Yhteenveto

Adobe osti Mettle SkyBox 360/VR -laajennukset 21.6.2017. Nämä laajennukset ovat tällä hetkellä käytettävissä osana Creative Cloudin CC 2018 -versiota, joka julkaistiin 18.10.2017. Jos haluat käyttää näitä laajennuksia Premiere Prossa, valitse Effects > Video Effects > Immersive Video tai  Effects and Presets  > Immersive Video After Effectsissä. Lisätietoja on artikkelissa Immersiivinen video

Jos käytössäsi on vanhempi After Effects- tai Premiere Pro -versio ja haluat viimeistellä olemassa olevat projektit, Mettle SkyBox -laajennukset toimivat huhtikuuhun 2018 asti. Lataa nämä laajennukset noudattamalla alla olevia ohjeita.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ovatko nämä laajennukset yhteensopivia kaikkien Creative Cloudissa käytettävissä olevien Adobe-sovellusten kanssa?

Eivät. Nämä laajennukset ovat yhteensopivia vain Premiere Pron ja After Effectsin kanssa.

Ovatko nämä laajennukset yhteensopivia kaikkien After Effects- ja Premiere Pro -versioiden kanssa?

Eivät. Nämä laajennukset ovat yhteensopivia vain seuraavien Premiere Pro- ja After Effects -versioiden kanssa.

• Adobe Premiere Pro CS6
  • Adobe Premiere CC 2014
  • Adobe Premiere Pro CC 2015
  • Adobe Premiere Pro CC 2015.3
  • Adobe Premiere Pro CC 2017

Mitkä ovat Skype-laajennusten asentamisen ja käyttöönoton järjestelmävaatimukset?

Premiere Pron järjestelmävaatimukset on artikkelissa Järjestelmävaatimukset|Premiere Pro. After Effectsin järjestelmävaatimukset on kohdassa Järjestelmävaatimukset|After Effects.

Huomautus:

Päivitä GPU-ohjaimet ennen SkyBox-laajennusten asentamista suoraan valmistajan verkkosivustolta (NVIDIA, AMD jne.). Tämä on suositeltavaa VR-työnkulkujen sujuvuuden varmistamiseksi näitä laajennuksia käytettäessä.

Kuinka laajennukset ladataan?

1. Lataa koko Skybox 360/VR -laajennusvalikoima napsauttamalla tästä.

2. Pura arkisto.

3. Näet kolme .pkg-tiedostoa macOS-käyttöjärjestelmälle ja kolme .exe-tiedostoa Windowsille.

• skybox-suite-ae
    • skybox-suite-pr
    • skybox-vrplayer
  4. Kaksoisnapsauta kyseisiä tiedostoja, jotta kukin laajennus voidaan asentaa yksi kerrallaan.

5. Voit valita osat, jotka haluat asentaa, ja poistaa ne komponentit, joita et halua asentaa.

6. Aloita asennus valitsemalla Asenna.

7. Suorita asennus loppuun valitsemalla Seuraava ja Valmis.

Minne Premiere Pro CC:ssä ja After Effects CC:ssä laajennukset asennetaan?

Premiere Pro CC (2017):

• Windows: C:\Program Files\ADOBE\Adobe Premiere Pro CC 2017\Plug-Ins\Common. VR-soitin asennetaan sijaintiin C:\Program Files\ADOBE\Common\Plug-ins\7.0\MediaCore\Mettle.
  • macOS: MAC HD > Ohjelmat>Adobe Premiere Pro CC 2018 > Adobe Premiere Pro CC 2018.app. Osoita hiiren kakkospainikkeella ja valitse Näytä pakkauksen sisältö > Plug-ins > Common.VR-soitin asennetaan sijaintiin MAC HD > Kirjasto > Application Support > ADOBE > Common/Plug ins > 7.0 > MediaCore > Mettle.

After Effects CC 2017:

• Windows: C:\Program Files\ADOBE\Adobe After Effects CC 2017\Support Files\Plug-ins\Effects.
  • macOS: MAC HD > Ohjelmat > Adobe After Effects CC 2017 > Plug-ins > Effects > Mettle.

Huomautus:

CC 2018 -versiossa VR-soitinta ei enää asenneta MediaCoren yhteydessä.

Mitä tukivaihtoehtoja on saatavilla yllä olevien linkkien kautta asennetuille SkyBox-laajennuksille?

Jos sinulla on kysyttävää Premiere Pron ja After Effectsin CC 2018 -versioiden VR-aiheisista ongelmista, ota yhteyttä Adoben tukeen. Jos tarvitset aiempiin Premiere Pro- ja After Effects -versioihin liittyvää tukea, ota yhteyttä Mettlen tukeen.