macOS Sierra (10.12) -yhteensopivuus UKK | Creative Cloud

Luettelo Adobe Creative Cloud -tuotteiden yhteensopivuusongelmista macOS 10.12 ( Sierra) -käyttöjärjestelmässä

Adobe on testannut yhteistyössä Microsoftin kanssa Adobe Creative Cloud -sovellusten luotettavuuden, toiminnan ja käyttökokemuksen Intel-pohjaisissa järjestelmissä, joissa on macOS Sierra (versio 10.12) -käyttöjärjestelmä. Kaikkien Creative Cloud -tuotteiden uusimmat versiot ovat yhteensopivia.

Olemme tietoisia joistakin ongelmista, joita voi ilmetä sen jälkeen, kun he ovat päivittäneet macOS Sierra (10.12) -käyttöjärjestelmään. Teemme kaikkemme näiden ongelmien ratkaisemiseksi tulevassa julkaisussa.

Lisätietoja:

Tällä hetkellä ei tarvitse.

Jos ongelmia esiintyy, ilmoita niistä käyttämällä virheraporttilomaketta.

Suosittelemme, että asiakkaat tarkistavat laajennuksien yhteensopivuuden toimittajien kanssa ennen päivittämistä macOS Sierra -käyttöjärjestelmään. Lisäksi suosittelemme, että asiakkaat suorittavat omat testinsä tuotantoon käyttämättömässä osiossa varmistaakseen, että uusi käyttöjärjestelmä toimii heidän nykyisen laitteistojensa ja ohjaintensa kanssa.

Adobe tarjoaa tukea macOS Sierra -käyttöjärjestelmää käyttäville asiakkaille asiakastukea koskevien vakiokäytäntöjensä mukaisesti. Lisätietoja tukiohjelmistamme on tukisivullamme.

Kyllä. Jos tuotteen täysversio sopii yhteen macOS Sierra -käyttöjärjestelmän kanssa, myös kokeiluversio on yhteensopiva. Tässä dokumentissa kuvatut tunnetut ongelmat koskevat myös tuotteen kokeiluversiota.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa