobeUpdateServerSetupTool2.0 --root=

Huomautus: Juurikansio vastaa sen yrityksen tai organisaation tiloissa sijaitsevan päivityspalvelimen sijaintia tiedostojärjestelmässä, jonne Adobe-päivityspalvelimen päivitykset on tallennettu. Juurikansion sijainnin on osoitettava kelvolliseen HTTP URL -osoitteeseen.

Säilytä juuri ja nimi samana, jos haluat välttyä ilmoittamasta uutta palvelimen osoitetta käyttäjille.

Jos haluat tyhjentää tiedot, kirjoita sama palvelimen sijainti. Esimerkiksi:

AdobeUpdateServerSetupTool2.0 --root= C:\inetpub\wwwroot\Adobe

Valitse uuden hakemistorakenteen määritys ja päivityksen synkronointi
  3. Valitse näytöllä näkyvistä vaihtoehdoista Hakemistorakenteen määritys ja päivityksen synkronointi ja vahvista valinta painamalla Y.

Päivitysten suorittaminen voi kestää jopa kaksi tuntia yhteyden nopeuden mukaan.

4. Varmista, että käyttäjillä on käyttöoikeus palvelimelle ja että päivitys on suoritettu. Tarkista päivitys kirjoittamalla palvelimen URL-osoite selaimeen.

Remote Update Manager (RUM)

Jos jaat RUM-ohjelman yrityksesi Windows-järjestelmissä, korvaa se päivitetyllä versiolla. RUM-päivitys on saatavilla myös AAMEE 3.1 -asennusohjelman osana. Lataa päivitys

Työpöytätuotteet

Voit löytää työpöytätuotteiden päivityksiä Suojaussertifikaattipäivityksissätai ladata ja asentaa Adobe Customer Response Tool for Windows -työkalun(komentoriviversio yrityskäyttöön). Työkalu tarkistaa, mitkä tuotteet sisältävät päivitetyt varmenteet (ei saatavilla Creative Cloudiin). Saat lisätietoa myös käyttöoikeussivustolta.

Flash Player

Saat Flash Player -päivityksen katsomalla Suojaussertifikaattipäivitykset.

Reader

Jos Reader-asennusohjelma tallennetaan palvelimelle tai se on osa modulaarista kuvannusjärjestelmää, suorita päivitys käyttämällä jakeluversiota tai lataa ohjelmanuusin versio.

Flash Media Server 4.5.3

Jos olet asentanut Flash Media Server 4.5.3 -version ennen 10 heinäkuuta 2012, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos olet asentanut tuotteen 10 heinäkuuta 2012 jälkeen, päivitä Flash Media Server 4.5.4 -versioon.

ColdFusion 10

Adobe suosittelee, että kaikki ColdFusion 10 -käyttäjät asentavat korjaustiedoston – ei ainoastaan käyttäjät, jotka ovat asentaneet päivityksiä 10.7.2012 jälkeen. Voit asentaa päivityksen käyttöoikeussivustolta tai Adobe.comin latausosiosta.

Digital Marketing Suite -tuotteet

Jos tuotetta ei näy luettelossa, ei tarvitse tehdä mitään.

AppMeasurement

Saat lisätietoja Digital Marketing Suite -tuesta.

Report Builder

Lataa päivitys Digital Marketing -tililtäsi.

SiteCatalyst Real-Time Dashboard

Lataa päivitys Digital Marketing -tililtäsi.

Adobe Provisioning Toolkit Enterprise Edition (APTEE)

Päivitä uusimpaan Adobe Provisioning Toolkit Enterprise Edition (CS6) Windows-versioon.