Suosittelemme, että vierailet Adoben verkkosivustolla uudenaikaisella verkkoselaimella tai mobiililaitteen selaimella.Jos kyseessä on työpöytäselain, saat parhaan käyttökokemuksen, kun asennat myös uusimman Adobe Flash Playerin.

Tässä dokumentissa kuvataan Adoben verkkosivuston käytön ja sen sisällön lataamisen edellyttämät järjestelmävaatimukset.

Selainvaatimukset

Adobe.com-sivusto tukee useita laajalti käytettyjä verkkoselaimia ja mobiililaitteiden selaimia. Sivusto on pääosin luotu HTML5- ja CSS3-kielillä, joita suurin osa nykyaikaisista selaimista tukee. Saat parhaan Adobe-sivuston käyttökokemuksen, kun käytät uusinta versiota jostakin seuraavista selaimista:

• Microsoft Internet Explorer 11- tai uusin Microsoft Edge -selain
  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Apple Safari -selain OS X- ja iOS-järjestelmissä

Adoben sivusto ei enää tue täysivaltaisesti Microsoft Internet Explorer 10 -versiota (IE 10) tai sitä aiempia IE-selainversioita. Kannattaa päivittää IE uudempaan versioon tai käyttää jotakin muuta edellä lueteltua selainta.

iOS-järjestelmissä adobe.com tukee Safari 9 -selainta ja sitä uudempia versioita. Android-laitteissa adobe.com ei tue täysivaltaisesti WebKit-oletusselaimen aiempia versioita. Jos sinulla on ongelmia sivuston käytössä, harkitse Chrome-mobiiliselaimen käyttöä.

Latausvaatimukset

Katso tarkat ohjeet Lataus- ja asennusohjeesta. Jotkin adobe.com-sivuston lataustoiminnoista edellyttävät myös, että selaimessa on JavaScript käytössä. Internet Explorerin käyttäjien saattaa olla tarpeen ottaa käyttöön myös ActiveX-komponentti. Katso lisätietoja oman selaimesi ohjeista.

Muut vaatimukset

JavaScript

Adobe.com käyttää JavaScriptiä useisiin eri toimintoihin. Ota JavaScript käyttöön selaimessa. Katso ohjeet asetuksen muuttamiseen oman selaimesi ohjeista.

Evästeet

Jotkin adobe.com-sivuston toiminnoista, kuten alueen valinta ja jäsenkirjautuminen, edellyttävät evästeiden käyttöä. Katso ohjeet asetuksen muuttamiseen oman selaimesi ohjeista. Katso lisätietoja evästeiden käytöstä Adoben sivustolla ohjeesta Evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käyttö.

Adobe Flash Player

Jotkin adobe.com -sivuston toiminnot tarvitsevat kokonaisvaltaisen käyttökokemuksen tarjoamiseen Adobe Flash Playerin. Säädä katseluasetukset Adoben verkkosivustolla niin, että näet Adobe Flash -sisällön. Jos asetuksena on, että sivustosta näkyy ainoastaan HTML-versio, et näe Adoben joillakin sivuilla olevaa Flash-sisältöä.

Voit tyhjentää katseluasetuksen ja sallia Adobe-sivuston Flash-sisällön napsauttamalla linkkiä Tyhjennä katseluasetus.