Joissakin tapauksissa, kun käynnistät After Effectsin tai Premiere Pron, sovellus kaatuu.

Ongelma

Sovellus kaatuu käynnistyksen yhteydessä ja näytetään virhe ”Sovellus ei käynnistynyt oikein (0xc0000005)”.

Kuvaus

Joissakin tapauksissa, kun käynnistät After Effects 15.1:n tai Premiere Pro 12.1:n, sovellus ei käynnisty oikein.

Virhe näkyy Windows-koneessa, johon on asennettu Intel Graphicsin ja NVIDIAn näytönohjaimet.

Tilapäisratkaisu

Jos haluat ratkaista tämän ongelman, käytä jotakin seuraavista ratkaisuista:

Vaihtoehto 1:

• Valitse koneessa Laitehallinta > Näyttösovittimet ja poista NVIDIAn näytönohjain käytöstä.
    TAI
  • Siirry NVIDIAn ohjauspaneeliin ja muokkaa asetuksia kohdassa 3D programs (3D-ohjelmat). Valitse Integrated Graphics (integroitu näytönohjain) kohdassa Preferred Graphic Processor (ensisijainen näytönohjain), ei NVIDIA.
  • Päivitä Intelin näytönohjaimet Windows Updaten kautta tai järjestelmän valmistajan ohjainten lataussivustolta.

Vaihtoehto 2

1. Poista Adobe After Effects 15.1 tai Adobe Premiere 12.1.
  2. Käynnistä kone uudelleen ja asenna Adobe After Effects 15.1 tai Adobe Premiere Pro 12.1 uudelleen.