Luettelo Adobe Creative Cloud -tuotteiden yhteensopivuusongelmista macOS X 10.12 (Sierra) -käyttöjärjestelmässä...

Adobe on testannut yhteistyössä Microsoftin kanssa Adobe Creative Cloud -sovellusten luotettavuuden, toiminnan ja käyttökokemuksen Intel-pohjaisissa järjestelmissä, joissa on macOS Sierra (versio 10.12) -käyttöjärjestelmä. Kaikkien Creative Cloud -tuotteiden uusimmat versiot ovat yhteensopivia.

Onko Adoben tiedossa mitään ongelmia, virheitä tai outoja käyttökokemuksia käytettäessä Creative Cloud tai Adobe Acrobat® -tuotteita macOS Sierra -käyttöjärjestelmässä?

Olemme tietoisia joistakin ongelmista, joita voi ilmetä sen jälkeen, kun he ovat päivittäneet macOS Sierra (10.12) -käyttöjärjestelmään. Teemme kaikkemme näiden ongelmien ratkaisemiseksi tulevassa julkaisussa.

Lisätietoja:

Tarvitseeko Adobe Creative Cloud -sovelluksia päivittää niiden macOS Sierra -yhteensopivuuden varmistamiseksi?

Tällä hetkellä ei tarvitse.

Miten voin ilmoittaa mahdollisista ongelmista?

Jos ongelmia esiintyy, ilmoita niistä käyttämällä virheraporttilomaketta.

Käytän useita laajennuksia ja laiteohjaimia Creative Cloud -sovelluksissani. Toimivatko ne macOS Sierrassa?

Suosittelemme, että asiakkaat tarkistavat laajennuksien yhteensopivuuden toimittajien kanssa ennen päivittämistä macOS Sierra -käyttöjärjestelmään. Lisäksi suosittelemme, että asiakkaat suorittavat omat testinsä tuotantoon käyttämättömässä osiossa varmistaakseen, että uusi käyttöjärjestelmä toimii heidän nykyisen laitteistojensa ja ohjaintensa kanssa.

Tarjoaako Adobe teknistä tukea macOS Sierra -käyttöjärjestelmässä käytettäviin tuotteisiinsa?

Adobe tarjoaa tukea macOS Sierra -käyttöjärjestelmää käyttäville asiakkaille asiakastukea koskevien vakiokäytäntöjensä mukaisesti. Lisätietoja tukiohjelmistamme ontukisivullamme.

Ovatko yksittäisten tuotteiden kokeiluversiot yhteensopivia macOS Sierra -käyttöjärjestelmän kanssa?

Kyllä. Jos tuotteen täysversio sopii yhteen macOS Sierra -käyttöjärjestelmän kanssa, myös kokeiluversio on yhteensopiva. Tässä dokumentissa kuvatut tunnetut ongelmat koskevat myös tuotteen kokeiluversiota.