”Tilapäinen aktivointi päättynyt” -virhe näytetään, kun yrität aktivoida Creative Suite 3- ja Acrobat 8 -sovelluksen.

Tilapäinen aktivointi päättynyt

Ratkaisu

Käyttöoikeustietoja säilytetään tietokantatiedostossa nimeltä cache.db. Tämä virhe ilmenee, kun aiemmin asennetun Adobe-ohjelmiston käyttöoikeustiedot ovat ristiriidassa uuden asennuksen kanssa. Tietokantatiedoston poistaminen mahdollistaa Creative Suite 3:n ja Acrobat 8:n asentamisen ilman kehotetta ohjelmiston aktivoimiseen.

Huomautus:

Välimuistiin tallennetun käyttöoikeustietokantatiedoston poistaminen (cache.db) vaikuttaa muiden asennettujen Adobe-ohjelmistojen (esimerkiksi Creative Suiten, Photoshop Elementsin, Premiere Elementsin, Acrobatin tai Creative Cloudin) käyttöoikeustilanteeseen.

Noudata alla olevia ohjeita ongelman ratkaisemiseksi. Varmista ennen vaiheiden suorittamista, että sinulla on järjestelmänvalvojan oikeudet.

1. Poista kaikki Adobe-ohjelmistot ennen välimuistin poistamista.db tiedosto. Poista ohjelman asennus suorittamalla Adoben asennuksen poisto-ohjelma seuraavista sijainneista:

• Mac OS: Siirry Finder-ikkunassa kohtaan Ohjelmat > Lisäohjelmat > Adobe-asennusohjelmat.
    • Windows 10, 8, 7 tai Vista: Valitse Käynnistä > Ohjauspaneeli > Ohjelmat ja toiminnot.
  2. Poista jäljelle jääneet käyttöoikeusmerkinnät lataamalla ja suorittamalla Creative Cloud Cleaner -työkalu.

3. Siirry välimuistikansioon ja poista cache.db-tiedosto manuaalisesti.

Mac OS: /Kirjasto/Application support/Adobe/Adobe PCD/cache/

Huomautus:

Kansio sijaitsee Mac OS -käyttöjärjestelmän sisältävän aseman pääkansiossa.

cache.db-tiedosto Mac-tietokoneella

Windows 7, 8, 10:

• 32-bittinen: \Program Files\Common Files\Adobe\Adobe PCD\cache\
    • 64-bittinen: \Program Files(x86)\Common Files\Adobe\Adobe PCD\cache\
    cache.db-tiedosto Windows-tietokoneella
  4. Asenna Creative Suite 3 ja Acrobat 8 uudelleen CS3-tuotteiden lataussivulta.

Lisätietoja

• Käynnistä Photoshop CS3 ottaaksesi asennettujen Creative Suite 3 -ohjelmistojen käyttöoikeudet käyttöön. Jos Acrobat 8 käynnistetään ensin, näyttöön tulee kehote, jossa pyydetään sarjanumeroa. Tätä ei tarvitse tehdä, jos Photoshop käynnistetään ensin.
  • Kun Creative Suite 3 ja Acrobat 8 on asennettu, muut Adobe-ohjelmistot voidaan asentaa ja aktivoida uudelleen.
  • Lisäohjeita rekisteröidyn sarjanumeron paikantamiseen löydät kohdasta Sarjanumeron paikantaminen.
  • Muiden Adobe-ohjelmistojen asennusohjelma voidaan ladata muut ohjelmistolataukset -sivulta.
  • Katso artikkelista ohjeet ostamiesi Adobe-ohjelmistojen lataamiseen.