Lunasta Student and Teacher Edition -hankintasi, muunna lunastuskoodi sarjanumeroksi ja niin edelleen.

Sarjanumero ja lunastuskoodi

Adobe Student & Teacher edition -tuotteen mukana toimitetaan joko sarjanumero tai lunastuskoodi tuotteen ostotavan mukaan.

Sarjanumero tarvitaan tuotteen rekisteröimistä ja päivittämistä varten, Creative Cloud -jäsenyyteen päivittämistä varten sekä tiettyjen palveluiden tilaamiseen. Lunastuskoodi lähetetään tilanteissa, joissa turvallisuus ei ole taattu, ja sen avulla saa lunastettua tuotelisenssin ja noudettua sarjanumeron.

Lunasta suoraan Adobelta hankittu tuote

Sarjanumeroa ei tarvita tilaus- tai jäsenyystuotteille. Aktivoi jäsenyytesi kirjautumalla Adobe ID -tunnuksellasi.

Jos olet hankkinut tuotteen erillisversion – kortilla, lataustiedostona tai laatikossa olevina levyinä (esimerkiksi Acrobat XI, Photoshop Elements tai Lightroom 6)—sovelluksen asentaminen edellyttää sarjanumeroa. Anna sarjanumero pyydettäessä sovelluksen asennuksen aikana.

En löydä sarjanumeroani

Jos sovellus on rekisteröity tai se on ladattu Adobe.com-sivustosta, sarjanumeron paikantaminen on helppoa. Adobe pitää siitä kirjaa puolestasi.

1. Näet luettelon rekisteröidyistä tuotteistasi ja niiden sarjanumeroista, kun kirjaudut sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja -salasanallasi.

Huomautus:

Onko sinulla ongelmia Adobe-tunnuksen kanssa? Katso Adobe-tunnuksen, kirjautumisen ja käyttäjätilin ohje.

2. Valitse Tilaukset ja tuotteet > Näytä kaikki > Tuotteet Näytä tuotteet. Näyttöön tulee luettelo rekisteröidyistä tuotteista ja sarjanumeroista.

Tilaukset ja tuotteet

Eikö sarjanumero näy Adobe-tilissäsi?

Etsi sarjanumerosi seuraavan taulukon avulla.

Miten sait tuotteen?

Paikanna sarjanumerosi:

Tuotelaatikossa.

Painettu levyyn tai levykoteloon.

Lataustiedostona Adobelta.

Adoben sähköpostiviesti, jossa on hankkimasi tuotteen sarjanumero. Etsi viestin otsikkoa "Sarjanumerosi".

Lunasta kaupasta tai verkkomyymälästä hankitut tuotteet

Valitse tuotteen tyyppi suodattimen avulla.

Jäsenyys tai tilaus

Jäsen- tai tilaustuotteet, kuten Creative Cloud - Student and Teacher plan, eivät vaadi sarjanumeroa. Aktivoi jäsenyytesi kirjautumalla Adobe ID -tunnuksellasi.

Jos olet hankkinut jäsenyyden jälleenmyyjältä olet ehkä saanut lunastuskoodin – esimerkiksi prepaid-kortin raaputettavan pinnan alla. Jos sinulla on lunastuskoodi, lunasta koodi ja aktivoi jäsenyytesi noudattamalla alla olevia vaiheita.

Jäsenyyden aktivoiminen lunastamalla lunastuskoodi.

1. Siirry osoitteeseen creative.adobe.com/educard ja suorita seuraavat vaiheet:

• Onko sinulla Adobe ID -tunnus? Kirjoita tunnus ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu.
    Kirjaudu sisään
    • Eikö sinulla ole Adobe ID -tunnusta? Valitse Rekisteröidy ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.
  2. Anna akateemista asemaasi koskevat tarvittavat tiedot ja valitse Jatka.

Lunasta koodi
  3. Anna 24-merkkinen kirjainnumeerinen lunastuskoodisi ja valitse Aktivoi jäsenyys.

Huomautus:

Lunastuskoodissa on sekä kirjaimia että numeroita. Muut numerokoodit, kuten lehtisessä, kortissa tai sähköpostiviestissä oleva yleinen tuotekoodi, eivät käy lunastuskoodista.

Anna lunastuskoodi
  4. Lue sopimusuudistuksen ehdot ja valitse Hyväksy käyttöehdot.

5. Anna kehotteeseen laskutustietosi ja valitse Jatka.

6. Valitse Aloita.

Aloittaminen
  7. Valitse näyttöön tulevassa ikkunassa Aloita.

8. Nyt voit käyttää jäsenyyteesi kuuluvia sovelluksia. Aloita ohjelmiston lataaminen tietokoneelle valitsemalla Avaa Creative Cloud -sovellus.

Erillinen tuote

Jos olet hankkinut tuotteen erillisen version (esimerkiksi Acrobat XI, Photoshop Elements tai Lightroom 6), sovelluksen aktivointi edellyttää sarjanumeroa. Valitse seuraavasta taulukosta sinulle sopiva vaihtoehto sarjanumeroa ja lunastuskoodia koskevien tietojen löytämiseksi.

Mikä seuraavista sinulla on?

Tuotekoodin ja kelpoisuustodistuksen lähettäminen Adobelle:

Lunastuskoodin tai sarjanumeron etsiminen:

Lunastuskoodin muuntaminen sarjanumeroksi:

Ennakkoon maksettu kortti

19-numeroinen lunastuskoodi on kortin takana olevan raaputuspinnan alla.

Siirry alueesi mukaan johonkin seuraavista sivustoista ja lähetä vahvistuspyyntö tai selvitä, miten se tehdään:

Pohjois-Amerikka: www.adobe.com/go/edu-validate

Pohjois-Amerikan ulkopuolella, jokin seuraavista:

Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka | Saksa | Ranska | Espanja | Italia | Alankomaat | Tšekin tasavalta | Puola | Aasia ja Tyynenmeren alue | Korea

Vahvistaminen voi kestää 2–30 päivää.

Kun vahvistuspyyntö on hyväksytty:

Jos olet Pohjois-Amerikassa:

Saat sähköpostiviestin, jossa on 24-merkkinen kirjainnumeerinen lunastuskoodi ja linkki osoitteeseen www.adobe.com/go/getserial, josta voit hakea sarjanumerosi.

Jos olet Pohjois-Amerikan ulkopuolella:

Saat sähköpostiviestin, joka sisältää paluulinkin asiakastukitapaukseen. Tapauksessa on 24-merkkinen kirjaimia ja numeroita sisältävä lunastuskoodi ja linkki www.adobe.com/go/getserial lunastuskoodin lunastamista varten.

1.Siirry osoitteeseen www.adobe.com/go/getserial kirjaudu Adobe ID -tunnuksellasi ja -salasanallasi. Jos sinulla ei ole Adobe ID -tunnusta, valitse Luo Adobe ID -tunnus ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

2.Anna sähköpostiviestissä saamasi 24-merkkinen kirjaimia ja numeroita sisältävä lunastuskoodi ja valitse Lunasta.

3.Tuotteen mukaan näkyviin tulee sarjanumero, latauslinkki tai kumpikin.

4.Merkitse sarjanumero muistiin ja aloita tuotteen asennus valitsemalla Lataa.

Varmista, että säilytät sarjanumeron siltä varalta, että sinun on päivitettävä tuote tai hankittava tuotetukea. Harkitse Adobe-tuotteen rekisteröintiä, se tallentaa sarjanumeron Adobe-tilillesi.

Tuotepakkaus

Etsi 22-merkkinen kirjainnumeerinen tuotekoodisi levykotelosta, kortista tai tuotelaatikosta.

Noudata tuotelaatikon sisällä olevia ohjeita.

Siirry alueesi mukaan johonkin seuraavista sivustoista ja lähetä vahvistuspyyntö tai selvitä, miten se tehdään:

Pohjois-Amerikka: www.adobe.com/go/edu-validate

Pohjois-Amerikan ulkopuolella, jokin seuraavista:

Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka | Saksa | Ranska | Espanja | Italia | Alankomaat | Tšekin tasavalta | Puola | Aasia ja Tyynenmeren alue | Korea

Vahvistaminen voi kestää 2–30 päivää.

Kun vahvistuspyyntösi on hyväksytty, saat sähköpostiviestin, jossa on 24-numeroinen sarjanumero.

Merkitse sarjanumero muistiin ja anna sarjanumero sitä kehotettaessa tuotteen asennuksen aikana.

Varmista, että säilytät sarjanumeron, jos olet joskus joudut päivittämään tuotteesi tai haluat saada tuotetukea. Harkitse Adobe-tuotteen rekisteröintiä, se tallentaa sarjanumeron Adobe-tilillesi.

Ei käytettävissä.

Jälleenmyyjältä saapunut sähköpostiviesti

Etsi 19-numeroinen tuotekoodisi sen jälleenmyyjän sähköpostiviestistä, jolta hankit tuotteen.

Noudata sähköpostiviestin ohjeita.

Siirry alueesi mukaan johonkin seuraavista sivustoista ja lähetä vahvistuspyyntö tai selvitä, miten se tehdään:

Pohjois-Amerikka: www.adobe.com/go/edu-validate

Pohjois-Amerikan ulkopuolella, jokin seuraavista:

Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka | Saksa | Ranska | Espanja | Italia | Alankomaat | Tšekin tasavalta | Puola | Aasia ja Tyynenmeren alue | Korea

Vahvistaminen voi kestää 2–30 päivää.

Kun vahvistuspyyntösi on hyväksytty, saat sähköpostiviestin, jossa on 24-numeroinen sarjanumero.

Merkitse sarjanumero muistiin ja anna sarjanumero sitä kehotettaessa tuotteen asennuksen aikana.

Varmista, että säilytät sarjanumeron, jos olet joskus joudut päivittämään tuotteesi tai haluat saada tuotetukea. Harkitse Adobe-tuotteen rekisteröintiä, se tallentaa sarjanumeron Adobe-tilillesi.

Ei käytettävissä.