Joskus käyttäjätili saattaa vahingoittua ja estää asennusohjelmaa käyttämästä tai luomasta tarvittavia tiedostoja ja kansioita. Luo uusi käyttäjätili, kirjaudu siihen ja yritä asentaa Adobe-sovellus tai käyttää sitä.

Onko sinulla Windows-käyttöjärjestelmä?

Tietoja uuden paikallisen järjestelmänvalvojan tilin luomisesta Windowsissa on artikkelissa Uuden paikallisen järjestelmänvalvojan tilin luominen | Windows.

Mac OS 10.7 (Lion) ja uudemmat

1. Valitse Omenavalikosta Järjestelmäasetukset.

2. Napsauta Käyttäjät ja ryhmät.

3. Napsauta lukkokuvaketta ja syötä järjestelmänvalvojan käyttäjänimi ja salasana.

4. Osoita ikkunan vasemman alakulman lähellä olevaa plusmerkkiä.

5. Valitse tilin tyyppi Uusi käyttäjätili -ponnahdusvalikosta.

6. Kirjoita käyttäjätilin koko nimi (esimerkiksi testi). Tilin nimi luodaan automaattisesti.

7. Anna Salasana- ja Vahvista -kohdissa helposti muistettava salasana (esimerkiksi testi) .

8. Anna sopiva Salasanavihje. Salasanavihje auttaa sinua muistamaan salasanasi.

9. Napsauta Luo käyttäjä.

10. Varmista, että Salli käyttäjän hallinnoida tietokonetta on valittuna.

11. Napsauta lukkokuvaketta muiden muutosten estämiseksi.

12. Sulje Käyttäjät ja ryhmät.

13. Valitse Omenavalikosta Kirjaudu ulos.

14. Kirjaudu uudelleen sisään käyttäen juuri luomaasi käyttäjätiliä, ja yritä asentaa Adobe-sovellus.

Mac OS 10.5 (Leopard) ja 10.6 (Snow Leopard)

1. Valitse Omenavalikosta Järjestelmäasetukset.

2. Valitse Tilit.

3. Jos jotkin vaihtoehdot näkyvät himmeinä, napsauta lukkokuvaketta ja syötä järjestelmänvalvojan käyttäjänimi ja salasana.

4. Osoita ikkunan vasemman alakulman lähellä olevaa plusmerkkiä.

5. Kirjoita käyttäjänimi (esimerkiksi ”testi”). Anna Salasana- ja Vahvista -kohdissa helposti muistettava salasana (esimerkiksi testi) .

6. Valitse Luo käyttäjä.

7. Valitse Salli käyttäjän hallinnoida tietokonetta. Tämä tekee testikäyttäjästä ylläpitäjän.

8. Valitse Omenavalikosta Kirjaudu ulos.

9. Valitse kirjautumisnäytöstä testikäyttäjä.

10. Yritä asentaa Adobe-sovellus.

Mac OS 10.4 (Tiger)

1. Valitse Omenavalikosta Järjestelmäasetukset.

2. Valitse Tilit.

3. Jos jotkin vaihtoehdot näkyvät himmeinä, napsauta lukkokuvaketta ja syötä järjestelmänvalvojan käyttäjänimi ja salasana.

4. Osoita ikkunan vasemman alakulman lähellä olevaa plusmerkkiä.

5. Kirjoita käyttäjänimi (esimerkiksi ”testi”). Anna Salasana- ja Vahvista -kohdissa helposti muistettava salasana (esimerkiksi testi) .

6. Valitse Salli käyttäjän hallinnoida tietokonetta. Tämä tekee testikäyttäjästä ylläpitäjän.

7. Valitse Luo käyttäjä.

8. Valitse Omenavalikosta Kirjaudu ulos.

9. Valitse kirjautumisnäytöstä testikäyttäjä.

10. Yritä asentaa Adobe-sovellus.

Mac OS 10.3 (Panther)

1. Valitse Omenavalikosta Järjestelmäasetukset.

2. Valitse Tilit.

3. Napsauta lukkokuvaketta ja syötä järjestelmänvalvojan käyttäjänimi ja salasana.

4. Osoita ikkunan vasemman alakulman lähellä olevaa plusmerkkiä.

5. Kirjoita käyttäjänimi (esimerkiksi ”testi”) ja salasana. Anna helposti muistettava salasana, esimerkiksi ”testi”.

6. Napsauta ylhäällä olevaa Suojaus-painiketta ja valitse Salli käyttäjän hallinnoida tietokonetta -vaihtoehto. Tämä tekee testikäyttäjästä ylläpitäjän.

7. Sulje Tilit-ikkuna.

8. Valitse Omenavalikosta Kirjaudu ulos.

9. Valitse kirjautumisnäytöstä testikäyttäjä.

10. Yritä asentaa Adobe-sovellus.

Mac OS 10.2 (Jaguar)

1. Valitse Omenavalikosta Järjestelmäasetukset.

2. Valitse Näkymä-valikosta Käyttäjät ja napsauta Uusi käyttäjä.

3. Kirjoita käyttäjänimi (esimerkiksi ”testi”).

4. Valitse Salasana-välilehti ja anna helposti muistettava salasana, esimerkiksi ”testi”.

5. Valitse Salli käyttäjän hallinnoida tietokonetta. Tämä tekee testikäyttäjästä ylläpitäjän.

6. Valitse OK ja sulje Tilit-ikkuna.

7. Valitse Omenavalikosta Kirjaudu ulos.

8. Valitse kirjautumisnäytöstä testikäyttäjä.

9. Yritä asentaa Adobe-sovellus.